Shoppaholicele Redouto-masochiste (112)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

quote:
citat din mesajul lui ama1357

quote:
citat din mesajul lui Elena.2006

Din Fagras, Brasov iar comenzile erau din 25.06 venita parca in o4.o7,27.07 primita prin 12 , si 1 .07, ultima primita in 18.07.

Elena M.&Adrian Atit de mare

eu sunt din victoria, sper ca posta de acolo sa mearga... postarita e de teaba, este mama unei prietene, dar la ghiseu e fulga... avizele cine le prepara?

Nu stiu sa iti spun, dar eu cred ca nu am primit aviz pt. ca nu mi-a fost adus...

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

ma tot uit si eu de ieri la adidasii aia pt copii,la care merge codul minune.Sunt intr-adevar frumosi dar scrie clar ca sunt din material sintetic.

Am verificat contul si LR mi-a luat banii pt toate comenzile,inclusiv pt ultima,data pe 23.07.Asta ar fi o veste buna,dar nici azi n-am aviz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Tocmai am lansat o comanda cu codul 69507. Am avut reducere 30 euro din 59 si FDP 0.
Surpriza mare a fost ca am luat setul de trei biberoane Avent (de 260 ml) cu 8, 35 redus din 15 si era si prix vert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
citat din mesajul lui Bratu Monica

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9547967&SizeCode=00140&Quantity=1&PersText=Je%20saisis%20le%20texte%20ici&ItemId=18&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

va intrebam ceva timp in urma daca stiti ceva despre culorile astea?Nu stiu daca sa-l iau sau nu.
Mie personal mi-ar place daca ar fi asa colorat dar daca sunt culorile sterse....

Monikka

Lenjeria asta am comandat-o eu. Da, culorile sunt f puternice. Doar ca e destul si albastru (gri albastrui de fapt) si caramiziu, desi din poza nu prea reiese, ai zice ca e preponderent cyclam + verde. Per total, cam multe culori. In poza asta se vede mai bine despre ce portocaliu vorbesc:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=41725251&productid=324132483&documentid=504008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

fetelor mi-e mila de voi cu pachetele...cred ca eu am primit prima pachetul la comanda din 1....si l-am primit la oradea, venit de la bucuresti....io tare am impresia ca pe la voi tre sa faceti niste reclamatii puternice IN SCRIS ca altfel fulgile si magarusii isi bat joc de nervii vostri.se pot face reclamatiile pe siteul postei romane sau direct la posta. eu doar sun la posta sa aflu despre colet si mi se raspunde ff amabil(si nu am nicio cunostinta la posta) ....la voi de ce nu se poate astfel???io luatile la rost pe plictisitele alea si sa le spuneti asa verde-n fata ca ele au salar ca primiti voi colete si sa faca bine sa-si faca datoria......io nu stiu cum mai rabdati....cum citesc pe aici cum se comporta cu voi....imi creste tensiunea.....
eu ultima comanda o am pe 23 iulie...sper sa-mi ajunga pe sapt viitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

buna dimineata! ce liniste pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
citat din mesajul lui ANDREEA GEORGIANA
Unde trebuie sa scriu un mail (la care sa primesc si un raspuns, eventual repede).
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Scrii www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?form=3&etap=3&category=6&subcategory=2" target="_blank">aici

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Buna dimineata tout le monde!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Neata tuturor!

Vizavi de LR sunt deja cu nervii la pamant! Comanda mea din 04.07 intarzie sa apara...le-am scris acum v reo sapt. si mi-au spus sa stau linistita ca a plecat de la ei pe 09.07 si ca trebuie s-o primesc in curand!!
Numai ca... nu prea mai am sperante, nush de ce...
Idem faza cu fulga (de fapt , fulgile) si la mine la posta!! Azi voi trece pe-acolo sa mai dau un fight cu ele
Spuneti-mi si mie care e procedura in caz ca nu primesc comanda si LR-ul zice ca a trimis-o?? Imi recuperez ceva din bani daca, sa zicem, coletul meu s-a pierdut in eter??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

`neatza, Dana la mine nu reduce preturile verzi tot de la bblusi produsele,in schimb sugeram ca daca aveti un produs cu pret intreg in cos, chiar daca nu-l reduce iti scade cei 6 euro, ceea ce e ca un cod de fdp 0!!!!!!!!

& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)

Mergi la inceput