am nevoie de un sfat, o parere!!! iau anticonceptionale karissa de vreo 5 luni. pana acuma totul a fost ok, nu am avut nici un efect nedorit. ultima menstruatie (acuma vreo 2 sapt) a fost ciudata: o zi da una nu, acuma de 3 zile a inceput iarasi o sangerare desi mai erau inca aproape 2 saptamani pana cand trebuia sa vina. ce sa fac sa le mai iau?? sa le opresc?? daca le iau in continuare (mai am vreo 8 in folie) cand e gata folie va veni din nou menstra???
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
Buna! Si eu am luat tot Karissa pana luna trecuta cand am hotarat sa nu mai iau...Eu zic sa iei toata folia (daca apare doar o usoara sangerare) iar apoi sa consulti un dr...
Toate cele bune!
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
eu zic sa suni ginecologul si sa-i spui problema ta, sau eventual sa citesti pe prospect dac scrie de astfel de probleme...
va multumesc de raspuns. imi voi face o programare la dr. dar fiind wk nu stiam cum sa fac. am continuat folia.
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007