SOLAR

SOLAR | Autor: Alinutza1979

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor,
Deoarece am pielea alba (ten deschis), si anu trecut m-am prajit in prima zi la mare apoi urmatoarele 6 zile a trebuit sa stau in camera sau sa ma plimb prin statiune, am hotarat impreuna cu iubitu(mai mult el a fost cu initiativa) sa mergem la solar pentru pregatire.
Ne-am luat fiecare cate un abonament si am facut pana acum 2 sedinte (prima de 3 min, a 2-a de 6 min).
Pana acum nu avem nici unul nimic, nu ne-am inrosit, nu avem pete, bube sau alte neplaceri!
Problema mare este ca mie imi este foarte frica in acel tub vertical, de scurt circuit, explozie a neoanelor etc.
Am auzit ca s-ar fi intamplat ceva de genul asta la Mall Vitan, la Tg. Mures si la Craiova!
Este adevarat sau e doar un mit?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Da , se poate intampla, cel mai aiurea e la cele verticale , care au ca "protectie" un grilaj sarmat.
Ti-as recomanda cand mergi la plaja sa folosesti crema cu spf 30.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Incearca sa te relaxezi..si sa te simti bine..chiar si cand mergi la solar..face parte din gama "relaxare si..hai sa ne simtim frumoase"..

Si eu imi pun intrebarea asta de fiecare data cand ma duc la solar (Nu prea des..caci..am vertij de la ventilatorul ala..)..dar incerc sa ma relaxez..si imi iau MP3 cu mine..si cele 10 minute trec astfel f. repede.

PS - daca iti e teama sau suferi de usoara claustrofobie..poti lasa usa usor deschisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

mama_lui_alex mercic mult pentru sfaturi!
Tot timpul am lasat usa 10 - 15 cm deschisa :) Cred ca azi dupa ce am citit atatea pe net, o voi lasa mai mult si am sa ma rotesc eu...asa ca puiu pe gratar!
Solarul la care merg este dotat cu muzica, insa nu prea aud din cauza ventilatiei; si are protectie un geam!
mama_lui_alex tu faci la vertical sau la orizontal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Eu nu am auzit de probleme de genu explozie si asha ceva. Eu merg la solar vertical, orizontalul imi da senzatia ca ma sufoc.E ste dotat cu muzica , arome speciale, pot face pauza in timpul sedintei...Nu vad nimik rau , daca nu este folosit in exces.
Si eu am fost cateva sedinte inainte sa merg la mare ca sa nu ma trezesc cu arsuri, sau sa uite lumea ciudat la mine pe plaja cat sunt de alba.

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui redai

Eu nu am auzit de probleme de genu explozie si asha ceva. Eu merg la solar vertical, orizontalul imi da senzatia ca ma sufoc.E ste dotat cu muzica , arome speciale, pot face pauza in timpul sedintei...Nu vad nimik rau , daca nu este folosit in exces.
Si eu am fost cateva sedinte inainte sa merg la mare ca sa nu ma trezesc cu arsuri, sau sa uite lumea ciudat la mine pe plaja cat sunt de alba.

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,

Au fost explozii pt. ca se practica aducerea unor solare care in alte tari au fost scoase din uz din cauza garantiei depasite.
6-8 minute la solar echivaleaza cu o expunere de aprox. 4 ore la soare.
Daca folosesti crema de protectie cu spf ajustat pielii nu te arzi.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutza1979

mama_lui_alex tu faci la vertical sau la orizontal?

Vertical! la cel orizontal am fost 1 data..si mi s-a parut si mai rau.

Oricum e nasol ..si am vertij..am senzatia ca-s in capsula timpului..na..m-am tacanit si eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

In loc sa mergeti la solar de ce nu mergi undeva la strand in week-end? Acolo nu exista nici un pericol sa pocneasca nimic.

Cauta un factor mai mare de 30 in farmacii pentru uva si uvb. Daca te dai serios cu crema, o sa te protejeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clover

In loc sa mergeti la solar de ce nu mergi undeva la strand in week-end? Acolo nu exista nici un pericol sa pocneasca nimic.

Cauta un factor mai mare de 30 in farmacii pentru uva si uvb. Daca te dai serios cu crema, o sa te protejeze.

As merge la strand, dar cand ai un copil mic nu iti mai poti permite asemenea "lux"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clover

La un strand de cartier, unde nu e foarte scumpa intrarea, e infect!
Sunt multi romi, golani, unii urineaza in bazine! Prietenul meu a luat de 2 ori ciuperca de la un astfel de strang!
La un strang cu pretentii intrarea este in jur de 50 lei/ pers. Plus de asta daca stau 1 zi la plaja (cu tot cu crema sau fara crema) eu ma ard!
Deoarece am cativa nevi (alunite) mai urate, am fost acum cateva luni la un dermatolog; cica cremele pentru plaja (indiferent de factorul de protectie) nu prea sunt recomandate pentru pielea alba!
Cel mai inicat este sa te bronzezi treptat, fara crema, la soare natural! Dar daca n-ai unde si nici timp, atunci e mai bine treptat la solar decat ars la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Adica vrei sa mergi la mare si sa stai cate x ore pe plaja fara factor de protectie? Nu am auzit niciodata de explicatia cu cremele sorale. Din contra, esti candidata perfecta pentru creme cu protectie solara. Mersul la solar sigur dauneaza mai mult decat orice crema.

Cand mergi la mare stai sub umbrela? La ce ora iesiti pe plaja de obicei?

Mergi la inceput