De ce unii oameni zgarie masinile altora
Raspunsuri - Pagina 15
andira spune:
Citat: |
Iar masina BGS..No comment!..mie pe departe..cei mai groaznici soferi..mi se par cei cu transportul de marfa (de tot felul)..dubele+soferii lor. |
Da, si pe mine ma enerveaza la culme, n-a fost nici prima, nici ultima oara cand i-am vazut facand asta.
La faza aia erau intr-un Logan, si parca cine stie ce super masina aveau. M-au depasit apoi in tromba, claxonand, iar eu de nervi le-am tras un claxon si mai nervos, luandu-ma dupa ei. I-am pierdut repede, nu de alta dar nu ma puneam la mintea lor, am vrut doar sa le arat ca nu si-au gasit prostul.
andira spune:
citat din mesajul lui OanaP Si mai e o chestie inteligetna. Soferii cu bun simt pun o hartiuta cu nr. de tel unde pot fi contactati in caz ca trebuie sa-si mute masina de unde au parcat-o. Cu ei, nu am nimic pentru ca se vede ca oamenii se ostenesc. |
Ah, multumesc... Am doua, una pt bord si una de pus in spate, in caz ca nu se vad din prima. Le folosesc nu cand parchez in dreptul garajelor sau parcarilor platite (nu fac niciodata asta), ci cand suspectez eu ca e locul cuiva sau ca as putea incurca pe cineva.
Rufus spune:
citat din mesajul lui ramoneloo un prieten de-al nostru a parcat in fata portii unei doamne in varsta.avea un examen de dat,dc il rata isi pierdea locul de munca si pur si simplu nu a gasit un loc 'legal' in care s-o lase. |
Iata un bun exemplu; se vede clar ca, indiferent de mijloace, scopul primeaza. In fata portii mele poate sa parcheze unul disperat ca-si pierde locul de munca, iar eu trebuie sa-l inteleg si sa nu mai plec eu la servici, sau unde am eu treaba. Nu mi-am pierdut locul de munca, dar a trebuit sa merg la gara, doctor...nu am putut, sau am intarziat.
Astazi, pe Colentina, se ridicau (de catre primarie) masinile parcate in alveolele facute pentru statiile RATB. Era un circ...sa vedeti cate motive...
Hai sa fim seriosi...milogeala asta pentru compasiune, pentru intelegere...adica nu dau doi bani pe ceilalti, dar ei trebuie sa ma inteleaga...
Cu ceva sunt totusi de acord: dialogul. Sunt multi care intreaba: deranjez daca-mi las masina aici 10 minute? Nu-mi aduc aminte sa fi zis nu, asa din ambitie. Pentru ca nu ma intereseaza trotuarul, ci accesul pe el.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
ramoneloo spune:
rufus,prietenul in discutie este navigator.era un examen nu imp,ci f imp.era vb despre ex prin care isi prelungea atestatul.da,ai si tu dreptate,nu e normal sa nu poti pleca de-acasa sa-ti rezolvi treburile sau de ce nu,la o banala plimbare in parc...insa asta nu inseamna ca le rupi la toti stergatoarele si le zgarii masinile,nu?
de data asta,scopul lui chiar a primat,cand stia f bine ca din meseria asta pune painea pe masa familiei lui.paradoxal,exista o parcare,dar este una privata,destinata personalului institutiei,nu si celor ce se prezinta la examen.sa nu mori de nervi cand parcarea aia e goala,iar tu nu ai acces in ea si te vezi nevoit sa iti lasi masina la 3 strazi distanta si tot nu e bine?deh,incurca circulatia doamnei...de la casa inspre gard si inapoi...ii restrictiona campul vizual in gradina vecinului.cam asa ceva.
maru spune:
si aici sunt probleme cu spatiul de parcare dar nimeni nu urla ca vrea sa parcheze in fata serviciului, in fata casei...ci se parcheaza in zonele amenajate daca gasesti loc
am mers in Toronto la un interviu, la Sickkids, parcarea pentru mai mult de 4 ore 30 de dolari si cu chiu cu vai am gasit loc de parcare, ca odata intrat, nu poti iesi fara sa platesti, chit ca ai stat 5 min...m-am invata minte si cand am fost nevoita sa merg din nou acolo, am luat Greyhoundul care costa 25 de dolari cursa dus si intors....
concluzia, nu trebuie parcat neaparat cu botul masinii in living room sau langa office desk, ci regulamentar
aaa, cateva zile in urma, accident de circulatie, soferii asteptau politia, eu in autobuz, autobuzul nu putea trece, soferul le-a spus sa mute masinile sa poata sa se incadreze si el in orar, cei doi soferi au replicat nervos, atunci soferul de autobuz a atins putin masina unuia, care mama ce viteza a avut in a-si misca masina din calea autobuzului...
citat din mesajul lui andira Sunt de acord cu tine ca exista strazi cu un singura banda pe sens, cu trotuar ingust, cu stationarea interzisa etc. Serviciul meu e pe o astfel de strada. Si foarte simplu, nu parchez pe strada respectiva, ci ma duc la 2 mai incolo, unde stiu ca gasesc. Si daca ma trezesc sa ajung prea tarziu la servici, si nu mai gasesc nici 2 strazi mai incolo, ma duc si mai departe. Decat sa blochez un garaj (ca asa as avea loc berechet), sa mi se ridice masina sau sa blochez traficul, mi se pare normal sa merg pe jos. Sunt absolut la fel de constienta ca toti ceilalti ca parcarea e o mare problema in Bucuresti. Dar daca am merge toti pe principiul "n-am ce face, e imposibil sa fiu in legalitate" ca sa ma dau si jos din masina direct pe scaunul din birou - s-ar cam alege praful... |
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
monica70 spune:
Ce intrebare! Pai de cate ori nu mi-am dorit sa scot din poseta o forfecutza si sa zgarii de la un capat la altul masinile ce-mi blocau calea ,masinile parcate aiurea si cu nesimtire pe trotuare!!! (mai ales daca esti si cu un carucior de copil e a naibii de placut!!!) Nu mai zic daca te-ai trezi ca-ti blocheaza poarta cand te grabesti sa pleci de-acasa cu masina!!! Eu n-am facut-o pentru ca nu pot,nu e genul meu,dar ma bucur ca unii reusesc sa raspunda la nesimtire cu aceeasi nesimtire!!! Poate asa se mai simt nesimtitii,desi nu cred ,au obrazul prea cauciucat
Chiar nu cred ca se pune cineva sa zgarie masini "din invidie" cum zicea cineva pe aici! Aia ar fi deja bolnavi psihic ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
loryi1974 spune:
Undeva in centrul Bucurestiului,anul trecut s-au scos gardurile care imprejmuiau niste locuri cu iarba si copaci.Cica pentru inlocuirea mobilierului stradal.Dupa cateva zile,un idiot a zis ca ar fi mai bine sa parcheze la umbra,direct pe iarba.Dupa idiot s-au luat si altii,de ce sa sufere masina lor de caldura?Intr-un an au reusit sa nenoroceasca in stilul asta toate portiunile cu ioarba.
Saptamana trecuta,cineva s-a apucat sa puna flori si iarba(da,mai exista si oameni din astia) pe o anumita portiune.Dimineata,praful s-a ales de zona sapata.Nu s-a lasat.A sapat din nou si a pus un afis politicos.Ti-ai gasit,daca patea ceva masina de la caldura?Cetateanul perseverent a sapat si a treia oara.De data asta insa,a imprejmuit locul si a pus vreo zece anunturi in care ii ruga politicos pe idiotii care-si inchipuie ca e cool sa parchezi pe oriunde vor muschii tai sa-i respecte munca.Si in incheiere spunea ceva de genul "respectati-mi munca ca sa va respect si eu".Probabil,daca mai vede vreun precambrian cocotat pe flori si iarba va trece la masuri maai dure.Si chiar il sustin.Mai c-as participa si eu.
Androix spune:
Monica, esti totala! Nesimtitii sa se socoteasca inte ei si neaparat separat de bolnavii psihic!
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
Rufus spune:
[quote]citat din mesajul lui ramoneloo
Daca la prietenul tau e ok ca scopu'-i scuza mijloacele, nu vad de ce la mine nu-i asa. Ca nu-s si eu prieten cu tine?
Am biroul pe Bd. Unirii. Gardurile alea n-au fost, apoi le-au pus, a fost ok, apoi le-au scos iar. Ma indispune faptul ca animalele alea vin cu masinile pe iarba, dar mai tare ma indispune ca trebuie sa avem garduri, tarusi, pari, navete cu bere, etc ca sa opreasca accesul copitatilor acolo unde "vrea muschii lor".
Dar acum, pe bune, ce conteaza pe unde parcati voi, atata timp cat faci plaja la Costinesti si trece un X5 peste tine?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
capcaunul spune:
citat din mesajul lui loryi1974 Pe bulevardul Unirii,anul trecut s-au scos gardurile care imprejmuiau niste locuri cu iarba si copaci.Cica pentru inlocuirea mobilierului stradal.Dupa cateva zile,un idiot a zis ca ar fi mai bine sa parcheze la umbra,direct pe iarba.Dupa idiot s-au luat si altii,de ce sa sufere masina lor de caldura?Intr-un an au reusit sa nenoroceasca in stilul asta toate portiunile cu ioarba. |
A venit multa lume sa-si prelungeasca atestatele!