SUPERDIETA ***27***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

...promitator...promitator...macar sa fi reusit si eu sa ma mentin ca tine crisstinuz....dar ramai pe fir..eu dau concerte in fiecare seara..si totul gratis,asa ca te rog frumos...mi-e cam dor de toate fetizele noastre dar v-or veni ele incet incet..pupicuze la feticuze....

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Asta tare mi-a placut:
_ Doctore, ce sa fac pentru a slabi?
_ E suficient sa miscati capul de la stanga la dreapta si de la dreapta la stanga.
_ De cate ori?
_ De fiecare data cand vi se ofera mancare...

Mergi la inceput

misto ..misto.......nu prea se mai plimba nimeni pe aici inafara de noi vad.....pupiceee

Mergi la inceput

Lasa ca o sa transformam topicul in unul cu bancuri si atunci toate vor da buluc...

Mergi la inceput

Vorba ta ,numai noi doua pe aici ...si nici una nu tinem Superdieta...deocamdata

Mergi la inceput

cam asa ceva:-)....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Fetelor , chiar asa, cam liniste pe aici. Sa inteleg ca momentan doar eu sunt la dieta?

--------------------------------------------------------------

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput

alecsica..nuuuuuuuuuuuuuuuuuu...mai sunt si altele sar s-au ascuns....lasa ca vin si celelalte...nu dispera..sa bag concertul inainte de culcare...va pup dulce

NOAPTE BUNA!!

Mergi la inceput

.. ...sa ma trezitzi si pe mine cind intratzi pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

bretonica, noroc de tine, doar tu esti zilnic prezenta. Eu am mers mai greu cu dieta in ultimele 2 zile, am avut ceva probleme de sanatate. Mi-a fost interzis efortul acum ceva timp, si nu am mai putut merge la sala. Sper ca de saptamana viitoare sa primesc ok-ul de la medic si sa pot merge din nou. Mi-e asa dor sa merg la sala
bretonica, tu ce ne mai spui astazi?

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput