Prea puţine parcuri pentru...
Este desigur la latidudinea ziaristului cum pune problema. In acest caz, Floriana Scanteie considera ca sunt prea putine parcuri pentru caini in Bucuresti. Ma intreb daca dna are un copil sau un caine sau ambele. Pentru un oras cu atatea probleme ca Bucurestiul - unde conceptul de parc este discutabil... mi se pare un capriciu sa iti pui problema parcurilor pentru caini. Dar parcuri pentru copii?
http://www.expres.ro/articole/detalii-articol/816194/Prea-putine-parcuri-pentru-caini-in-Bucuresti/
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
diadaniela spune:
parcuri pt caini sunt,dar nu-s folosite!
langa casa mea sunt 2,dar rar vezi vreun caine pe acolo.in schimb in parcurile pt copii e plin de caini.
Tonnia spune:
Au si ei dreptul sa se planga, n-a fost vorba despre stabilirea unor prioritati! Sunt prea putine parcuri si pentru copii si pentru batrani si pentru bere si petru caini...
diadaniela spune:
nu prea mai e valabila asta cu prea putine parcuri pt copii sau batrani. in ultimul an s-au amenajat f multe asemenea locuri si inca se amenajeaza.cel putin in sectoarele 2,3 si 4.
doxinu spune:
mi se pare un subiect tampit caci acum aprcuri pt. copii s-au tot amenajat asa ca da daca vrem sa devenim o tara civilizata d pe langa muuuulte altele avem nevoie si de parcuri pt. caini insa nu este o prioritate!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Tonnia spune:
Iar despre parcurile pentru copii, s-or fi menajat, dar dupa capul meu e nevoie de vegetatie adevarata ca sa valoreze ceva, nu de gropi cu nisip si legane.
daraban spune:
Aici in Italia,in parcurile de copii,intr-o margine e amenajat un loc pt caini.E imprejmuit cu gard de sarma inalt,o banca unde sa stea stapanii,un cos de gunoi,unde se arunca resturile organice ale cainilor.
Asa toata lumea e impacata.
Copiii se pot juca in voie fara riscul de a calca in kk de caine.
Natasa spune:
Articolul e imbecil si pentru ca de fapt nu avea nimic de spus i-a dat un titlu care sa incite la scandal. SInt prea putine parcuri si atit. Ca n-am auzit sa existe parcuri pentru copii, parcuri pentru adolescenti, parcuri pentru femei casnice, parcuri pentru pensionari si altele pentru ciini. In mai toate parcurile prin care am trecut am vazut spatii amenajate pentru ciini, dar pina nu se dau si amenzi daca indraznesti sa-ti lasi patrupedul sa-si faca nevoile pe unde ai tu chef sa te plimbi, degeaba exista. Prin urmare mie articolul mi se pare inca o dovada a neprofesionalismului cras din domeniul asta (ca si in multe altele din pacate).