Nou stil de viata (219)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata

Multumesc pentru ceai, Carmen, azi esti matinala.
Eu tocmai ce-am venit de la sala, dupa o ora de Tai Chi si una de exercitii pentru picioare, cred ca o sa merg in miini vreo citeva zile. Am luat niste pepene, ca tot e la moda pe subiect.
Weekend placut tuturor!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor, si un week-end cat mai frumos!
Multumim de ceai si cafea Mephala!
Delia, in ce zona mergi tu la sala? M-ar interesa si pe mine!
Zuzi, m-ai intrebat unde trebuie sa stau de nu imi place; la niste prieteni, la casa, dar e foarte departe de casa mea, iar Andrei nu ar avea cu cine sa se joace.
Eu ma gandeam ca oricum trebuie sa gatesc pentru oamenii aia, si ar trebui sa fiu pe undeva pe aproape, plus ca Andrei are prietenii in zona, normal, si nu as vrea sa-l lipsesc o saptamana de compania lor. A suferit destul micutul cat am fost plecati din tara, din lipsa de prieteni.
Cat despre unul mic, lasam pe altii sa mai faca! Incuma-te tu, sunteti mai tineri decat noi!
Azi avem zi de cumparaturi, iar dupa amiaza mergem la Antipa. A fost cineva de curand? e frumos?

Mergi la inceput

Tlaura, eu merg la sala aici, in Bangkok, dar cind revin in tara o sa-mi caut si acolo o sala si poate mergem impreuna (in septembrie).
Am fost eu la Antipa acum vreo 2 luni, a fost frumos.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Ziua buna si de la mine.
Aseara nu am mai intrat, am fost un pic plecata si cand am revenit era cam tarziu, dupa care m-am uitat la Lost.
Cami sanatate si ai grija de bb mic. Stai linistita chiar daca o sa iei mai multe kg. Important este sa ajungi la final cu bine si bb si tu sa fiti sanatoase. Am inteles ca e fetita?
Cam tarziu sa-i urez distractie placuta lui Tzuni la munte, dar totusi o fac.
Carmen si pe mine ma bate gandul sa fac o cura de pepene, cateva zile, nu stiu cate si nu stiu daca numai pepene. Cred ca o sa combin mai bine fructe cu legume. Cum bine ai zis tot e post. Sa vad. Ieri am inceput bine:
- o supa de rosii cu de toate (ardei gras, cartof, maorcov, patrunjel)- am mancat 2 castronele
- niste seminte (simteam nevoia de ceva de rontait la film)
- apa plata cu lamaie (minim 2 litri)

Azi merg cu ai mei la un parastas, asa ca voi manca ce se da acolo. Seara vom merge la verisoara noastra, care ieri a implinit 15 ani. Nu cred ca voi face excese, pentru ca ei de obicei pregatesc produse de dulce iar eu nu mananc .

Eu astept sa-mi vina rusii, chair aseara am crezut ca au venit si am sarit peste ziua de tratament. Acum imi pare rau ca a fost o alarma falsa. Am sa vad diseara.

Va las acum ca trebuie sa ma pregatesc de plecare.
Va doresc o zi frumoasa si cat mai racoroasa (acolo unde este canicula)
Pupici la toate fetele:Carmen, Delia, Zuzilici, TLaura, Carina, Tumpi, Anky, Cami, Crys, Dordia, Tzuni, si toate celelalte fete pe care fara sa vreau le-am omis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Carmen merci de ceai
A fost relaxant in concediu, merci de intrebare. Vreme buna, am vizitat diverse locuri si un facut pic de plaja Dar a fost fain si sa ne reintoarcem in Dk ca se facuse in sfarsit vreme buna si noi stam f aproape de mare :)
Apropos pepene.. ai putea incerca sa mananci pepene pana la ora 12 de ex. si eventual restul zilei s-o ti pe legume si alte mancaruri "vii" si fara carne.. Ca idee desigur

Pt cine mai intereseaza am dat peste un www.csid.ro/calory-calculator" target="_blank">calculator calorii, iar dupa ce-ti masoara de cate calorii ai nevoie, poti sa vezi si nr. de calorii la alimente..

Delia.. woowww ce mult sport faci.. Vad ca-ti prieste reintoarcerea in Thai :) Apropos tu ce mananci dupa ce vi de la sala?

Anda cand plecati in concediu? Sa o saluti pe Gusta din partea noastra daca vb cu ea..
Si eu ma bucur ca esti mai bine cu dintii.
PS. si eu la fel pun pe mine.. Pe fund si pe coapse De aia nici nu vreau sa ma ingras :)

Violeta tu esti vegetariana?

Cami sarcina usoara in continuare

Tumpi ce-ai facut de papa sa iei la scoala?
Vezi ca´s si pepeni fara samburi. Eu tot din aia cumpar :)

la toate fetele in parte si un week-end placut

Ma duc sa mai citesc cateva pagini. Am imprumutat o carte interesanta de la biblioteca.

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Louisea, de regula maninc carne la cuptor (copan de pui) sau piept de pui taiat bucatele mici si prajit cu vegetale, fara ulei. Uneori mai adaug 1 cartof fiert sau piine. Cred insa ca maninc prea mult pentru ca vad ca nu slabesc desi merg la sala, asa ca va trebui sa mai reduc cantitatile. Si am prostul obicei de a rontai ceva cind ma uit la filme: alune, biscuiti, etc. Acum mi-am luat guma de mestecat fara zahar, poate reusesc sa-mi pacalesc pofta de rontait. Azi eram cit pe ce sa-mi cumpar o cutie de inghetata de la supermarket dar am rezistat tentatiei.
Am vazut si eu calculatorul ala de calorii si conform datelor, imi trebuie 2300 calorii/zi doar ca sa ma mentin, asta in cazul in care am parte de activitate moderata. Si totusi, cred ca maninc mai putin si cu toate astea nu slabesc....

Ce carte citesti?

Mergi la inceput

'Neata, dragelor

Sabina, sa ai o zi minunata!

Va astept cu suc, ceai/cafea si ce mai doriti. Vad ca ieri lumea a luat o pauza de la scris.

Zuzi, ai fost si tu pe aici sau am visat eu?

Carina, Gabi, munciti si azi?

Pup toata gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Delidana n-ai visat, doar ca m-am luat cu treba si n-am mai reusit sa scriu.

Sabina, La multi ani! Sa fi sanatoasa, iubita si fericita alaturi de familie. Petrecere frumoasa.

Louise multumesc de calculator. Pentru mine a spus un adevar mare. Dar sa nu intru in detalii, vroiam sa te intreb cum de nu gasesti in tabelul de calculat caloriile, amaratele de rosii?? Sau castraveti? Cate calorii are salata de vinete?

Mephala ce program aveti astazi?

Anda multumesc. Tu stiu sigur c-ai sa stii cate calorii are salata de vinete. Azi am papat 2 felii de paine cu salata de vinete + zarzavaturi (rosii, ardei + castravete)

Ei si data tot am inceput cu meniul sa continui:
P: Ribs + salata verde
C: pepene rosu ca doar e la moda.

Pe maine.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineata, multumesc Deliei de ceai.

Louisea, mersi de sugestii, .

Zuzilici, probabil vom avea acelasi program de ieri: ne vom uita la un film (ieri am vazut www.cinemarx.ro/filme/Hancock-Hancock-227596.html" target="_blank">Hancock) si vom iesi cu baietii in parc, apoi la plimbare, in Copou.

Violeta, si eu tot pe combinatii de fructe si legume am dat-o.

sanatosi si fericiti, Sabina.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Sabina: La multi ani! Sa fii fericita si iubita.
Delia: azi am de lucru intr-adevar, de acasa. Dar ieri, m-am rasfatat la cumparaturi pentru concediu.
Zuzi: stiu cat are salata de vinete pe care o fac eu. Daca imi spui aprox macar ce cantitate de vinete ai folosit si cat ulei ai folosit, iti pot spune.
Imi beau cafeaua si revin, ca inca sunt zombi ca abia m-am trezit.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput