Fostele iubiri, simple amintiri???

Fostele iubiri, simple amintiri??? | Autor: GabiG

Link direct la acest mesaj

Poate ca nu as fi postat subiectul asta despre care s-a vorbit si inca se vorbesc atitea...Dar poate ca e mult spus o fost iubire...
Hai sa va lamuresc (culmea e ca postam saptamina trecuta subiectul "Concurenta, bat-o vina..."- ironie): o fosta colega de liceu si de primii 2 ani de faculta a sotului locuieste la vreo 350 km de noi si cum nu s-au mai vazut de vreo 7 ani cica sa facem cumva sa ne intilnim...In weekendul asta lung trebuia sa ne vedem cu niste prieteni tare dragi din Germania, dar el are garda care nu s epoate schimba nicicum...asa ca s-a schimbat planul...Nu stiu care a venit cu ideea sa o chemam pe Andreea (sa zicem) la noi (e maritata de vreo 5 ani), eu sau el...Acuma nu stiu exact cum a fost reaba pe vremuri, eu cred ca sotul meu a fost un pic (!!) indragostit de tipa asta, ea nu a avut ochi pt el...Nu cred ca trebuie sa-mi fac probleme, chiar daca ea e subtire, frumoasa (blonda cu ochi verzi), hlizita tot timpul (stiti voi genul ala care ii da gata pe barbati ce bine dispusa e intotdeauna), "nebuna" (spusa cumva cu admiratie de sotul meu)...I-ati facut un portret robot?
Parca imi pare rau ca am acceptat sa vina...E maritata, ce naiba (dar nu are copii, cica sa-si traiasca viata)...Dar sotul meu e asa un naiv...Chiar crede ca tot ce zboara se maninca...
Am facut bine? Hai dati-mi un sfat sa nu ma mai perpelesc asa...Evident ca o sa ma aranjez si toate cele...dar stiti si voi cum e...

si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

V-am zis ca daca vine ramine peste noapte...?

si Francesca 1an2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Nu vreau sa te supar dar femeie, ai o obsesie?
Bag de seama ca te roade gelozia. Dupa 7 ani crezi ca vine la tine sa ii faca ochi dulci sotului tau, sa il rapeasca pentru o aventura "sa isi traiasca viata"?
Nu te mai stresa cu probleme de genul asta. Bucuta-te de viata, traieste.

Reiki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Gabi draga, m-am uitat pe poze si esti asa de frumusica incat nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme. Aranjeaza-te putin(adica sa te faci mai frumoasa decat esti) si arata-i ce familie fericita sunteti voi trei si ce camin minunat aveti. Daca e fata desteapta va intelege ca este in plus. Daca nu e prea desteptuta fa-o tu sa priceapa ca e in plus. Normal esti draguta si ospitaliera ca doar te tragi dintr-un popor ospitalier dar arata-i ca esti speciala pentru sotul tau si printesa ta.
Si eu am patit la fel cu fosta prietena a sotului meu care a venit din curiozitate si sa vada daca mai are vreo sansa(nu se mai vazusera de ani si credea ca acuma l-a gasit pe Fat Frumos). Dar "stupize, stupize", Fat Frumos era ocupat si avea o familie compusa din doua persoane(el si eu ptr ca bebita se lasa asteptat) f. f. fericita in care ea trebuia sa ...delete...Cu ce a inteles ea, cu ce am ajutato eu acuma pot sa spun ca am ramas chiar prietene(vorbim din cand in cand la telefon si ne vedem noi doi impreuna cu ea,sotul si copilul lor).
Deci mult succes si sa imi spui ce ai facut.

Sa ramai la fel de frumoasa si sa iti traiasca printesa.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea30xi spune:

Draga mea ,
In portretul robot m-am revazut putin...ma numesc andreea, sint blonda cu ochii verzi doar ca sint in romania Parerea mea este ca ai procedat corect invitind-o la voi, astfel ii dovedesti sotului tau ca ai incredere in el ceea ce il va face sa-i creasca inima si apoi....de incredere in propria ta persoana, ceea ce este ffff important.O iubire demult apusa,mai ales ca nu a fost reciproca din cite am inteles, nu se poate compara cu iubirea care exista intre tine si sotul tau, gindeste-te ca sint 7 ani de casnicie in care ati impartit si binele si raul..si bucurii dar si tristeti..Oricit de naiv ar fi un barbat..nu cred ca ar arunca totul pe geam pt o iluzie..Asa ca...fa-te frumoasa, fii sigura pe tine si nu lasa nici o clipa impresia ca iti este teama. Multa bafta! Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Gabi, eu nu-nteleg prea bine : de ce zici ca tre' sa va vedeti cu fata asta? Au fost doar colegi sau mai sunt si amici inca, desi daca zici ca nu s-au vazut de 7 ani.... si cum de-au dat iar unul de altul,dupa atata timp? Eu nu prea inteleg de ce e musai sa va vedeti,mai ales ca locuiti si la asa distanta, in fine, voi stiti mai bine, ma scuzi daca-s prea curioasa, dar as vrea sa inteleg si eu exact...
Oricum, daca vine, vine cu sotul ei,nu?(adica eu asa vad).
hai te pup si chiar asa, dupa poza ta, chiar sotul tau n-are motiv de ... altele

Mergi la inceput

Mai copii, de aia am postat subiectul sa ma mai incurajati si voi...Puiul e in Ro si eu stau toata ziua si butonez pe DC (in loc sa invat ca am examen in 30 aug si in 2 sept).
Reiki, ai un pic dreptate, cred ca trec printr-o faza de gelozie...Ma amuza si ma irita cumva starea asta...De aia va am pe voi!
Fetelor, mersi de complimente si de urari!
Sper sa iasa bine...Uf, macar de nu ar arata asa de bine...Nu vreau sa par superficiala, dar uite ca sint. Sigur ca dupa 7 ani de casnicie nu fugi cu una pt o aventura, in mod normal...
Gata, hai ca o iau razna! M-am dilit!
Va pup cu tot dragul!

si Francesca 1an2 luni

Mergi la inceput

Draga piatra lunii,
s-au regasit pe colegi.ro acum ceva vreme si tare s-au bucurat. Au tot pastrat legatura prin mail (mailuri pe care sotul le forwarduia si catre mine). La intilnirea de 10 ani noi nu am putut merge ca fix in ziua aia am nascut-o pe Francesca. Au mai vorbit la telefon, ca sa ne vedem ca una, ca alta...
Nu stiu nici eu cum a venit vorba sa-i chemam aici (adevarul e ca atunci cind esti inconjurat de atitia straini te apropi mai usor de niste simple cunostinte)...In fine, naiba stie...Destinul??

si Francesca 1an2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Iti faci probleme degeaba, esti o frumusete de femeie (am vazut poze) si daca bei un gin tonic inainte sa vina ea in vizita, sa vezi ce spirit plin de umor vei avea... Eclipseaz-o, chiar daca ea e "concurentza"!
Alinta-l pe sotul tau in prezenta ei, dar nu exagera!!! Hai, curaj, stii tu ce arme sa scoti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

in nici un caz nu trebuie sa iti faci probleme. Si ce daca sta peste noapte? Complexeaz-o cu curatenia si ordinea din casa.
In caz ca totusi simti ca ai nevoie de mai multa siguranta - si daca totusi tipa vine cu minijup pe sub care i se vad cu usurinta portjartierele (la faza asta barbatii clacheaza...) .... foloseste reteta Papadiei:

- da-i o cafea cu apa in care ai fiert niste dopuri de pluta.

Pentru parinti... despre copii!

Mergi la inceput

cum e aia cu cafeaua in care ai fiert pluta...Luminati-ma!!
am murit de ris! (cu toata fiinta mea, desi ochii imi sint inca umflati ca mi-e dor de puiul meu....)
Mor de curiozitate!
Faza cea mai tare ar fi sa nu vina...Cred ca s-ar cracana de ris sa stie ca-mi fac atitea probleme...Va mai poluez si pe voi! Scuze, dar va iubesc asa de mult...ca trebuie s ava poluez...

si Francesca 1an2 luni

Mergi la inceput