Urme de la iritatie.

Urme de la iritatie. | Autor: servetel

Link direct la acest mesaj

Saptamana trecuta mi-au apurut pe piele niste pete rosi care s-au intins foarte repede pe tot bustu in fata mai ales pe sani, in zona axilei drepte si in parti. Am fost la dermatologie si mi-au spus ca este o alergie iar dupa inceperea tratamentului au incetat sa nu se mai intinda si sa piarda putin din culoare.
Problema este ca pata de la axila dreapta este foarte vizibila si se intinde putin si pe spate coborind in jos.
Cea ce vroiam sa va intreb este daca stie cineva o crema sau un unguent care sa-mi faca semnele sa dispara cat mai repede, pe 23 luna asta merg la o nunta si cu rochia pe care mi-am luat-o se vede foarte tare acea pata din zona axilei.
Accept orice sfat numai sa-mi treaca.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Se numeste MIBAZON , il gasesti la farmacia veterinara!Este un unguent pe care eu il folosesc pt. iritatii ,si prima data l-am folosit cand mi-a iesit un furuncul sub brat (de la ras).Am fost surprinsa ca a 2 a zi s-a retras.Poti sa-l folosesti cu incredere,si eu la recomandarea unui dr.l-am utilizat.Garantat iti va trece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

ai incercat cu apa termala?

mibazonul din cate stiu e un cocktail de antibiotice pt vaci! e si foarte gras si contine si cortizon, o alegere nefericita pt pielea sensibilizata.

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Am patit si eu acum 2 ani si m-am dat cu Aloe First de la Forever Livind.... mi-a trecut in cateva ore.... de atunci nu-mi mai lipseste din casa...

Succes, asteptam vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

.... rectific ...Forever Living..... nu e reclama.... a fost bun chiar si pt dermatita atopica la bebelusi.....

Mergi la inceput