super slim

super slim | Autor: ancadragoman

Link direct la acest mesaj

O prietena de-a mea ia Super Slim si a slabit f mult dar as mai vrea cateva pareri inainte sa ma apuc.
A mai luat cineva?
Sunt reactii adverse?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cat a slabit?

Crinuta si Rayan

http://apparitionsourlady.blogspot.com/2008/07/jnsr-in-french-antichrist-is-already-on.html

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

pai intr-o sapt 5 kg

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Iaca bantuiam si eu p-aci si dau de tine!
Ancutz-dragutz...eu una nu iti recomand astfel de pilule-minune cu care sa slabesti 5 kg intr-o saptamana!Nu este sanatos deloc...Daca tot vrei sa incerci ceva,poti incerca niscai capsule cu ceai verde sau...fitomagra de la abocca(era o oferta pe la helpnet).Eu m-am simtit super de la ele,mi-au mai taiat din pofta de mancare si am reusit sa slabesc cam 1 kg si ceva/sapt...Nu e mult,dar e sanatos si nu am indurat de foame cine stie ce...In plus am baut o cana mare de ceai la culcare...si o felie mare de pepene rosu...In timpul zilei maxim 2 felii de paine(dimineata ce-i drept),carne fiarta,supe usoare,salate cat cuprinde...cate o praji uneori

Mergi la inceput

Iuli ce spui tu este super,am incercat si asta si cam degeaba ,acum ma simt ca dracu si vreau pastilele astea sa scad repede in greutate ca sa pot merge la sala ...acum obosesc si cand merg daramite sa mai fac si ceva sport.

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Intr-o saptamana poti slabi 5 kg si daca faci sport, mananci mai putin - NU dulciuri, NU fainoase si nimic dupa ora 6 seara. Ceaiul verde ajuta. Ia incearca! daca ai incercat si n-a mers, sigur ai avut abateri!
Si la sala poti merge de pe acum, nu trebuie sa incepi in forta, o iei usurel.

Mergi la inceput

Anca,poti incerca pt inceput si niste impachetari la cald/rece si eventual un drenaj limfatic.Asa am scapat intr-o luna de 10 cm in talie si 4-5 cm in alte zone...Ca nr de kg,din aprilie si pana acum,am slabit doar 11,dar eu ma simt bine deocamdata.Mai vreau sa dau jos inca 5,apoi sa ma mentin si apoi sa mai scap de vreo 15 kg...Dar nu ma grabesc,eu cu cat sunt mai stresata de problema asta,cu atat acul cantaru

Mergi la inceput

...nu se urneste...
5 kg pe sapt mi se pare enorm,cu urme in ceea ce priveste metabolismul,dar fa ce crezi de cuviinta...

Mergi la inceput

fetelor va multumesc ,cred ca o sa incerc si altceva poate niste masaje si incet incet miscare.
drenajul limfatic cum se face?

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

1.La saloanele de intretinere corporala...o chestie in care te imbraca si ti se face un masaj-presopunctura exact in zone cheie ale organismului.Cam 25 ron/sedinta
2.Cu un reflexoterapeut bun.Cam 20 ron sedinta
3.Tu...la dus...masezi de la talpile picioarelor spre inima(in sus,catre cap-nu stiu cum sa ma exprim mai bine)...E de preferat sa te duci totusi la un salon...

Mergi la inceput

o sa caut pe net si o sa fac macar 10 sedinte.
Mersi mult

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput