Nou stil de viata (220)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Seara buna gagicile, v-ati culcat???
M-am delectat cu povestea Deliei despre Cambogia, ai povestit asa frumos de parca eram si eu cu tine, am vazut poze frumoase cu Tzuni si Meri,Ioana si Delia(mamaaaa cat esti de bronzata, si mi-au placut si pozele unde mai e inca un baietel cu voi, ti-ar sta tare bine cu 2...am mai vazut asa: pe Laura cu familia,Hopes cu freza noua, Anda proaspat venita de la coafor, frumuseii Dordiei, si nu in ultimul rand rulada lui Carmen si dulcicii ei ! a, si picioarele lui Vik (te credeam numai umpicutz mai bronzata, stiindu-te acolo, te cam invidiez!!!
Zuzi, pozele din Cuba sunt super, Isabella e tare dulce, seamana cu tine, iar tu radiezi...nu mi te pot imagina nervoasa sau suparata!
Dbunny, Sabina, Mamica Dulce la multi ani cu intarziere si de la mine, sa fiti fericite!
InaC felicitari, sa va bucurati de bebe Vlad!
Cami, ma bucur ca esti bine si tu si bebe! sarcina usoara in continuare!
Carmen E, imi pare tare rau pt nasul vostru, sincere condoleante!
Crys, bafta multa in gasirea jobului! Dany ce mai face?
Anda,Marilena, am vazut ca sunteti plecate, asa ca va doresc si eu concediu placut in continuare!
Gabi, mi-au placut tare mult pozele unde ai fost nasa!

in ro a fost fain, cateva zile a plouat, apoi ne-am copt de-a dreptul, am lenevit, vizitat rude, prieteni, cinema, am fost la o nunta, mancat bine ...si cam atat!
Azi am fost cu Marc la inot, lui Luca i-a sarit randul fiindca a adormit in masina pe drum spre strand! Mai avem o saptamana de vacanta, asa ca si zilele urmatoare vom avea program de strand, zoo, joaca, plimbari cu bici!

Tzuni, imi place ca esti activa!
Carmen, ce m-am distrat cand am citit cum faceti toti 3 exercitii pe jos, parca ma vedeam pe mine inconjurata de ai mei baieti!

va pup pe toate, ma duc si eu incetisor spre pat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara.

Anky, Hcclara, bine v-ati intors!

Mephala, zi-mi si mie cum e reteta aia de tocanitza de ardei copti? Ca tare bine suna, n-am mancat niciodata asa ceva si as face. Eu azi am gatit pt meri pulpe de pui cu mazare galbena. A mancat de' m-a lasat cu gura cascata.

Zuzilici, imi pare rau ca nu s-a inghesuit lumea la petrecere! Oricum, bine ca tu te-ai distrat! Despre Meri, ce sa spun? Ma chinui si eu cu olitza. Face doar daca o pun eu, ca inca nu stie sa se ceara la wc. De cateva zile am vazut ca da in bocete cand vrea la olitza, dar cum spuneam, nu stie sa spuna ca vrea sa faca ceva, desi ii explic de mii de ori in fiecare zi. Deocamdata intuiesc eu momentul si o pun pe olitza. AU fost zile in care a facut numai la olitza si am aplaudat impreuna, ne-am bucurat...

Delia, sunt mandra de mine! Daca intri pe blog, vezi de ce...

Gabrielama, in Buc mergi la sala?

Va pup pe toate si mi-e dor de Puskin, Nastad si Mik. Pe unde or fi fetele noastre?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza fetelor.Intru iar in viteza sa va las cafelutza si ceaiul si sa va urez o saptamana frumoasa.Eu am lucrat in weekend si saptamana asta o am in 2 schimburi dar saptamana viitoare cand am zi libera citesc din urma.
V-am zucat dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Ioana multumim pt cafea, sa ai si tu o saptamana frumoasa!

Sunt in zona, revin.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata

Si uite asa a mai inceput o saptamina....

Ioana,

Tzunica, da, te citesc zilnic.

Claudia, bine ai revenit din concediu. Unde ai fost?

Hai mai Carmen, cu Snickers vii, pai ia fa tu o prajiturica buna si atunci sa ma vezi, sint prima!

Eu tocmai m-am intors de la sala si mi-am pus niste mincarica sa se faca la cuptor pina va scriu.
Asadar:
- 1 ora Pilates (am fost singura participanta deci pot spune ca am avut parte de antrenor personal, care la sfirsit mi-a zis ca stau bine la capitolul flexibilitate dar n-am putere si trebuie sa fac mai multe exercitii de ).
- vreo 20 minute de (eu mai fac si seara acasa cu greutatile mele, de aceea nu prea ma omor la sala cu tipul asta de ex.)
- 1 ora mers rapid pe banda inclinata (-360 calorii)
- 30 minute bicicleta eliptica (-160 calorii)
Am baut aproape 1 litru de apa.

Va pup si va astept la o vorba.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Sa aveti o saptamana frumoasa, linistita si cu muuuulte kg pierdute!

Tzuni, ar trebui sa merg la sala si in Bucuresti, insa nu merg, caci n-am cand (sau daca am, as lua din timpul pe care il petrec cu Mara). Asa ca, incerc sa alerg seara, cand ea dorme deja, pe strada, in zona in care stau.

Mi-e somn...

Aprofundez din urma si revin.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata fetele! Revin si eu mai activa, mi-ati lipsit Ma simt mai bine, incerc sa las in urma problemele si sa ma bucur de viata. Am noroc cu sotul meu care este un sprijin de nadejde. Sambata am fost la Gradina Zoologica si ieri in Tineretului. Ne-am distrat de minune, descarc acum pozele si va postez cateva. Luna aceasta nu am incotro si trebuie sa stau acasa cu Dany,dar pe urma incep sa-mi caut un job. Mai am o oferta, dar dabea saptamana viitoare vad ce si cum. Cu dieta stau bine, nu cred ca am mai dat ceva jos dar ma mentin. De azi incep serios si sportul, atat cat pot acasa.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai reusita
Revin cu poze...

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hello, fetele frumoase!
am revenit si noi (aseara) in capitala, dupa un weekend in forta, la viteza maxima:))
ni s-a pus pata vineri dimineata sa ducem Bia la mare in RO inainte de plecarea din tara si la 10 seara vineri inca nu gasiseram o camera libera :)) in final am gasit la Eforie N, la Europa...ultima camera...
nu mi-a placut deloc atmosfera de pe plaja --deci singurul lucru ok acolo a fost hotelul, cazarea,,,-- asa ca sambata la pranz am plecat spre Delta, pt prima oara...
am ajuns la Mahmudia unde am gasit un hotel dragut, langa apa, cu piscina si pt copii, ne-am simtit f bine

eu am cam luat-o pe aratura cu dieta mea in weekend insa sunt convinsa ca o sa recuperez zilele astea...

Zuzi si Tzuni, vorbeati de operatiunea de des-pampersire eu cu Bia (2 ani si 4 luni) am inceput in urma cu vreo 2-3 luni; la inceput o lasam cu funduletul gol prin casa/curte si ea facea pipi pe jos (cat am mai sters in perioada aia); la un moment dar am scos olita si i-am spus ca ar fi mai usor pt amandoua daca ar face acolo pipi si kk; se pare ca i-a convenit pentru ca, acasa, face numai la olita (eu inca sunt surprinsa, ma asteptam sa fie mai greu) insa in deplasare si noaptea inca foloseste pampers...
Am insa prietene care efectiv au scos pampers-ul de pe lista de cumparaturi si umbla mereu cu 2-3 schimburi la ele, cand pleaca de acasa...Asta e pasul al doilea si pt noi...
Succes maxim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna dimineata !Tzuni ,stai linistita ,nu-i nici o problema Azi incep si eu serviciul ,dar sunt tura de noapte.Antrenoarea de la sala a intrat in concediu ,o saptamana ,asa ca incerc sa fac acasa , sa nu fac pauza prea mare.Am inceput ziua cu o amandina si inca nu stiu ce o sa mananc azi ,asa ca nu pot sa scriu meniul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Claudia bine ai revenit Dany este bine, merci de intrebare. Ii este dor de colegii de la gradinita si este nerabdator sa mearga acolo. Este fericit ca este cu mine acasa si ne plimbam toata ziua. Cred ca am sa merg si eu cu Dany la cateva ore de inot, am sa merg sa ma interesez. Am pus poze daca vrei sa-l vezi
Noe ce bine ca ai fost in Delta, chiar saptamana trecuta am vazut la tv imagini de acolo si mi-a placut tare mult.
Yubi servici usor.

V-am promis poze....este si o poza cu mine in toata splendoarea sa-mi scrie-ti sincer daca se cunoaste ca am slabit.
http://community.webshots.com/album/565362069LBEotn?vhost=community

Crys si Dany

Mergi la inceput