Paianjen urias, lacusta uriasa

Paianjen urias, lacusta uriasa | Autor: pifu_monica

Link direct la acest mesaj

Nu stim ce se intampla! Locuim in Timisoara si astazi am gasit in casa un paianjen urias, in jur de 7 cm cu tot cu picioare, groase, si o lacusta uriasa, verde deschis, tocmai ne-a zburat prin geam, (a prins-o sotul) spre disperarea mea si spre distractia copilului! N-am gasit nimic pe net, asa ca intreb aici: ce se intampla?! Niciodata nu am vazut un paianjen sau lacusta de dimensiunea asta! O fi de la caldura???
Cristina.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Mie tocmai mi s-a facut rau cand am auzit de paianjenul ala fiindca nu ii suport, daramite unul asa mare, cred ca inghetam pe loc, la treij de grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Lacusta a fost si la mine azidimineata (locuiesc in Ploiesti), m-a lovit in fatza, o cunosc de multi ani, cam zgarie cu picioarele alea, ba chiar ciupeste cu gura si e data ca exemplu la lectia despre mimetism. Despre paianjen nu stiu nimic...

Medeea, mamica de Ana (14 februarie 2008) si de Tea (17 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Cristina, nu te impacienta, am avut si eu acum 2 ani o intilnire cu o asemenea lacusta (tot la Timisoara). Era de vreo 5-6 cm, m-am speriat de moarte insa ulterior am aflat ca atit acele lacuste cit si paianjenii uriasi sunt complet inofensivi. Ok, sunt cam scirbosi, dar asta este.....trebuie sa traim cu ei, asta se intimpla din cauza caldurilor. Noi aici, la Viena locuim la casa si m-am obisnuit cu tot felul de conlocuitori, inclusiv acesti paianjeni uriasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

brrr.... nu suport insectele... aici la Bucuresti nu am vazut (inca)

Ingrid si Cristi 5 ani si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

nici eu nu suport insectele si acum ma lupt cu niste furnici cu aripi...nu stiu ce sa mai fac sa scap de ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pifu_monica spune:

Medeea draga, lacustele alea ciupesc?! Brrrrrr.... oricum aveam de gand sa ma dotez cu insecticide, totusi sper sa nu mai am parte de asa ceva! Si asa imi placeau mie insectele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Lacuste asa mari am vazut si eu la noi in curte, la munte. Paianjen inca nu si sper nici sa nu apara.
Maadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Slabut 7 cm. Daca ii apasai degetul pe un picior, usurel, dar cat sa nu poata pleca ai fi constatat ca iti lasa piciorul amintire si o tulea mai departe.
Si ramaneai si cu o mostra!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Tocmai ce mi-a intrat o lacusta mare si mi-a restrictionat accesul in bucatarie. Deci au venit si-n capitala.
Maadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Sigur a fost o intamplare.

Profita de ocazie si vorbeste cu ingerasul despre animale, mai ales ca se distra..... rar se vad lacuste adevarate prin orase.

Cat despre paianjeni, sigur saracul era mai speriat decat ati fost voi; garantat ca orice paianjen normal la creier fuge de om cand il vede; puteti incerca daca nu ma credeti

Pace tuturor

Darael
Spiridusul Smecherel

Mergi la inceput