Nou stil de viata (219)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

cate grame cantareste miezul de la o felie potrivita de pepene?

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Carmen.. pepenele rosu are 38 calorii la 100 g :)

la fetele

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Depinde cat de mare e pepenele si cat de mare/ mic e potrivit Eu zic ca intre 250 g si 300 g
Eu pap acu o felie potrivita (dupa parerea mea) de la un pepe mare si are 280 g

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

oooo, bine-ai revenit, Louisea si mersi de ajutor.
Cum a fost in concediu?

am aflat si raspunsul la intrebarea mea:

Īn cazul pepenelui verde, coaja cāntareste aproximativ o treime din greutatea sa, ceea ce īnseamna ca pentru a consuma cantitatea mentionata aveti nevoie, zilnic, de un pepene de aproximativ trei kilograme.

Tzuni, uite aici:

"Cea mai apreciata calitate a pepenelui verde este capacitatea de eliminare a toxinelor. Puteti profita de efectele depurative si de detoxifiere ale pepenilor, urmānd o cura exclusiv cu pepene timp de cāteva zile. Astfel, veti elimina mare parte a toxinelor din organism si va veti simti plini de energie si de vitalitate. Se vor consuma zilnic, pe o perioada de 7-10 zile pe luna, minimum doua kilograme miez de pepene rosu, bine copt si dulce."

parca m-as baga la 7 zile de pepene, ca tot e post...ce zici?

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

E cam mult atatea zile. Pe mine m-a cam luat cu ameteli aseara. Totusi, ppnele nu-ti asigura toate principiile alimentare necesare functionarii corpului... Eu ma tem sa tin mai mult de o zi (daca pot si aia ), pt ca daca ma urc la volan si ma ia cu ameteala, nu-i ok..

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
citat din mesajul lui Tzuni

E cam mult atatea zile. Pe mine m-a cam luat cu ameteli aseara. Totusi, ppnele nu-ti asigura toate principiile alimentare necesare functionarii corpului... Eu ma tem sa tin mai mult de o zi (daca pot si aia ), pt ca daca ma urc la volan si ma ia cu ameteala, nu-i ok..

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Bravo, Tzuni, imi place cum gindesti.

Carmen, ce-ti veni, 7 zile?!?

Louisea, .

Gata, toata lumea isi face siesta la ora asta?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Hop si eu! Sper sa nu mai fac tampenii si sa scriu degeaba aici, numai ca sa sterg din greseala ulterior!

Sunt model de cumintica in ceea ce priveste mancarea si bautul de apa! Nici nu-mi vine sa cred! Si cred ca incepe sa se si simta, ma cantaresc maine dimineata si mai vad. Ca pleaca rusi si tot si odata cu ei apa in exces, asa ca e mai relevant asa.

Cand e zi de raport? Ca nu mai tin minte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza dragele mele. E vineri si saptamana aceasta noi avem long -weekend (adica stam acasa luni). Trai pe capul nostru nenica dar mi-e cam frica deoarece de obicei se lasa cu gratare, bauturici si voie buna.

Vik arati super draga mea. Asa fumeie as vrea si eu sa devin. ce sa mai zic ... Felicitarile mele.

Delidana Mai poti? Ieri am plecat pe jos si-=am mers 2 ore incontinuu, pas alert. Azi noapte ma dureau picioarele de nu mai stiam de mine. Ma ardeau nu alta. Azi dimineatza mergeam in reluare, mai rau ca o baba reumatica. Sper sa reusesc si-n seara aceasta aceeasi performantza. Poate in timp se vad ceva schimbari in bine.

Anda la fel de ocupata esti? Aui reusit s avorbesci cumva cu Marilena? Cum a ajuns in tara? Tu ce bunatati mai pregatesti?
Eu tot astept reteta de foietaz super usoara.

Laura dar unde va trebui s astai cand iti vin zugravii de nu-ti place? Cu intarziere iti urez si eu HAPPY ANIVERSARY! si la cat mai multe alaturi de familie,, Poate cine stie mai pune-ti de-un bb mic, acum c asunteti "acasa"...

Violeta succes cu tratamentul. Las' ca merita sacrificiile pe care le faci daca in final ai sa-ti in brate propriul bb.

Tzuni am facut ieri ochi dar n-am avut timp sa scriu. Deh! serviciul e de vina. Dar merita ca tocmai am primit o marire de salariu. Adevarul ca eu visam la mai mult dar F zice ca am primit mai mult decat normal. De obicei se da marire de max. 3% din salari. Eu am primit 5.7%. Asa ca sunt multumita, dar sper la mai bine.

Mephala felicitari pentru sport. E bine ca te lasa baietii sa faci. Eu din tentativele mele de cate ori am vrut s afac abs, Isabella era calare pe burta mea. In timp m-am lasat pagubasa,

Tumpi felicitari pentru terminarea cursului de Germana. Cum a fost petrecrea? Le-au placut nemtilor salata noastra de vinete?

Anky multumesc mult pentru site-ul trimis. Sincer ma gandesc din ce in ce mai serios la posibilitatea unui astfel de ajutor impotriva kg. in plus. Dar mi-e tare team de side effects. Ce mai faci tu? N-ai mai dat pe-aici. Te si inca o dat amultumesc.

Doardia concediu placut la mare. Mergeti toata trupa, nu? Sa nu uiti sa faci poze, da?

Crys imipare rau ca n-a iesit cum ai vrut tu. Poate ca cel mai bien e sa aplici pentru slujbe in companii unde nu cunosti pe nimeni. Asa sansele tale vor fi poate mai bune, decat s-astepti prin cunostinte s-apara ceva. Succes!

EftimieC se vede c-ai inceput munca. Pace s ama i dai pe la noi. Toate-s bune cu tine si familia?

revin.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna dragelor,
Am trecut cu bine de primul trimestru de sarcina, acum 2 zile am facut cerclaj si acum incerc sa stau cat mai mult in pat, macar prima saptamana. Am facut prima ecografie morfologica de 12 saptamani si totul e ok, bb e dezvoltat normal, totul functioneaza ca la carte, bb are 56 gr si se pare ca e fetita, insa e devreme si putem avea surprize. Hematomul a disparut si nu mai am sangerari.
Partea proasta e ca am luat cam multe kg pana acum, mai exact 5,5 kg in primele 12 saptamani, ceea ce e cam mult. Dar, important e ca bb sa fie bine, ca de kg am eu grija dupa!
Va imbratisez cu drag pe toate!

12+
Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Caro, ziua de raport e marti, e scrisa pe prima pagina. Te astept cu vesti bune.

Zuzi, doua ore de mers continuu e cam mult, ia-o usor... E bine ca ai inceput sa faci mai multa miscare.

Cami, ma bucur ca esti bine si bebe la fel.

Tzuni, astept cu interes raportul de seara. Imi place blogul tau si cred ca e o idee buna, mai ales daca te ajuta.

Noapte buna, dragelor.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput