urgent anticonceptionale!!!!!

urgent anticonceptionale!!!!! | Autor: bb_yasmi

Link direct la acest mesaj

am nevoie de un sfat, o parere!!! iau anticonceptionale karissa de vreo 5 luni. pana acuma totul a fost ok, nu am avut nici un efect nedorit. ultima menstruatie (acuma vreo 2 sapt) a fost ciudata: o zi da una nu, acuma de 3 zile a inceput iarasi o sangerare desi mai erau inca aproape 2 saptamani pana cand trebuia sa vina. ce sa fac sa le mai iau?? sa le opresc?? daca le iau in continuare (mai am vreo 8 in folie) cand e gata folie va veni din nou menstra???

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Buna! Si eu am luat tot Karissa pana luna trecuta cand am hotarat sa nu mai iau...Eu zic sa iei toata folia (daca apare doar o usoara sangerare) iar apoi sa consulti un dr...

Toate cele bune!

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

eu zic sa suni ginecologul si sa-i spui problema ta, sau eventual sa citesti pe prospect dac scrie de astfel de probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va multumesc de raspuns. imi voi face o programare la dr. dar fiind wk nu stiam cum sa fac. am continuat folia.

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput