Credeti ca ne vom schimba?
Raspunsuri - Pagina 12
Buburuza-shop spune:
quote:Ba e! Sandero.
citat din mesajul lui denizel
Nu-i masina mai de fitze ca Loganu', ascultati aicea ma mine!!!
Nu va spun eu nimic, da' urmariti macar pentru 3 zile cum circula muuulti soferi cu Logan, in orase si in afara lor.
Daca nu ati mai fi asa orbiti de masinile scumpe care va fac traficul infernal, ati fi de-a dreptul "fascinati" de ce poate face un Logan (si chiar face!!) .
Cred ca am sa scriu un set de murphy-sme legate de Logan :-))).
stefaniya spune:
quote:
citat din mesajul lui Ramona Jquote:
citat din mesajul lui stefaniya
Indiferent de cat timp esti plecat din Romania(excludem varsta mai mica de 15 ani) nu esti socat atunci cand revii. CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
Am inteles de ce sint eu socata cind mai vizitez Romania.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona,dar ce te socheaza asa tare cand vii in tara? Ce era perfect inainte si acum a ajuns sa socheze?
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
Ramona J spune:
Nu era diferit inainte, e diferit fata de aici. Cind ma gindesc la Romania ma gindesc de fapt la ai mei.
Daca unii din cei care merg in vacanta prin lume au un mic soc cind aterizeaza pe Otopeni, gindeste-te cum e pentru mine sau altii ca mine.
Daca esti plecat de mai mult timp mai uiti cum era, chestiile care alta data te enervau le vezi ca pe o gluma etc. Apoi aterizezi pe Otopeni si cum zicea cineva, parca esti intr-o lume paralela.
Am descoperit si lucruri bune la ultimele vizite, conservarea centrului istoric, unele parcuri arata tot mai bine etc.
Dar negativele sint "overwhelming".
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Buburuza-shop spune:
Si ca sa raspund totusi la subiect: Da. Cred ca ne schimbam. Noi, ca natie; noi, ca societate. Mai putin la nivel de individ. Aaaa... e de discutat daca ne schimbam in bine sau nu prea. Eu sunt mai degraba pesimista.
Cand comunismul a rasturnat lumea cu dosu-n sus a anulat valorile, a construit false ierarhii. Valuri-valui de dezradacinati de la tara au populat cartierele muncitoresti in mai toate orasele - nu erau mai nici tarani, dar, cu certitudine nici oraseni sadea. Sa se poarte ca taranii, nu mai "facea" de ei, sa fie oraseni nu i-a invatat nimeni. Au aparut apoi copiii lor crescuti cu cheia de gat - cine sa-i educe? S-au trezit dupa 89 privati de titlul lor de "noblete" de clasa-politica-conducatoare, nauciti si fara repere; si au defilat pe strazi urland "Noi muncim, noi nu gandim*" si "Moarte intelectualilor!*". Tot ce-au reusit sa priceapa despre libertate e :)) ca "banii conteaza" si ca trebuie sa "te descurci". Ca regulile de orice fel sunt pentru fraierii care nu se descurca. Si ca educatia, cultura, civilizatia nu ajuta la mai nimic; tot banii "te face om". La randul lor, au acum copii si nepoti si intrebarea revine: cine sa-i educe? Nu generalizez. Asta este doar o parte (poate neinsemnata) din societatea romaneasca!
Sigur, parca-parca apar si semne de civilizatie superficiala pe ici pe colo. Problema e insa mai adanca: educatia din familie - hm, care educatie? Si-n plus, scoala romaneasca e o gluma. Proasta.
_
* poate ca celor mai tineri, chestiile astea li se par ridicole; asta se striga pe strazile Bucurestiului in martie si mai 1990.
denizel spune:
quote:
citat din mesajul lui Buburuza-shopquote:Ba e! Sandero.
Nu-i masina mai de fitze ca Loganu',
Cu drag de copii,
Buburuza
Mai, o fi, nu zic nu, da' inca nu a apucat vreo unu' sa-mi manance zilele .
Si, dupa cum stiu eu unele Loganuri, apai nici mama Sanderorilor nu o sa aiba vreo sansa cu ele .
Ca masini de fitze da fitze, multi ani la rand a fost Tico pe primul loc . Aoleu, ce mai faceau si Tico alea... In momentul asta, gata, Tico e istorie :-)).
denizel spune:
quote:
* poate ca celor mai tineri, chestiile astea li se par ridicole; asta se striga pe strazile Bucurestiului in martie si mai 1990.
Buburuza, tu uiti sa scrii ce se intampla in 1990, pe aceleasi strazi :-).
Uiti sa spui cum copiii rupeau relatiile cu parintii, din cauza a ce se intampla in 1990 de strazi. Ei, copiii aia, sunt parintii copiilor de azi. N-or fi emigrat cu totii .
Pare totul negru de la distanta, da' daca te uiti mai cu insistenta prin usa crapata, parca nu e chiar negru.
Buburuza-shop spune:
quote:
Mai, o fi, nu zic nu, da' inca nu a apucat vreo unu' sa-mi manance zilele .
Si, dupa cum stiu eu unele Loganuri, apai nici mama Sanderorilor nu o sa aiba vreo sansa cu ele .
Putintica rabdare sa avem si o sa ne arate sanderistii de ce-s in stare...
b.nica spune:
[/quote]
Nu-i masina mai de fitze ca Loganu', ascultati aicea ma mine!!!
Nu va spun eu nimic, da' urmariti macar pentru 3 zile cum circula muuulti soferi cu Logan, in orase si in afara lor.
Daca nu ati mai fi asa orbiti de masinile scumpe care va fac traficul infernal, ati fi de-a dreptul "fascinati" de ce poate face un Logan (si chiar face!!) .
[/quote]
Denizel m-ai dat gata! Peace!
Eu analizez Loganul si pe cei care il conduc ca pe un fenomen unic in care nu stiu inca cine influenteaza pe cine, in modul UNIC in care merge un Logan printre alte masini.
In primul rand doresc sa-mi cer scuze acelor posesori de Logan care citesc postarea mea, dar cine stie, poate le da de gandit.
Eu am una din masini cu valoare mai mica decat Loganul, dar draguta imi face multe servicii si consuma cat o motocicleta, ca de aceea nici nu renunt la ea.
Dar Loganul are un orgoliu pe sosele de nu-l intrece nici un Q7,nici un Hammer,aici ma refer la nesabuinta,la ambitia cu care se baga si cum sfideaza cu mandrie pur romaneasca orice masina indiferent de cati CP diferenta fata de el are.
Am ajuns sa ma feresc sa ma pun cu un Logan: este imprevizibil si nu are simt de conservare.
Buburuza-shop spune:
quote:Adevarat. Unii copii, mai revolutionari, rupeau legatura cu unii parinti. Unii dintre acei copii sunt acum parinti. Unii or fi emigrat.
Buburuza, tu uiti sa scrii ce se intampla in 1990, pe aceleasi strazi :-).
Uiti sa spui cum copiii rupeau relatiile cu parintii, din cauza a ce se intampla in 1990 de strazi. Ei, copiii aia, sunt parintii copiilor de azi. N-or fi emigrat cu totii .
Pare totul negru de la distanta, da' daca te uiti mai cu insistenta prin usa crapata, parca nu e chiar negru.
Sigur, nu e totul negru-negru. Nici n-am zis asta. Dar sunt zone maaaari de gri. Din pacate, unele :)) din zonele astea gri sunt opace la educatie si civilizatie.
Androix spune:
E, cum dracu sa vorbesti de romania si romani si sa nu discuti despre logan? Va rog sa detaliati ca vreau sa-mi imbunatatesc skills-urile!
Am mai aprofundat problema si am ajuns la concluzia ca o sa ne schimbam cand n-o sa mai fim ipocriti Asta e ultimul pas inainte sa ii dau dreptate lui Cristi 2003 cand zice ca bucurestenii sunt certareti si prost crescuti am citit subiectul cu constiinta nationala si ala cu masinile zgariate, ca sa intelegeti de unde vin...
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia