Shoppaholicele Redouto-masochiste (112)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Nenea Francois zice ca tracking numberu nu se spune. E un vechi secret de "notre famille". Si cum el e "il capo dei tutti capi", n-am ce face

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

In alta ordine de idei: Camelia iti urez La multi ani! Sanatate, fericire si card "rotofei"

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Camelia !!!! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!
Un cont gras in banca si la cat mai multe colete sosite!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona.Iulia spune:

Am primit si eu pachetul din 2.07, care cei de la LR zic ca l-au trimis pe 7.07.Am avut vreo 2-3 lenjerii de pat si drept cadou am avut geanta alba care la o prima vedere pare ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

buna, dragelor
nu am mai scris de mult pe aici desi va garantez ca am citit 100% tot ce ati scris si de multe ori am ras singura in casa de ce idei va trec prin cap: chiloteii cu aerisire, magarusii....

eu am primit o comanda din 1 iulie acum o saptaman si ceva si inca una vinerea trecuta. de atunci tot astept comanda din 2... am mers la mine la OP unde sunt niste super doamne si mi-au cautat pachetul in fiecare seara... insa fara rezultat .

aseara primisera un pachet la mine la OP, la 4, Posta Vitan, insa era pentru alt cineva. cred ca Bucur dar nu sunt sigura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Multumesc din suflet pentru urari!
Deci nu am avut decat un colet de la LR , celalalt era cel de farduri (nu mi-a explicat tipa de la posta bine la tel).

Ia sa vedem ce mai gasesc sa pun link-uri...
www.laredoute.fr/vente-veste.aspx?productid=324052009&documentid=555908&single=false&categoryid=23110494" target="_blank"> vesta rosie - draguta tare (una pentru mine, una pentru sorella)
www.laredoute.fr/vente-veste-soft-grey.aspx?productid=324082639&documentid=555908&categoryid=23110494" target="_blank">sacou soft grey - galben si asta dragut (unu pentru mine, unu pentru sorella)
www.laredoute.fr/vente-sac-bandouliere-femme-toile.aspx?productid=324136084&documentid=299108&single=true&categoryid=22907400" target="_blank">geanta albastra foarte draguta - culoarea nu e asa aprinsa ca in poza
www.laredoute.fr/vente-3-debardeurs-bebe-fille-prix-mini.aspx?productid=324130441&documentid=207608&single=true&categoryid=45538647" target="_blank"> maieute pentru fiica-mea - frumusele
www.laredoute.fr/vente-pyjama-prix-mini.aspx?productid=324131600&documentid=299108&single=false&categoryid=22939156" target="_blank"> pijama foarte draguta si finuta (material foarte placut si fin)

- am mai avut topul ala de 2-3 euro inflorat - dragut si asta

Cam atat ! Deci sunt multumita!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Cami, si trusa de farduri? Cum e? E vorba de cea rosie - boite a bijoux?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amely74 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/hopsieu.gif
hop si eu,fetelor sunt noua pe aici
poate sa-mi spuna cineva cum pot afla in ce data au fost luati banii din cont?...sun la banca ...merg la automat ..sau se poate si altfel...
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Fetele care mai stiti codul pentru sac bronze, sac NY, aceea f. mica?

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Pentru cine a avut cadou geanta alba: puteti sa-mi spuneti cum v-a venit comanda - sub forma de scrisoare sau colet?

mersici!

Mergi la inceput