Nou stil de viata (220)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

larissa, bine ai venit! Si spor la slabit. Nu e chiar asa de mult peste greutatea pe care ti-o doresti...

adi dalma, cum faci fata noului stil de viata?

Noe, am uitat sa-ti multumesc pt ca mi-ai impartasit experienta personala cu olitza, dar eu nu pot s-o laspe Meri sa faca pipi prin casa, ca am pisica si daca simte miros, face si ea acolo... M-ar interesa mai multe lucruri despre regimul sotului tau. Chiar si retete. Se poate? Ai timp? Multumesc anticipat.

Revin.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Carmen concediu placut

Delia da ma intreb si eu.. Dupa ce slabesc asa mult oare n-au nevoie de ceva corecturi? ma gandesc ca o fi ceva piele care n-are de ce se sprijini
Da si ce ambitie au

Tzuni sanatate multa

Noe bravo tie si tine-o tot asa.
Ma zi-ne si noua ce mananca al tau barbat sa ne inspiri

Larisa bine ai venit
Dar meniul tau nu e chiar de un nou stil de viata, mananci putin si nici echilibrat

Laura eu iti sugerez bijouri

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dragele mele.

Mephala, Violeta concediu placut si doistractie maxima la mare.

Delidana ai fdreptate. Azi am sa ma duc sa inspectez maganizele pentru asa ceva. In ultima vreme nu prea am avut timp de cumparaturi decat de cele pentru mancare.

Tzuni sanatate multa. Cica e foarte bun sa fierbi niste ginger si sa bei in cazuri de racela. Si tot de la colega mea chinezoaica mai stiu ca e bien sa fierbi in casa niste otet ca sa omori germenii din aer sa nu se imbolnaveasca ceilalti din casa. Asa ca pune si tu niste gogogsari in otet si-ai sa scapi de raceala.
Sunt sigura c-ai sa gasesti ceva adecvat pentru nunta in garderoba ta.

Doina tu tii vreo dieta?

Tlaura bine-ai revenit de la socri. Cred ca s-au bucurat tare mult sa va vada. Referitor la cadouri as opta si eu pentru o carte dar trebuie sa iei in consideratie si personalitatea ei.

Fetele va si-o seara placuta in continuare va doresc.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Tzuni, ei..draguta eu as vrea sa am vreo 54-55 kg..da' raman doar cu vrutul deocamdata.
louisea, pai acum ma pregatesc sa incep dupa concediu un nou stil de viata. Pana atunci incerc si eu sa mai reduc din kg cum pot.

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Fetelorrr..aici la voi e de mine!
Sigur m-as fi bucurat sa fie asa simplu si sa fac o dieta dupa care gata...sa devin zana zanelor forever dar nu e asa usor!
Asa ca...imi trebuie un nou stil de viata!

Sper sa nu zic asta doar pentru ca mai am 10 zile pana la concediu!

Ce sa va zic despre mine referitor la greutate nimic laudabil. Slabesc vara si am mai mereu 56 - 58 de kg ( mai putin vara asta cand am fost super lenesa) si ma ingras apoi iar putin cate putin. In general am cam 60-61 de kg. Insa..iarna si primavara asta am facut-o lata...asa ca am ajuns la 64.5 kg. Acum am cam 61 de kg ( eu sper ca mai putin chiar) dar si astea obtinute in ultimile 2 saptamani cand am zis ca nu se mai poate si am trecut la regim.
Ce regim? Nu pot sa tin unul anume. Mi se pare imposibil de greu. Si nici nu pot planifica cand. Pur si simplu mi se pune pata intr-o zi ( de obicei cam cu 3 saptamani inainte de vreun eveniment) si asta e..ma apuc. Nu mananc nimic dupa ora 18:00. De cateva zile chiar dupa ora 16:00. Beau apa plata...multa!

Iar pana atunci mananc putin. Mai mult legume, fructe, salate, covrigi, salata de vinete...( multa). A si cand ma apuca fac si putina miscare...da' nu multa ca si asa sunt lesinata de foame.
Ce se poate face prin casa cu un copil de 2 ani de fusta.

Bun..deci am sosit..dornica sa raman cu voi atat pana la concediu cat si dupa. Eu va citesc din umbra de ceva timp.

revin maine in forta!

Meniul de azi:
dimineata: cafea + apa plata
pranz: salata+ 2 covrigi + 1 mar
cina: apa plata

Va pup si mai revin....

S-o ajutam pe Alexia!

Larisa,wellcome in the club !!!
Mincind atit de putin(doar o masa pe zi) ,nu faci altceva decit sa iti nenorocesti metabolismul,mai bine maninca putin si des,alimente sanatoase,desigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carmen,concediu placut,distactie maxima la Navodari.
Zuzulici,interesanta vaza cu otetul,nu e rea idea de a o si pune in aplicare
Tzunika,sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza, .

ne pregatim sa decolam, , va pup si va doresc toate cele bune!

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Carmen, calatorie placuta si o vacanta frumoasa!

Larissa, bun venit la noi dar sa stii ca noul stil de viata trebuie sa inceapa de acum nu peste o saptamina, o luna sau mai stiu eu cind...sau crezi ca noul stil de viata e valabil doar la mentinere? O salata, doi covrigi si un mar intr-o zi este total opusul unui stil de viata sanatos si cred ca si tu stii foarte bine asta. Si sa nu-mi spui ca asta e asa pina mai slabesti un pic pentru ca multe fete de aici au slabit mincind mult mai mult decit ce ai scris tu.

Lou, imi inchipui si eu ca daca slabesti chiar asa de mult ai nevoie de niste cusaturi dar mi se pare groaznic sa te chinui sa pierzi atitea kg si peste o vreme sa le pui la loc. Cred ca m-ar apuca disperarea....

Zuzi, bravo, vad ca te-ai mobilizat in directia cea buna.

Tzuni, tot asa esti?

Anky,

Va pup, am fugit la sala.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neata

Va las cafea, ceai si ce mai doriti..

Carmen drum bun si concediu placut

Delia spor la sala. Ce fain ca ai gasit acolo o sala la care-ti place sa mergi. Mai vin si alti straini?

Larissa incerca cu niste legume chiar si goale. Au multe vitamine, f putine calorii. Tot e mai bine decat nimic. Cel mai bine ar fi combinat cu de ex. o felie de pui sau peste. Au proteine si la fel putine calorii (daca nu alegi un peste gras :)
Tu n-ai de dat asa multe kg. jos si nu se perita sa suferi de foame. Reduce doar portiile si mananca cat mai natural: fara sosuri, tocanite, dulciuri.
Sper ca nu te superi pe noi ca-ti spunem :)

la fete.. eu am plecat la servici

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Nu fetele nu ma supar..dar nu mananc mereu asa putin. Acum e si post...si e destul de restransa gama. Si kulmea trec printr0 perioada in care nu prea mi-e foame. In general rontai..ba un fruct, ba o leguma, o salta.
Azi de ex am papat ardei copti cu sos de rosii si ceapa si o felie de paine.

O sa tin cont de sfaturile voastre...o sa vedeti mai incolo ca o sa vin cu niste meniuri .....

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput