Shoppaholicele Redouto-masochiste (115)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Poate nu aveai oxiuri ci limbrici, vad ca Decarisul e pentru limbrici! Ca nu as intoxica copiii aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Ahaaaaa avem aceeasi varsta
Cum te simti cu schimbarea prefixului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Poate nu aveai oxiuri ci limbrici, vad ca Decarisul e pentru limbrici! Ca nu as intoxica copiii aiurea.

Eu stiam ca-s totuna. Limbricii= denumirea populara a oxiurilor
M-am edificat: nu-s totuna
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Asta trebuia sa ma intrebi in martie, ca acu' deja m-am obisnuit cu gandul

cristina d.

Mergi la inceput

Nuuuuu. Oxiurile si limbricii sunt 2 viermi tottal diferiti!

Limbricii sunt viermi cilindrici, cu lungimea de 15 - 35 cm, de culoare alb-galbuie, adesea semitransparenti. Se localizeaza in general in intestinul subtire, fara a se fixa de peretele acestui. Paraziteaza doar interiorul intenstinului, miscindu-se in permanenta in directia opusa bolului alimentar. Acesta este si motivul pentru care sint atit de dificil de depistat prin analiza materiilor fecale. Daca cel mic nu este supus unui tratament, limbricii pot trai in organismul lui citiva ani buni.

Oxiurii sunt paraziti foarte mici, subtiri, cu dimensiunea de pina la 1 cm, adesea curbati si albiciosi. Se localizeaza in partea inferioara a intestinului gros, motiv pentru care, spre deosebire de limbrici, pot fi depistati in fecale. O data ajunse in organism, femelele inainteaza in tubul digestiv si ies prin anus, pentru a-si depune ouale. Acest lucru, care se intampla de obicei in cursul noptii, provoaca mincarimi intense in regiunea anusului, obligind copilul sa se scarpine. Ouale ajung pe degetul copilului si apoi din nou in organism atunci cind isi baga degetul in gura. in cazul fetitelor se poate intimpla ca oxiurii sa patrunda in organele genitale externe, provocind iritatia si inflamarea mucoaselor acestora cu bacterii. Oxiurii se inmultesc rapid si fara tratament pot sta in organism ani intregi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Asta trebuia sa ma intrebi in martie, ca acu' deja m-am obisnuit cu gandul

cristina d.

Ok
Esti mai mare cu trei luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

ptr serviette paprika mai merge si 49514

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Nuuuuu. Oxiurile si limbricii sunt 2 viermi tottal diferiti!

Limbricii sunt viermi cilindrici, cu lungimea de 15 - 35 cm, de culoare alb-galbuie, adesea semitransparenti. Se localizeaza in general in intestinul subtire, fara a se fixa de peretele acestui. Paraziteaza doar interiorul intenstinului, miscindu-se in permanenta in directia opusa bolului alimentar. Acesta este si motivul pentru care sint atit de dificil de depistat prin analiza materiilor fecale. Daca cel mic nu este supus unui tratament, limbricii pot trai in organismul lui citiva ani buni.

Oxiurii sunt paraziti foarte mici, subtiri, cu dimensiunea de pina la 1 cm, adesea curbati si albiciosi. Se localizeaza in partea inferioara a intestinului gros, motiv pentru care, spre deosebire de limbrici, pot fi depistati in fecale. O data ajunse in organism, femelele inainteaza in tubul digestiv si ies prin anus, pentru a-si depune ouale. Acest lucru, care se intampla de obicei in cursul noptii, provoaca mincarimi intense in regiunea anusului, obligind copilul sa se scarpine. Ouale ajung pe degetul copilului si apoi din nou in organism atunci cind isi baga degetul in gura. in cazul fetitelor se poate intimpla ca oxiurii sa patrunda in organele genitale externe, provocind iritatia si inflamarea mucoaselor acestora cu bacterii. Oxiurii se inmultesc rapid si fara tratament pot sta in organism ani intregi.

Mai intreaba......Pe internet poti sa gasesti tratamentul adecvat.
Acum chiar nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau.
Poate sunt fete care s-au confruntat cu aceasta problema....mai curand

Mergi la inceput

Din cate observ... nimeni nu a mai primit aviz
Se deschide capitol nou?

Mergi la inceput

miki

Mergi la inceput