De ce unii oameni zgarie masinile altora

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

Aaaaa... De ce? Unii o fac doar asaaaa, de "fun"; de "adolescenti" tembeli ce sunt (nu la varsta ma refer, ci la minte). Altii din invidie, poate. Altii, din greseala. Altii, pentru a transmite un mesaj. Altii, din disperare, frustrare, furie...
Recunosc, mi-a trecut odata prin minte sa fac asta. Chiar zilele trecute. Ploua. Parcarea de la hipermarket destul de libera. Adica, ce zic eu "destul"? Libera! Locuri cate pofteai. Eu tocmai faceam stanga sa parchez. O duduca cu o masina de fitze, imi taie fata, calca intr-o ditamai balta, stropeste o doamna care impingea un carucior plin de cumparaturi si parcheaza piezis-curmezis ocupand doua locuri rezervate persoanelor cu dizabilitati. In momentul ala am simtit impulsul sa-i las un "biletel" pe masina. Sa-i scriu NESIMTITA sau asa ceva... M-am abtinut cu greu. Greeeu de tot!
Duduia cu chiusaptele alb-sidef! Data viitoare nu stiu daca mai pot sa ma abtin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Pai nu stiu de ce te-ai abtinut. Eu cind vad cite unul parcind pe locurile rezervate pentru persoane cu dizabilitati il intreb ce handicap are si daca nu are niciunul de ce face o asemenea porcarie. Unii raspund politicos, altii te injura, dar astita paguba, animelele astea needucate s-au invatat ca orice ar face nu li se intimpla nimic. In tari normale parcatul ilegal pe astfel de locuri se termina cu amenzi mari. Nu ai cum sa educi un om insensibil dar macar amezi de sute de euro poti sa-i dai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:
citat din mesajul lui Buburuza-shop

Aaaaa... De ce? Unii o fac doar asaaaa, de "fun"; de "adolescenti" tembeli ce sunt (nu la varsta ma refer, ci la minte). Altii din invidie, poate. Altii, din greseala. Altii, pentru a transmite un mesaj. Altii, din disperare, frustrare, furie...
Recunosc, mi-a trecut odata prin minte sa fac asta. Chiar zilele trecute. Ploua. Parcarea de la hipermarket destul de libera. Adica, ce zic eu "destul"? Libera! Locuri cate pofteai. Eu tocmai faceam stanga sa parchez. O duduca cu o masina de fitze, imi taie fata, calca intr-o ditamai balta, stropeste o doamna care impingea un carucior plin de cumparaturi si parcheaza piezis-curmezis ocupand doua locuri rezervate persoanelor cu dizabilitati. In momentul ala am simtit impulsul sa-i las un "biletel" pe masina. Sa-i scriu NESIMTITA sau asa ceva... M-am abtinut cu greu. Greeeu de tot!
Duduia cu chiusaptele alb-sidef! Data viitoare nu stiu daca mai pot sa ma abtin...

Cu drag de copii,
Buburuza

singura s-a asezat pe locurile pentru persoanele cu dizabilitati ... de educatie in cazul ei. ca si alea sunt grave.

17+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Eu am fost pur si simplu socata... in mai putin de cinci secunde a facut toate astea. Ei, ca mi-a taiat fata, mai treaca-mearga; nu e nici prima si, probabil, nici ultima data cand mi se intampla. Dar m-au lasat muta fazele cu baltoaca si parcarea. Ba, dupa ce a stropit-o pe doamna aia, au pufnit in ras si ea si proasta de pe scaunul din dreapta. Niste fufe! Thiii, ca m-am enervat din nou, numai cat v-am povestit.

Edit: Si daca totusi as fi cedat impulsului si i-as fi scrijelit vreo doua cuvintele pe masina, pot sa pun pariu ca s-ar fi gasit destui sa spuna ca am facut-o din invidie :)) pen'ca masinuta mea, cu totul, este cam cat portbagajul chiusaptelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Sora mea e disperata de acesti nesimtiti,de fapt nebuni,ce distrug cu atata usurinta o masina.Te trezesti ca noaptea iti cade pe masina ceapa,borcane,...
Foarte multe persoane,cand se urca la volan uita ca si ei sunt pietoni uneori.Cand vin la ai mei ma chinuiesc cu carutul la coborarea de pe trotuar pt ca pante sunt facute,dar mereu e cate o masina parcata acolo.
Eu nu le zgarii pt ca nu ma lovesc des de asta,dar probabil ca unii pur si simplu cedeaza dupa nu stiu cate intamplari.Pana sa am copilul nu observam asa mult dar acum imi sar in ochi.Plus de asta am o prietena ce e intr-un scaun,si ea nu-si permite o plimbare singura tocmai din cauza acelor masini care parcheaza si blocheaza panta de coborare.
In toata problema asta,e vorba de lipsa de respect fata de celalalt!

Politita sa-si faca treaba si sa ridice orice masina parcata neregulamentar,ceva taxe la masini,parcari subterane,si se va rezolva.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
citat din mesajul lui LUCIA MIRELA

Rufus, eu as mai avea o solutie ca sa scapi de astfel de probleme, avand in vedere ca spui ca ai masini in curte, deci cel putin doua. Sa incerci pe cat posibil sa tii o masina in fata portii pentru a pastra locul ocupat.

Nu pot...nu sunt singurul sofer, suntem 5. Daca o las eu, nu mai intra/ies ceilalti.
Nesimtirea este mare, si voi imi confirmati spusa. De exemplu, sunt cazuri cand nu imi ocupa toata poarta, doar jumate. Teoretic, as avea loc, intre masina invadatoare si un stalp, daca as intra perpendicular. Dar cum sa fac asta pe un bulevard pe care circula troleibuze, tramvaie, autobuze si, fireste, alte masini? Stau aia dupa mine, sa fac manevre? Ca ma claxoneaza si cand incetinesc sa intru in curte. Daca am mai protestat, mi-au spus ca nu stiu sa conduc, ca am loc. Le-am aratat si eu cheia......le-am spus ca le decorez masina. M-au injurat, tare sau in gand, dar n-au mai venit. Nu-i vorba, vin altii...

Am vazut si eu placute cu "Nu parcati. Riscati." Asta e amenintare, dau de vreun avocat cu masina zgariata de prin alte parti si vad eu ce patesc...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

E aiurea sa zgarii masinile daca nu ai loc de ele. Poate putin acid de la baterie?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Da' cine n-are nici cui, nici acid de baterie, in schimb poseda un spray de graffiti? D'ala bun, cu uscare ultra-rapida si care nu se sterge cu nimic. Si care "prinde" pe orice, nu doar pe tabla...
pe cauciucuri, capace, masca, parbriz/geamuri/luneta,

Edit: Am stat si m-am gandit: as face vreodata asa ceva? Clar, nu! Asta nu inseamna ca, iata, nu-mi trec prin minte tot felul de nazbatii. Dar de facut, n-as face-o. In nici o circumstanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

.

Mergi la inceput