Shoppaholicele Redouto-masochiste (113)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Eu le scrisesem alaltaieri celor de la LR sa-mi spuna ce s-a intamplat cu comanda mea din 02.07 si ieri mi-au raspuns ca a fost expediata pe 07.07. Aseara am gasit si avizul pt comanda.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Eu am o comanda data in 17. 07, si cred ca mi-au expediat-o abia in 30 ca atunci apare un note d'avoir

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Fetele care ati mai primit plicul cu note d'avoir cat dureaza pana ajunge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
citat din mesajul lui Elena.2006

Fetele care ati mai primit plicul cu note d'avoir cat dureaza pana ajunge?

3-4 zile

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Miki mersi.Pe faza, ca intodeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

in cazul meu, note d'avoir a ajuns fix la o saptamana.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Am primit si eu comanda din 4 iulie, evident fara aviz...
Note d'avoir pt comanda din 1 iulie nu am primit inca.Acum astept din 20, cred ca mai am mult de asteptat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Am finalizat si eu ultima comanda pt reducerile astea...

Am si eu eu o mare rugaminte la voi: daca am comandat la ei, din neatentie, 2 tricouri XXL, mai pot sa fac ramboursement? Sau raman cu ele asa? Mai e inca o buba, daca fac ramboursement nu am factura pt ca nu am gasit in colet nicio factura...

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salve !

Am primit ieri comanda din 04 iulie, dar inca nu mi-a ajuns comanda din 02 iulie

Comanda care mi-a ajuns ieri a fost sparta in 2 colete de catre LR, si culmea e ca ambele mi-au ajuns ieri (unul colet, cu eticheta "par avion", iar celalalt punga). Pentru ambele am avut ieri avize.

Am avut www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9424040&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">bluza de in, f misto, si-o luase sor-mea inainte de solduri, mi-a placut si mi-am luat-o si mie.
Am avut si www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6039766&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=13&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">doua fuste albe, lungi, de marimi diferite (una 38, una 40). Una din ele, cand am scos-o din punga, era umeda si cu doua pete de mucegai, dar cealalta era ok. Ciudat.
Am mai avut tricoul dungat de 1 eur (pe bleumarin si vert d'eau), mai aveam unul dar mi-e foarte comod de purtat in casa (sau la mare ), www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4506839&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=6&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">maieul asta cu margelute, si inca doua maieute simple, pe care nu le mai caut.

In coletul-"punga" mi-a venit www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5543363&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> un coussin de sol, foarte misto, dar culoarea e cu totul alta decat in poza, cam ca sosul de visine (pentru cine e din Banat, stie cam cum arata sosul cu pricina ).

Astept cu nerabdare coletele din 02, 06, 09 si 11 iulie ...

Week-end placut si spor la colete !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Fetele, care-i faza cu nr. la pantofii sport. Scrie in ghid ca trebe' comanandati un nr. mai mare decat purtam... Pai si la Nike, de ex? Eu, permanent cand imi cumpar - nu de pe LR - (Nike sau Puma) iau masura mea adica 38. Pai si daca vreau ceva de pe LR, tre' sa iau 39??? Pai, stiam ca Nike e Nike peste tot, adica la fel, fie in magazine sau LR, nu?

Mergi la inceput