Nou stil de viata (220)
Raspunsuri - Pagina 7
Gabrielama spune:
Buna seara, doamne frumoase!
Adi_dalma, felicitari si tot inainte! Bravo!
Carmen, super interesanta reteta de tocanita! O sa o fac si eu!
Claudia, bine ati venit din concediu. Tare greu e cand te intorci...
Tzuni, asa e (cum ai scris pe blog); pentru slabit trebuie sa facem sport care creste numarul de batai de inima pe minut (asta este o explicatie foarte profana...), adica ceea ce se numeste "cardio" si sa lucram cu greutatea propriului corp; adicatelea, aerobic, tae-boo, steper, alergat cat cuprinde sau, pentru inceput, mers pe jos!
Noe, frumoase poze! Iar tu arati grozav de bine! Iar puiul mic... super draguta!
Delia, felicitari pentru sport! Iar te invidiez!
Cris, bucura-te de mica vacanta pe care o ai! Sigur o sa gasesti un job nou si e asa bine ca din cand in cand sa mai luam cate o pauza!
Pupici tuturor fetelor pe care nu le-am mentionat!
Sa va zic ce am facut eu azi... sunt fara masina, caci azi dimineata au dus-o in service, dupa lovitura din spate de acum 3 saptamani; si am avut o sedinta in oras, m-a adus de acolo o colega pana in fata la Billa Floreasca (astea sunt indicatii pentru fetele din Bucuresti) si de acolo am venit pe jos pana acasa, adica in Baneasa (zona hotel Phoenicia). Pe scurt, 55 de minute de mers alert. Rezultatul in calorii nu il stiu, dar pot sa va spun ca am basici in talpi si ca ma doare capul de la soare de nu va vad... Macar am consumat ceva calorii... Altfel, Bucurestiul este mizerabil si plin de praf. Uf!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
CRISCOSTY spune:
Da CarmenE se cunoaste la haine. De ex. am fost sa-mi iau niste blugi, cei cu care eram imbracata in poza...i-am cerut vanzatorului o marime mai mare, el s-a uitat mirat la mine si m-a intrebat de ce ma vad asa de mare Mi-a dat o marime si i-am ras in nas, i-am zis ca nu intru eu in asa ceva. Bine ca nu am pus pariu cum vroia el...sigur pierdeam Sper ca in curand sa schimb prefixul la greutate asa cum il voi schimba si la varsta
Adi_dalma felicitari si bafta in continuare
Crys si Dany
CRISCOSTY spune:
Gabi asa imi zice si sotul, dar iti dai seama ce aiurea ma simt dupa ce in 11 ani de munca am avut adunate cred cateva luni de concediu Dar iau lucrurile ca atare, asta este situatia. Dar stiu ca ai mers pe jos, nu gluma In Bucurestiul asta prafuit si haotic, tot ce faci este o provocare.
Crys si Dany
adi_dalma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRISCOSTY Da CarmenE se cunoaste la haine. De ex. am fost sa-mi iau niste blugi, cei cu care eram imbracata in poza...i-am cerut vanzatorului o marime mai mare, el s-a uitat mirat la mine si m-a intrebat de ce ma vad asa de mare Mi-a dat o marime si i-am ras in nas, i-am zis ca nu intru eu in asa ceva. Bine ca nu am pus pariu cum vroia el...sigur pierdeam Sper ca in curand sa schimb prefixul la greutate asa cum il voi schimba si la varsta Adi_dalma felicitari si bafta in continuare |
O chestie asemanatoare am patit eu in Grecia. Eram cam cu 12 kg mai slaba decat acum dar tot 'babana'.
Vad un mazin xxl si 'pe le' aici e de mine!
Intru si surpriza...nu aveau lucruri marimea mea////vanzatorul mi a spus ca tb sa merg la mazinele cu lucruri marimi...normale,.
In Romania nu gaseam nimic masura mea...totul pana in masura 48....Ulterior (din pacate) au aparut mazine si cu lucruri marimi mai mari...Urh.
Gabriela...mersul pe jos face piciorul frumos ;)
Dar...
am incercat si eu sa merg pe jos pe strada, pe DN1 de la Antana 1 spre Arcul de Triumf...era seara si mi a fost teama sa merg prin parc...
M am sufocat...
e drept era vineri seara si masinile erau bara la bara incepand cu Arcul de Triumf .... (la intoarcere am ajuns inaintea unor autobuze ce plecau din statie de la Casa Scanteii cand am trecut eu pe acolo).
Concluzie... Gabriela ne vedem in parc si facem plimbarea de seara frumusel pe malul lacului impreuna ;)
In alta ordine de idei..multumesc pt felicitari si incurajari! Imi doresc atat de tare sa reusesc...
Gabrielama spune:
Adi_dalma,
asa e, m-am sufocat, m-am umplut de praf, simteam ca nu mai pot respira, am venit acasa muradra ca un purcel. Primul lucru a fost sa fac dus, apoi sa vorbesc cu cei de acasa...
E, am facut-o si pe asta si acum stiu cum e; cum spui, in parc cu noi!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
mephala30 spune:
Adi_dalma, felicitari, multe felicitari!
Gabriela, o ora de mers in ritm alert, . Ce mai face Mara?
Tzuni draga, stiu ca nunta e pe 23, te intrebam daca ai fost la cununia civila ce a avut loc ieri...mai, mai...
Azi am facut tocanitza, tare buna a iesit. Iti spuneam sa pui peste ceapa juma de cana de apa, ei, fac o modificare: pune toata zeama pe care o lasa ardeii copti. Ma rog, te orientezi tu, ca esti fata descurcareatza.
Eftimie, tin pumnii sa nu te bagi in dulciuri. Io mananc zilnic cate un baton si seara ma mustra constiinta.
m-ati facut curioasa cu pozele lui Noe, ma duc sa le caut si sa ma uit peste ele.
Violeta, hai la o vorba, inca o zi obositoare pentru tine?
Nastad, bine-ati revenit din concediu, ma bucur ca te-ai odihnit.
am uitat pe careva?
Carmen, Iustin & Teodor
Tzuni spune:
mephala, habar n-am avut ca a fost cununia civila. Io-s invitata numa la petrecerea de la tg jiu. Unde-i mancare m-au chemat si pe mine. Maine iau ardei si fac tocanitza minune. O sa-ti spun cum a iesit!
EftimieC, inca nu ma urc pe cantar, ca mi-e teama. Fac sport mult si mi-e ca o sa ma descopar cu mai multe kilograme. Inca mai astept...
Gabrielama, io ma tem de caini, altfel as alerga si eu in parc.
Adi dalma, felicitari! Lucrezi la Antena?
Nastad, bine ai revenit!
Puskin, Mik, unde sunteti?
Vikingoooooo hai mama la o barfa, un dans din buric, o maslina, ceva...
Zuzilici, ti-ai revenit din mahmureala?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
Tzuni spune:
Fetelor dragi, stiu ca v-am mai cerut-o, dar iata c-a venit momentul sa va rog din nou sa-mi trimiteti un gand pozitiv. Am din nou o problema mare (e vb de adoptia Mariei) si neaparat trebuie sa se rezolve cu bine. Cred ca daca ne unim gandul bun, o sa fie bine. Ma ajutati cum ati facut-o si pana acum?
Va multumim amandoua: si eu si Meri!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog