Ce va ofera satisfactie?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Nu sunt colaborator de niciun fel dar voi cred ca dezumflati oricare studiu sociologic canalizandu-va interesul numai pana la bancuta de la poarta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

tu chiar n-ai treaba!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Nu sunt colaborator de niciun fel dar voi cred ca dezumflati oricare studiu sociologic canalizandu-va interesul numai pana la bancuta de la poarta.

Ti-ai pus problema ca interesele noastre poate sunt canalizate in cu totul alte directii decat cea de a raspunde intrebarilor tale carora, cel putin eu una, nu le vad rostul?
De ce-ar raspunde cineva unor "anchete" de genul asta daca nu-i intrevede scopul si utilitatea?

Un minim de respect fata de interlocutori, atunci cand demarezi un astfel de topic ar fi sa explici si in ce scop il faci.

Mergi la inceput

b.nica,daca tot "ti plictisesti"si faci sondaje si anchete ,de ce nu mergi matali s-o cauti pe Elodia?Tii si un jurnal,ne mai povestesti si noua...nu-i mai nice?!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

ramiris,gabriella 1,kariguld,hai sa transferam nemultumirile voastre pe PM ca sa nu se creada ca suntem vorbite si aducem subiectul in discutie pe prima pagina fara motiv!
Astfel poate am muta satisfactia din plan general in plan personal ,,;unde mai pui ca acolo ma puteti injura pe romaneste ceeace cred ca va va oferi o satisfactie suprema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

b.nica, ce-i cu tine mama? ti-am dat impresia ca vreau sa te injur? ca am ceva cu tine?

vis-a-vis de tine, nu am nici o nemultumire! chiar nici una! ar fi culmea sa am, nici nu te cunosc!!!
a, si nici insatisfactii nu am....nici personale, nici legate de altii....poate doar de guvern...

b.nica, am impresia ca vrei sa fi NO1! iti place tare pe prima pagina! ei na, uite esti mereu, vrei nu vrei...sa ne multumesti, caci cu ajutorul nostru ai ajuns NO1!!!

acum, sper sa nu iau niscaiva cartonase!
ma fac fata cuminte!

stiti de la ce mi se trage??? sunt singura acasa!!!!

Kari

Mergi la inceput

b.nica ,atat timp cat subiectul tau are iz de ancheta...sondaj si o infinita plictiseala, raspunsurile iti vor fi pe masura.N-am motiv sa (te)injur si nici macar nu-mi sta in caracter. Una e sa-mi exprim un punct de vedere ,fie el si mai neacademic, si una e sa spun ceva la modul grosolan si cu mainile in sold... Din pacate ,la 52 kg n-am "forme" ci doar oase, mainile imi sunt "ocupate"cu catetere,iar mintea nu poate accepta ideea de vulgar!

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Nu am nici o intentie sa te injur, pe PM sau aiurea, pe romaneste sau in alte limbi.
Sa stii ca cei nu cad rapusi de admiratie la topicurile tale nu neaparat te urasc de moarte si ti-ar face vodoo, pur si simplu au alte pareri si dreptul sa le combata pe-ale tale.
Ai auzit de diversitatea opiniilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Eu as vrea sa vad intr-un final ca este apreciata mai mult calitatea decat cantitatea. Sunt membrii aici pe forum care in prea putin timp au adunat prea multe postari si de obicei ce e mult e de caliate mai slaba. Cred ca aruncatul vorbelor in eter ar trebui rationalizat cumva.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Eu as avea o mare satisfactie daca toate forumistele ar semna petitia pentru reproducere asistata, daca ar face-o publica si astfel le-am ajuta pe toate romancele care vor sa fie mame si nu au posibilitati financiare. Am fost subtila?
Va pup si multumim.

Ajuta-le si tu pe cele care viseaza sa fie mame.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput