Credeti ca ne vom schimba?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

oo, ce-am pierdut

Dianocica, bine ca m-ai tinut la joaca, cine stie in ce discutii mai intram daca stateam acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

P.S. ca am uitat: oi fi si eu snoaba, ca mereu cand le explic prietenilor cum sa ajunga la noi, le mentionez f clar sa se orienteze si dupa masina gri sobolan, marca ...X din fata casei, pe care scrie i love masini.ro

nah, poftim cultura si mai vrei recolta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

noe si denizel - daca ati fi auzit tonul pe care mi-a zis chestia ati intelege. era pe jumatate dispret pe jumatate ingamfare. si eu dau uneori de reper masina mea ca asa e usor de recunoscut blocul - da na, e doar o amarata de buburuza veche si prafuita.

a lui era singura de felul ala din oras la vremea respectiva

16+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Pun o intrebare la care sunt sigura ca vor raspunde numai cei ce ma inteleg si acele persoane care sunt sincere.
Cine ii invata pe copiii vostri cum sa se comporte civilizat in societate,cine le explica in ce consta valorile morale,cine le explica de ce muzica clasica este mai frumoasa auzului decat ..manelele,cine ii invata ca trebuie sa-ti respecti interlocutorul ca sa fii si tu respectat,cine ii invata ca nu trebuie sa arunci gunoaie pe strada,ca nu trebuie sa scuipi pe strada,ca nu trebuie sa insulti sau sa injuri ca sa te impui,ca viata este minunata daca stii sa o traiesti folosindu-ti spiritul,etc.?

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui b.nica

Pun o intrebare la care sunt sigura ca vor raspunde numai cei ce ma inteleg si acele persoane care sunt sincere.
Cine ii invata pe copiii vostri cum sa se comporte civilizat in societate,cine le explica in ce consta valorile morale,cine le explica de ce muzica clasica este mai frumoasa auzului decat ..manelele,cine ii invata ca trebuie sa-ti respecti interlocutorul ca sa fii si tu respectat,cine ii invata ca nu trebuie sa arunci gunoaie pe strada,ca nu trebuie sa scuipi pe strada,ca nu trebuie sa insulti sau sa injuri ca sa te impui,ca viata este minunata daca stii sa o traiesti folosindu-ti spiritul,etc.?

NOI cine altcineva.

16+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

CAND?

Mergi la inceput

in cazul meu - dupa ce se va naste

si apoi permanent - si mai ales prin exemplul personal

16+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Ii invata cei "sapte ani de acasa",respectiv parintii.Cu educatia primita traiesti si mori,indiferent de obstacolele vietii.Te schimbi in bine,in rau dar ramine baza.Ramine ceea ce ai vazut in familia ta,copii sint ca niste bureti absorbanti pina la o anumita virsta.

Cu ceea ce "te-ai nascut",cu asta mori...e greu sa schimbi niste obiceiuri deprinse de mic(ex:nu arunca gunoi pe strada,fii politicos,maninca civilizat,citeste o carte buna chiar daca o faci a nu stiu cita oara decit sa vezi stirile de la ora 17 sau nu stiu ce emisiune penibila,nu arunca cu ochiul pe gaura cheii sau in geanta mamei,nu mintii pt ca minciuna e sora cu hotia,etc...)

Societatea e plina de parveniti,de hoti,de corupti.Si nu numai la noi,peste tot!Aici pot intervenii fetele care traiesc afara,unde nu e totul un lapte si o miere-:)

b.nica,te gindeai sa inchizi subiectul? Eu zic sa nu o faci,daca citesti cu atentie,inclusiv postarile malitioase vei gasi raspunsul la intrebarea ta din titlu.

Noapte buna!

Aniela

Mergi la inceput

Multumesc Aniela,tie si acelora care ca si tine au inteles mesajul meu, le doresc sa gaseasca cea mai buna cale care sa le ofere lor si copiilor lor un stil de viata de care sa nu sa se simta nevoiti sa se dezica niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

nu tre sa mergi pana in austria, germania, franta sa vezi diferentele.....stiti cum se zice, omul face locul.....la simpla iesire din tara pana in ungaria....treci vama bors, intra in artand....hmmmmm e alt aer.....vorbesc serios....soseau nu se compara, semnele de circulatie, panouri, indicatoare, stalpi pe marginea drumului cu tot cu placuta reflectorizanta EXISTA....apoi ajungi la primele case....si vezi iarba tunsa in fata casei, trotuarul curat...etc...la intoarcere.....hmmmm totul pare gri....cum te indrepti spre oradea....incepe sa puta(bine, e si ceva avicola p-acolo)balariile cat casa pe marginea drumului, peturi peste tot, praf pe marginea strazilor....
suntem irecuperabili.....parerea mea

fiu-mio are 2 ani si de la 1 an daca are ceva de aruncat doar la gunoi...si in parc la fel, nu e voie pe jos.....de ce la unii le-o fi greu???inclusiv fumatorilor....mucurile de tigari se pot arunca si la gunoi nu numai pe jos sau in nisipul copiilor din parc

Mergi la inceput