Nou stil de viata (219)
Raspunsuri - Pagina 8
Zuzilici spune:
Salutare natiune!
Noe ce surpriza sa te vad pe-aici. Cand eram colege la zau daca nu te invidiam pentru cum aratai. Nici acum nu cred c-arati rau dar iti urez si eu mult succes si sa ramai pe la noi si dupa ce-ti atingi targhetul. Si Bia ta e ca si Isabella mea. Nici ea nu ma lasa sa-mi fac de cap cu exercitii si alte de-astea. Singurul lucru care il facem amandoua cu placere e mersul pe jos. Daca e la cumparaturi... e si mai bine.
Louisea multumesc de informatie. Cred ca e timpul s-o dau pe legume proaspete ca au cele mai putine calorii.
Mephala si sport in 3 nu mai faci? Sau mersul in parc se considera sport?
Tzuni cum a fost la munte? Hai vino si spune-ne ce-ai papat si cum te-ai distrat.
Crys sunt alaturi de tine si te imbratisez cu drag. Sper sa-ti rezolvi cat mai repede toate problemele si sa iasa soarele si pe strada ta. Te si nu dispera, ca Dumnezeu e mare si are grija de noi toti.
Anda sincer n-am facut eu salata ci matusi-mea de aceea nu prea stiu cantitatile, dar iti pot spune ca nu era grasa deloc (deci n-a pus prea mult ulei). Data viitoare o sa trebuiasca sa le fac eu.
Anky ai plecat in concediu?
Ioana tu te-ai intors din concediu? Ce faci incepi munca imediat?
Dragelor azi am fost la biserica si pentru prima data m-am rugat pentru mine sa-mi ajute DD sa devin dinou "sanatoasa" la minte si sa slabesc. A fost o chestie pe care n-am mai facut-o in viata mea. In general ma rog pentru casa, cei bolnavi, etc. Dar niciodata pentru mine personal. Cred c-o iau razna sau poate ca nu? Poate ca DD nu-mi ingaduie sa ma schimb pana nu am sa realizez ca asta-i drumul cel bun si schimbarea va fi radicala si fara cale de intoarcere? O zice: Acum slabeste copile si ramai asa toata viatza ta fara sa te mai atraga toate "relele" culinare si fara sa fi ispitita sa mananci mai mult decat cat sa traiesti. In loc sa traiesti pentru a manca...
Daca am luat-o razna, trageti-ma de maneca, please...
Pe maine...
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
buna dimineata. Ceai, cafea, lapte cu cereale, fructe?
Zuzilici, ieri am sarit peste sport, dar, de regula il facem zilnic (ei, aproape zilnic, ).
Referitor la fapta ta, consider ca ai facut bine: de-acum inarmeaza-te cu vointa, seteaza-te pe "nu" la intrebarile celor din jur: vrei asta? mananci de-ailalta?, sari pe fructe, legume, gratare si lactate semi-degresate (fara a depasi, totusi, un nr. de calorii) si multa bafta, .
Se poate, TREBUIE SA SE POATA!
Tumpi, un special, sper sa revii la ganduri mai bune azi.
tuturor, o zi frumoasa si senina.
Carmen, Iustin & Teodor
louisea spune:
Carmen merci de ceai
Zuzi e bine sa te mai pui si pe tine pe primul plan, fara sa-i uiti pe ceilalti desigur. Ambitioneaza-te si nu te lasa. Propuneti sa slabesti atea kg in perioada (tel realistic) si fa tot posibil sa-l atingi. Incearca in perioada respectiva sa te ti cat mai departe de tentatii ca sa nu te ispiteasca :)
Legumele sunt desigur sanatoase dar la o masa poti sa papi si putin piept de pui la gratar de ex. Are putine calorii dar multe proteine care-ti dau senzatia de saturatie. Sau peste slab..
Nu manca f mult la o masa si mesteca bine alimentele si nu te grabi. Mananca incet.
Hai nu te lasa
Tumpi si de la mine sa iesi din starea naspa
Crys si pt tine
Yubi ce ti-ai luat fain? :) Spor la slabit
Delia
Sabina la multi ani si de la mine
Eu ma car la scarbici Sper sa am timp sa intru de acolo
la fetele si o saptamana minunata
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Ne-am intors aseara de la munte. A fost fain...ne-am jucat, ne-am plimbat, am mancat .... vreme frumoasa, prieteni mai mult decat simpatici! Poze n-am, ca nu mi-am luat aparatul, dar sper sa primesc poze de la prietenii mei, sa va arat...
Zuzilici, daca simti ca te ajuta, roaga-te!
Mephala, io la filmul cu cavaleru negru, iti jur ca m-am simtit proasta...
Delia, te-ai trezit?
Gabrielama, cum ai trecut peste we?
Va pup PE TOATE si revin ceva mai tarziu...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
rolo spune:
Ola chicas, I'm back on busines. Revin dupa ce citesc si va pove pe scurt cum fuse la mare. Mi-a fost dor de voi.
Puuup toata gasca.
rolo spune:
No serus din nou.
Vaz ca nu a mai prestat nimeni intre timp. Io mi-am facut de lucru pe la birou ca mi-au ramas cam anapoda toate pe aici dar am citit putin din urma.
Noe bun venit pe topic.
Incerc incet, incet sa reintru in ritmul de servici desi mi-e destul de greu dupa concediul de oboseala, ca nu a fost de odihna. Saptamana trecuta, cum va spuneam, am fost la mare, la Vama Veche. Ileana a fost o mare bestie care nu a vrut sa stea decat in apa si mi-a consumat toata energia. Io sincer nu ma omor dupa Vama, nu prea imi place plaja si faptul ca in apa sunt bolovani nu nisip. Am fost o zi in Saturn unde insa a fost si mai rau!! nu era loc sa arunci un ac pe plaja, apa era plina de alge si lume nesimtita care arunca gunoiul oriunde: in apa, pe plaja. Groaznic. Am ajuns la concluzia ca litoralul romanesc e un mare jeg. La anul cred ca facem concediul afara, fara nici o urma de snobism. Oricum, pana nu se schimba mentalitatea oamenilor nu se va schimba nimic in Romania.
Va las deocamdata si revin mai incolo.
Delidana spune:
Salutare,
Aici sint, m-am trezit, am fost la sala, da' nu stiu ce-i cu mine, azi parca am 2 miini stingi si 2 picioare drepte. O fi pentru ca e luni? Am prestat 1 ora pilates, 1 ora aerobic (unde m-am chinuit din rasputeri sa tin pasul dar picioarele n-au vrut sa ma asculte ), vreo 15 minute de si 1 ora cardio.
Zuzi, trebuie sa incepi de undeva, asa ca cu toata viteza inainte. Pe mine doar mersul la sala ma urneste din loc, altfel nu prea merge.
Rolo, acum am vazut ca ne-ai povestit cum a fost la mare. Pacat ca asa sint unii, nu prea ii intereseaza ce ramine in urma lor...
Tzuni, unde ai fost la munte si ce activitate ai avut pe acolo? Ia zi tu repede.
Carina, cind pleci in concediu?
Ma duc la bucatarie ca am o ciorba de fasole pe foc si sper ca n-a inceput sa puste ca vinetele lui Tzuni.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne frumoase!
Sabina, La Multi Ani, sa fii sanatoasa si fericita altaturi de cei dragi tie!
Noe, bine ai venit si mult succes!
Delia, am muncit putintel si in weekend, dar de acasa; insa nu asta a fost peocuparea principala si copila... in week-endul asta am fost la 2 petreceri de copii (una sambata si una duminica), unde Maricica mea s-a distrat si amuzat. Aseara a fost petrecere in aer liber, in curte si a alergat in picioarele goale pe iarba pana a cazut lata de oboseala! Cum ti-am mai spus, te invidiez pentru sport!
Tzuni, bine ai venit de la munte! Am trecut binisor peste weekend (la petreceri n-am prea mancat, cu exceptia a doua bucati de placinta cu mere ieri, dar nu-i mare bai, placinta cu mere n-are multe calorii...), am vazut 3 filme; 2 comedioare haioase cu Ben Stiler si un film tristut (Georgia's rule).
Zuzi, sa te auda Doamne-Doamne si sa-ti gasesti resursele interne sa te mobilizezi. Eu cred ca totul vine de la creier si odata ce esti hotarat sa faci ceva, creierul tau a primit mesajul cum trebuie, nu mai este asa de greu. Mie mi se intampla treaba asta in cele doua Posturi mari ale anului. Atata timp cat sunt hotarata sa tin Post, nu mi-e pofta de nimic si n-am nici o problema sa mananc numai de Post.
Lousiea, bine ai venit din concediu!
Carmen, ce frumusei trebuie sa fiti voi cand faceti sport impreuna! Si e mare lucru sa obisnuiesti copiii de mici cu sportul!
Doamnelor, tinerica cum sunt ... imi iese o masea de minte; si mi s-a umflat gingia si ma doare de nu mai stiu de mine... nici sa inghit nu pot.
Eu iar ma pregatesc sa plec din tara, ma intorc abia vineri la pranz; imi iau echipamentul cu mine si promit sa merg la sala in fiecare zi!
Salutari tuturor!
Revin azi.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Hopes spune:
neata .
Am facut rulada cu reteta de la Mephala. N-am fost ff incantata. Blatul mi-a iesit cam gros. Iar la umplutura am avut o crema facuta din praf (la plic - nu mai cumpar niciodata e plina de E-uri ). Blatul a iesit bun...dar umplutura am dat gres.
In wk n-am facut mare lucru, ieri chiar ne-am plictisit. Eduard m-a albit. Sper ca e doar o perioada, ca asa de mofturos si de pretentios ce-a fost..offf. Si numai pozne mi-a facut de alea intentionate , ca celalate nu ma deranjeaza.
Noe bine ai venit.
Zuzulici.. succes, altceva nu stiu ce sa-ti zic. Cineva de aici te-a sfatuit sa mergi totusi la un nutritionist. Si eu sunt de acceasi parere. Sau macar fa-ti un set de analize. Asigura-te ca esti
ok.
Delia felicitari este ff perseverentaTe invidiez.
Eu cred ca m-as tine de sala daca ar fi deschisa vreo una acolo in scara la mine ca in rest...vai de steaua mea
Tzuni spune:
LauraT, multam de tel, le-am notat. Sper sa reusim sa ne vedem intr-o zi!
Gabrielama, felicitari pt we fara prea multe abateri!
Delidana, io acu ma pregatesc sa bag niste vinete la copt (ca sa nu zic pushcat! ). Am fost la Cheia, langa Brasov.
Aveti AICI cateva poze.
Rolo si io in Vama am fost, dar Meri nu intra in apa, iar pe mine nu ma deranjau bolovanii, ca innotam in larg, departe, unde nu ajungi cu picioarele la "podeaua" marii!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog