Credeti ca ne vom schimba?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:
citat din mesajul lui denizel

Bun! Si daca ai dat tu peste o vanzatoare nebuna care a tipat la tine, iti permiti sa spui ca, in Bucuresti oamenii cu bun simt stau ascunsi si nu ies in evidenta .

Asa, si noua, in Cluj, ne-a scos limba una care mergea pe contrasens si voia ca tot noi sa dam cu spatele ca sa treaca ea . Hai sa vin pe forum si sa tip ca majoritatea clujenilor sunt nesimtiti si ca doar prietenii mei de acolo sunt printre putinii cumsecade.
Si, eventual, sa ma intreb nemangaiata ce s-ar putea face cu nebunii care imi scot mie limba si merg pe contrasens .

Da', ma rog, avand in vedere ca e caldura mare....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

pana acuma te respectam ca te-am citit pe la subiecte mai vechi - incerc si eu sa ma documentez despre cresterea copilului.

da vad ca ti-a casunat rau de tot pe mine si nu mai discut

fiti voi mandri de bucurestiul vostru bun si minunat.

16+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
citat din mesajul lui cristi_2003

lady j - m-am corectat putin mai sus, tocmai ca stiu de extrema dreapta si nu asta doresc

tocmai asta care zici tu e problema "Nu ne vom schimba niciodata,pentru ca se transmit caracteristicile din generatie in generatie"

dar chiar ne resemnam cu asta? chiar nu scapam nici noi nici copii nostri din cercul asta vicios?

16+ cu Traian Carol

Cristi 2003, am vazut ca ai rectificat,scriam probabil mesajul in acelasi timp cu tine.Cred ca te-ai exprimat gresit,de aceia s-a inteles ce s-a inteles.

Si ca sa-ti raspund la intrebare,evident ca nu trebuie sa ne resemnam daca nu ne convine situatia.Cea ce transmitem copiilor nostri va fi viitorul acestei tari.
Problema este ca, nu doar copii nostri conteaza ca nu sunt ei singurii cetateni.Conteaza si ceilati,cei care de exemplu ne vor plati noua pensia peste ani.

Eu zic ca,daca parintii sunt cu mentalitatea de tranzitie, daca MEDIA promoveaza false valori, daca SCOALA nu isi revizuieste valoarea, degeaba ne invatm noi proprii copii de bine.In jungla din jur nu vor supravietui.

Romania este cum este datorita egoismului si pasivitatii locuitorilor ei.Peste aceste lucruri nu se va trece,pentru ca sunt majoritare si se transmit prin diverse cai.
Nu o sa fim niciodata ca americanii,olandezii,nemtii,francezii,etc pentru ca noi suntem romani si nu nemti,americani francezi.Si ne caracterizeaza nepotismele,egoismul,fudulia.
Pe unii nu-i deranjeaza.Dar uite,pe Bnica o deranjeaza.Ce poate ea face? Pleca sau ramane si se obisnuieste.Sau incearca sa schimbe ceva.....dar chiar daca bnica schimba ceva,cat de cat,tot va ramane o Romanie oglinda a majoritatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:

pana acuma te respectam ca te-am citit pe la subiecte mai vechi - incerc si eu sa ma documentez despre cresterea copilului.

da vad ca ti-a casunat rau de tot pe mine si nu mai discut

fiti voi mandri de bucurestiul vostru bun si minunat.

16+ cu Traian Carol

1. multumim frumos, o sa fim mandri!

2. scuza-ma ca am indraznit sa comentez strict ce ai spus.

3. ai uitat sa-mi spui ca am avertisment .

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

nu stiu de ce ai avertisment asa ca nu imi permit sa comentez

m-oi fi exprimat si eu gresit, nu trebuie sa ma pui la zid. un pic de tot se vede ca esti bucuresteanca - daca erai de la noi n-ai fi sarit asa de prompt. te mai gandeai vreo 2-3 zile... (glumaaaa)

de fapt cred ca problema nu e doar in bucuresti - si pe la noi sunt specimene de

cred ca lady j zice exact care e problema in toata tara

dar totusi din 22 de milioane de romani, eu tot cred ca cei mai multi sunt oameni cu bun simt si oameni muncitori. si atunci cum de pana acum nu s-a schimbat ceva?

si tot trebuie sa zic- traficul la voi e mult mai nasol ca la noi!! la asta nu ai ce replica sa imi dai. de la pitesti la buc am facut mai putin ca de la carrefour in drumul taberei.

16+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Eu cred ca singura modalitate de a schimba ceva in comportamentul romanilor in general sint niste legi/reguli mai stricte, altfel vor arunca gunoaie pe oriunde in continuare, vor fura florile din parcuri si ce mai apuca in continuare, vor sta inghesuiti in spatele tau ca nesimtitii la banca in continuare, vor incalca regulile de circulatie in continuare, vor urla si injura in public si tot asa......ca doar "las´ca merge si asa". Din pacate multi dintre romani nu asculta decit de "bici", ca sa spun asa......e trist dar adevarat.
PS: Va rog sa nu intelegeti din ceea ce am scris ca am aceasta parere despre toti romanii sau locuitorii Romaniei...

Edit: Si daca Bucurestiul e asa urit si strimba toti din nas, de ce vin toti sa faca facultati in Bucuresti, sa suprapopuleze Bucurestiul, desi au facultati cu profilul respectiv si in orasul lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
si tot trebuie sa zic- traficul la voi e mult mai nasol ca la noi!! la asta nu ai ce replica sa imi dai. de la pitesti la buc am facut mai putin ca de la carrefour in drumul taberei.

16+ cu Traian Carol

Deni, well....lasa-o ca merge-asa

Cristi,pls pls...stoooop.

Mergi la inceput

lady - pt trafic nu dau vina pe bucuresteanul de rand, ca la asta sunteti victime. da in 2 ore cat am facut pe traseul acela nu am vazut picior de politist de la rutiera sa dirijeze sau ceva... (desi aia mai mult incurca decat descurca)

16+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:

m-oi fi exprimat si eu gresit, nu trebuie sa ma pui la zid. un pic de tot se vede ca esti bucuresteanca - daca erai de la noi n-ai fi sarit asa de prompt. te mai gandeai vreo 2-3 zile... (glumaaaa)

de fapt cred ca problema nu e doar in bucuresti - si pe la noi sunt specimene de

16+ cu Traian Carol

Mai, nu m-am suparat. Si, chiar daca am fost nitel iritata, mi-a trecut cand am vazut ca ai venit la concertul Metallica .

despre circulatia din Bucuresti.
Este capitala, mai! Pe langa milioanele care sunt ai Bucurestiului, mai sunt jde mii veniti cu treburi.
In afara de asta, trei sferturi din Bucuresti e santier. Cum sa nu fie aglomerat si cum sa nu fie circulatia asta infernala?
Eu cred ca, avand in vedere numarul imens de masini si conditia drumurilor, se circula chiar civilizat. Foarte serios vorbesc :-).

Mergi la inceput

[quote
Edit: Si daca Bucurestiul e asa urit si strimba toti din nas, de ce vin toti sa faca facultati in Bucuresti, sa suprapopuleze Bucurestiul, desi au facultati cu profilul respectiv si in orasul lor...
[/quote]

pentru ca din punct de vedere al carierei ai mult mai multe posibilitati in bucuresti decat in provincie la noi.

16+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

si denizel stii ce mai fac?

daca in vreun magazin/loc in care trebuie sa fiu servita civilizat se poarta cineva aiurea cu mine fac reclamatie daca pot. asta m-a invatat matusa mea din canada - la ei e o practica comuna. poate de asta au servicii mai bune ca noi. cand vanzatorii/functionarii vor sti de frica reclamatiilor poate ne vor servi omeneste. si nu accept explicatii de genul - are si ea o zi mai proasta - si eu am zile proaste si totusi cu clientii ma port civilizat. ei nu-s de vina pentru nervii mei.

16+ cu Traian Carol

Mergi la inceput