Tatuaj Cosmetic la Essentza Club?!?
Intrucat cochetez cu ideea unui tatuaj cosmetic (pentru inceput la sprancene)...am descoperit din intamplare, ca, mai nou la Essentza Club (la pasajul Muncii)..fac tatuaje cosmetice..la preturi bune(deocamdata).
Stiu ca la un moment dat am citit pe DC despre faptul ca sunt niste tipe f. bune la cosmetica, "maiastre" in arta pensatului..acum..ma gandesc..ca tot ele s-au perfectionat si in arta tatuajului de sprancene...
Stie cineva de procedura asta la salonul mai sus mentionat?..Ceva impresii?
Mi-ar fi foarte util ..caci este aproape de mine..si nu as mai avea timp sa ma razgandesc..as merge si as "comite-o"..
Raspunsuri
alexas spune:
nu rata ocazia e super sa ai tatuate sprancenele mai ales daca sunt si slabe si mergeai des la vopsit ,arata bine tatuate curaj
Deianira spune:
Mie nu mi se par frumoase sprancenele tatuate, mi se pare ca au un aspect fals, imediat vezi ca nu sunt fire de par acolo, deci nimic natural.
Dar asta e parerea mea doar, pentru tine, tu decizi .
Davina spune:
mama lui alex tu ai sprincenele foarte frumoase ,ti-am vazut pozele de la epilatul cu ata.acum caut si eu la mine in oras vre-un salon care sa-mi faca si mie asa epilat.
Lo_li_Ta spune:
Am cochetat si eu cu ideea la un moment dat, dar am renuntat repede dupa ce am vazut opera unor cosmeticiene cica experte. Singura varianta in care mi se pare ok e daca ai sprancenele negre negre si treaba se face f finut. Daca nu esti bruneta, e aiurea rau, se vede umplutura ciudat rau. Acu'...incearca daca ai curaj.
mama_lui_alex spune:
mai dragelor, credeti-ma ca daca as pleca si eu o data multumita dupa o "spranceneala" la cosmetica..as lasa-o balta cu tatuatul...de care sunt constienta ca-mi va fi cu mult mai nasol (daca nu dau peste cineva cu adevart priceput) in conditiile in care sunt blonda (sandre)...si am sprancene saten inchis..daca a gresit infim pigmentul..voi arata ca o ciumafaie...
M-am saturat, jur cu mana pe inima...la vopsit merg intr-o parte..la epilat in alta parte...la cosmetica - evident in alta parte..intretinere corporala (ocazional) - in alta parte...cu sprancenele nu am nimerit-o si pace buna!..credeam ca am rezolvat-o cu madam Kushi..dar nu a fost sa fie..
Una dintre prietenele mele, blonda fiind si cu sprancene deschise la culoare si-a tatuat sprancenele (acum aproape 2 ani)..undeva pe la Pipera (metrou)..a iesit super...acum isi killer-este singura sprancenele doar dupa contur..asta-i motivatia mea pt. tatuat. Problema este ca..prietena in cauza..e atat de "blonda"..ca nu mai stie exact unde s-a tatuat..mi-a dat ea indicatii..dar nimic concret (adresa, numar de tel, nume de salon...o stia doar pe tipa..o chema Carmen...acum..caut-o pe Carmen..din Pipera..)..Sa va mai spun ca nu-si mai aminteste cum se numea medicul care i-a pus silicoanele acum 5 ani..si am spus totul..
Deci?..gasim impreuna o maestra in sprancene?(mai prin zona Unirii)..sau un salon de tatuaj cosmetic?