Paianjen urias, lacusta uriasa

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Oameni buni...ma tot intreb....de unde frica asta...sau mai degraba SCARBA asta de insecte?? E ceva ancestral cred...dar de ce??? De ce ne e asa frica...sau scarba....de ce ni se zbarleste parul cand vedem chestii din astea cu mai mult de 4 picioare?? Ca la urma urmei...multe sunt inofensive!
Si eu am OROARE de paienjeni, lacuste, libelule, gandaci...si FLUTURI!!! Si ce ma mai jucam cu fluturii cand eram mica!! Acum nu as mai lua unul in mana nici sa ma pici cu ceara! Daca faci abstractie de aripi, corpul e o chestie fff scarboasa!!!!!!
Si totusi....stau si ma intreb....cand eram copii nu ne era asa frica de insecte...Frica se dezvolta pe parcurs...se invata...nu stiu.
Aoleu....si stiti de ce mai am oroare??? De carabusi!!! BRRR!!!!!! Asta o aveam de mica, de cand mi-a dat unu' un coleg in mana si i-am simtit ghearele alea in palma mea....gata, ca mi s-a zbarlit deja parul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

asta ma intreb si yo...de unde atita inversunare pe aceste animale minunate.

http://www.metacafe.com/watch/285017/one_big_spider/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Aaaa!!! Ce era sa uit!!! Omizile alea URIASE, verzi, cu par albastru pe ele....traiesc in anumiti pomi fructiferi...vedeam la tzara mai demult prin caisi P'alea le stiti????????? Sunt ca niste viermi enormi asa...verzi...si cu puf albastru....da, da, asa-mi amintesc, din copilarie, cand mergeam la tzara....
Fratilor....da' ce discutii purtam si noi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Eu le stiu tot de la tara de la bunici.

Semanau cu www.impactingorj.com/Arhiva/Iunie2007/impact26.06/eveniment.htm" target="_blank">ASTEA numai ca erau mai scurte si mai grosute.

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

De omizi nu pot spune ca-mi este asa de scarba, dar acum cand am vazut poza de aproape....Brrrrr.
Oricum nimic nu ma ingrozeste mai mult decat fluturii. Cu alte insecte ma mai descurc, dar cu ei, pur si simplu fug si las sotul sa-l alerge.
Pupici si o saptamana cu cat mai putine insecte.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Ieri am comis o crima...de frica! In solar, intre folie si doi araci tesuse panza un paianjen cum nu credeam ca exista in Romania! N-am avut cu ce sa-l pozez ca era ingrozitor de interesant! Cam de 4 cm si COLORAT: corpul galben cu negru, niste dungi asemanatoare cu cele ale viespilor(de departe chiar am crezut ca e o viespe prinsa in plasa), iar picioarele arcuite si ascutite ca niste gheare erau si ele pictate in alb si negru! Nu ma vedeam trebaluind cu el deasupra capului, asa ca am luat un bat, el s-a urcat pe el, l-am scos afara si
Intr-un fel mi-a parut rau, poate manca doar viespi, dar nu m-ar fi incantat deloc o alta intalnire "mai apropiata" cu el !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Teama de insecte se datoreaza faptului ca suntem femei si, instinctiv, ne protejam copiii de insecte si de rozatoare!!! Da, e o teama ancestrala.

Medeea, mamica de Ana (14 februarie 2008) si de Tea (17 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Medeea76

Teama de insecte se datoreaza faptului ca suntem femei si, instinctiv, ne protejam copiii de insecte si de rozatoare!!! Da, e o teama ancestrala.

Medeea, mamica de Ana (14 februarie 2008) si de Tea (17 iulie 2006)

pai da...sinteti femei....ca nu-l vad pe rufus sa aiba frica de fluturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus
pai da...sinteti femei....ca nu-l vad pe rufus sa aiba frica de fluturi

Hi hi...ia zi-ne Rufus...ti-e frica de fluturi sau nu?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

pe mine ma salveaza pisica de fluturi
Ii vaneaza mai mai ca pe soareci

Ingrid si Cristi 5 ani si 5 luni

Mergi la inceput