Shoppaholicele Redouto-masochiste (115)
Raspunsuri - Pagina 8
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui croco21 De acum nu mai astept decat 3 comenzi micute, cu produse din colectia noua. Pe urma jur ca nu mai dau comenzi pana la reducerile din iarna. http://andrei.seek-on.com/ro/ |
sigur
Sa stii ca si eu mi-am propus acelasi lucru
Hai sa vedem care face prima comanda....
ANKA-iasi spune:
salutare fetele in sfarsit m-am deplasat si mi-am luat o tastatura ca imi rodeam unghiile pe-aici ca nu puteam scrie un cuvintel......dar v-am citit zi de zi eu nu mai am de venit decat comanda din 2.08 asa ca...mai am de asteptat mult si bine...pupici
miki68 spune:
Anka, te-am dat disparuta!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Ioana13 spune:
Raluca geanta e cam 50cm/30, baza e un dreptunghi iar spre fermoar se strimteaza Nu am timp de poze ca merg la botez, vine soacra sa stea cu copilu... trebe sa string de prin casa... anis e culoarea aia verde fistic, iar maro e placut. A, mai are un port fard si un portmoneu. Edit. am zis ca i-o dau mamei... dar cred ca nu... arata destul de bine.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
silar spune:
Fetele imi spuneti si mie va rog ce este cu codul 59919 ?? Banuiesc k l-ati primit toate, ca eu l-am primit pe amandoua conturile.
Multumesc mult.
week-end placut.
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silar Fetele imi spuneti si mie va rog ce este cu codul 59919 ?? Banuiesc k l-ati primit toate, ca eu l-am primit pe amandoua conturile. Multumesc mult. week-end placut. silvia mamy de Mihaita (07.02.2004) si Mariuta (03.04.2006) |
E doar pt. francezii care au acel card Kangourou (pt.plati in rate)
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Jasmine spune:
Silar,eu n-am primit codul asta asa ca n-am habar ce e cu el.
Miki si Anne,multumesc pt suport,am vorbit deja de ieri cu doamnele de la posta sa-mi tina coletele.Acum ce va fi va fi,tot nu mai am ce face.
felicia74 spune:
gata, s-a spart ghinionul si la mine si a venit un aviz, sper sa fie ptr comanda de pe 7, ca am lucruri ptr o prietena ce tocmai pleaca la mare
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)