Shoppaholicele Redouto-masochiste (114)
Raspunsuri - Pagina 13
Aghata spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
Este scrisoare voluminoasa? cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Colet in toata regula
miki68 spune:
Aghata, mi-ai spulberat toate "previziunile"
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Aghata spune:
Cred ca nu au nicio logica. Pur si simplu au fost perioade cand au "pregatit" coletele mai repede (23 iulie fiind intr-o perioada in care nu au avut loc modificari "atractive" pe LR, deci nici un nr. prea mare de comenzi).
Caut si eu explicatii, raspunsuri...
arcadia spune:
Miki, imi poti spune te rog ce numar ai introdus in track & trace si in ce forma? ca eu am gasit unul pe justificatif de livraison si unul pe ambalajul coletului si nici unul nu merge
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
unboticutz spune:
Caprioara, felicitari!
eu stateam la rand ca am comanda din 28.07 dar vad ca cei din urma vor fi cei dintai
camasa de noapte pomenita mai devreme s-a facut 18 euro, saptamana trecuta cand am pus-o in cos era 5.4
Emma are nevoie de noi!
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Salutare la toata lumea! Am fost in Franta, la Pau, |
Ai ajuns si in Lourdes? Banuiesc ca de Bordeaux nu are rost sa intreb...
Din Bayonne i-am cumparat acum 3 ani sotului meu o gramada
miki68 spune:
citat din mesajul lui arcadia Miki, imi poti spune te rog ce numar ai introdus in track & trace si in ce forma? ca eu am gasit unul pe justificatif de livraison si unul pe ambalajul coletului si nici unul nu merge Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007) Poze bebe fain |
Numarul e numai pe cutie (pe justificatif... nu-l mai gasesti pt. ca e oprit la posta) si consta intr-un cod de bare si nr. de desubt. Are forma: CD 058701523FR (este un exemplu dupa track no. de pe un colet al meu). Insa am verificat si se pare ca nu functioneaza acum serviciul pe site-ul postei romane.
cristina d.
danadc spune:
Am ridicat ieri coletul din 2. Revin mai tarziu cu impresi si pt scris voluminoasa din 16.
Deci vin greu, dar vin......
miki68 spune:
citat din mesajul lui danadc Am ridicat ieri coletul din 2. Revin mai tarziu cu impresi si pt scris voluminoasa din 16. Deci vin greu, dar vin...... ........................ Dana, mamica Amirei (02.03.2008) |
Asteptam linkurile
cristina d.
nushulica spune:
'neatza!!!
vreau sa va intreb daca a luat cineva www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-toile-talon-compense.aspx?productid=324135434&documentid=207608&single=false&categoryid=22907132" target="_blank">papucii astia? ce parere aveti de ei?
sa nu ma descurajati prea tare ca m-am trezit cu chef de shopping
29+ DAVID-MIHAI