Shoppaholicele Redouto-masochiste (113)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

buna dimineata.eu am dat aseara tarziu tare o comanda,am primit mail de confirmare dupa vreo 10min,comanda e in suivi,dar pt prima data imi apare NON FACTURE,deci nu au nici un pret....poate nu mi le pune mai scumpe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Buna dimineata!
Anka, cum sa fie draga mea pt. prima data? Asa apare cand e in curs de inregistrare. Abia dupa, cand e in curs de pregatire. apar preturile N-ai fost atenta pana acum

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Da' harnici au mai fost anul asta! De la prima ora au disparut linkurile cu reduceri

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

vaiiiiiiiiii multumesc e posibil pana acum sa nu ma fi uitat asa repede in suivi.acum eram nerabdatoare sa prind ultima suta de metri oricum nu ma vad produsele pe site..or fi pe undeva cu preturile mai mari cred...ce ametita sunt tocmai citesc o carte ,incerc sa ma las de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Fetelor va cer din nou ajutorul..La ultima comanda in suivi imi apare unul dintre produse non facture...E vorba despre 5 euro, deci nu e o suma mare, dar sa o declar pierduta?? Presupun ca ei si-au tras banii din cont...ce se intampla cu acel produs care cica n-ar mai fi fost disponibil, desi ei l-au declarat disponibil, exact in ziua aia?? Cum se procedeaza?

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Iti emit un bon d'achat pt. suma aia. Urmareste in mes rembousementes. O sa-ti apara initial note d'avoir si apoi, bon d'achat care iti va veni prin posta.

cristina d.

Mergi la inceput

Miki, saru'mana de raspuns. Si ce fac eu cu acel bon d'achat? Are vreun nr pe el pe care-l folosesc sa mai fac cumparaturi sau ce?

Mergi la inceput

Da, are un nr. pe care il bagi pe pagina cu mod de plata si iti scade din total suma aia. Restul platesti cu cardul. Oricum, s-a mai scris despre asta de multe ori.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
citat din mesajul lui miki68

Da, are un nr. pe care il bagi pe pagina cu mod de plata si iti scade din total suma aia. Restul platesti cu cardul. Oricum, s-a mai scris despre asta de multe ori.

cristina d.

de foooaaarte multe ori.....

Mergi la inceput

Jasmine si Miki - imi pare rau ca va stresez...deh sunt si eu incepatoare si pe deasupra si lenesa sa iau toate pag la pigulit... Insa sunt cu okii pe voi tot timpul

Altceva: am vazut ca la ultimile comenzi scrie ca beneficiez de nu stiu ce oferta speciala, si-mi scriu ei si-un cod. Cum stiu despre ce e vorba? Coduri am bagat eu acolo dar n-au acceptat nici unul...Acum de ce scrie ca am acele beneficii? Adevarat ca am comenzi maricele, una de vreo 500 euro, una de 150...mi-or fi dat vreun cadouas??

Mergi la inceput