Nou stil de viata (220)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ei, Delidana, hai ca nu-i chiar asa trist. Dar e frumos mesajul...

Da, imi place sa merg la shopping pt Meri si sa cumpar mancare. Pt mine nu merg, ca nu stiu sa-mi aleg haine.

Bravo pt sport! Azi fac si eu miscare cum trebuie, desi e canicula aici. Pana diseara sper sa se mai racoreasca!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza! Yuhu! E vineri, incepe weekendul.

Cami La multi ani . Sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara.

LA MULTI ANI! tuturor celor care poarta numele Sf. Marii.

Sa-mi traiesti cu numele Bella si sa fi un copil vesel si fericit asa cum esti acum, toata viatza ta. Te mami si te iubeste.

Meri scumpo, La Multi Ani! sa fi iubita si fericita alaturi de mami tau toata viatza. Tzuni sa-ti traiasca papusa si sa fie norocoasa si pe numele tau cat mai repede.

Alex . Carmen L sa-ti traiasca baiatul si sa-ti aduca numai bucurii si satisfactii.

Fetelor multumesc de urari si va invit la un de ceai. Sampanie pentru fetele de la mentinere.

Tzuni si eu i-am luat Bellei o pereche de pantofiori pentru ziua ei. Azi o sa-i iau un tort si sper sa facem ceva poze. De cand e si ea Maria, mie mi-au cam cazut pernele.

Crys sa stii ca te iau de motz. Nu-mi place deloc cum gandesti. Cum adica esti "baba"? Esti o femeie frumoasa, care a slabit foarte bine in ultima vreme si care are nevoie de ceva haine care sa corespunda marimi actuale. Ok? De-aici si pana la "baba" e cale lunga si poate inca un bb pe drum. Hai fruntea sus! Mult nu trebuie sa faci. Stramtezi un blug aici un pantalon colea, pui un snurulet tricoului undeva chiar sub sani ca tot se poarta in ultima vrema si gata-i noua garderoba. Nici macar nu trebuie sa colinzi magazinele dupa cate ceva dragut, ci doar ata. Sper ca nu te-ai suparat pe mine ca-s mai putin diplomatica de felul meu. Asa-s eu, dar crede-ma ca am cele mai bune intentii in inima. Si-apoi daca arati mai bine de ce sa nu pui in valoare munca ta?

No dragelor e timpul s-o tai la munca asa ca va pupic dinou si va scriu de-acolo.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Buna fetelor!
Caldura mare D'le.
Am mai intrat pe alte topicuri dar aici imi e cel mai bine ;)

Cred ca ma voi apuca de sport ...
Incep cu programul cel mai usor a lui Cindy (dvd ul o noua dimensiune...) ...10 min si macar 15 min eliptica...
imi e cam greu pe caldura asta....

Ce faceti in w/e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Adi dalma, de unde ai DVD-ul? Ca-l vreau si eu. Eu il am pe cel al lui Jane Fonda, da mi se pare prea usor, nu prea simt ca fac efort, nu gafai....

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am incercat sa ma uit la un film, The Strangers, da' nu mai pot ca e prea de groaza.

Adi, spor la sport!
Inca nu stiu ce program am weekendul asta, cred ca o sa ma plictisesc, ca de obicei.

Zuzi, pentru Isabella, nu stiam ca o cheama si Maria!
E ziua lui Cami azi? Vad ca nu e pe lista...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Tzuni..e de la Carrefour.
Dar clar nu e p[t tine. Este scos dupa ce ea a nascut si e recomandat persoanelor care nu au facut sport/ proaspetelor mamici.

De la Cindy iti recomand altul (care e super fain-solicitant adica) A new challange.
Imi place f tare.
http://www.amazon.com/Cindy-Crawford-Dimension-Challenge-Workout/dp/B000MB57J6

Incepusem anul trecut sa le fac si ajunsesem la nivelul asta...deja puteam lucra o ora,,,,,

De ce nu incerci Tae bo?

Mergi la inceput

Am avut si eu Next Challenge Workout de Cindy Crawford acum citiva ani si chiar am lucrat o vreme dupa el, stiu ca intr-o saptamina scapasem de 1 kg si mi se parea destul de intens. Acum nu mai am cd-ul, nici nu stiu ce s-a ales de el.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

DVd ul este absolut superb!
Ai tai nu sunt in tara sa ti l cumpere?

Mergi la inceput

Adi, nu asta ar fi problema, ca ma intorc eu in tara luna viitoare. Dar sa stii ca nu-i o idee rea sa-mi achizitionez un dvd din asta...desi eu de capul meu nu prea am tragere de inima sa fac sport...mi-e mai bine cu cineva sau la sala...ma motiveaza cind ii vad si pe altii muncind cot la cot cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut gagicile, ce faceti? chefuiti?
azi am facut pt prima oara in viata mea lapte de pasare, mi-a iesit tare bun, si sa stiti ca atunci cand am mancat m-am gandit la voi toate!

acum il astept pe al meu sot sa ajunga acasa, luca nu vrea sa mergem afara ca se joaca cu trenuletul, asa ca pe aici...
aseara am fost la cinema cu prietenele, am vazut The Nanny Diaries, o comedioara!

weekend placut tuturor!

Mergi la inceput