Shoppaholicele Redouto-masochiste (111)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

stancuta, pai mie imi trebuia marimea 156 cred, desi am 1.71...

ioana, care geanta? daca te referi la asta, da, e super:
http://www.laredoute.fr/vente-sac-boule.aspx?productid=324136231&documentid=299108&single=false&categoryid=22907573

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ella, da aia.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

quote:
citat din mesajul lui aissa
Comenzile date in weekend ramn in curs de inregistrare pana luni. Ai sa vezi ca luni e en preparation. Mail nu s-a mai primit mereu din cate stiu.

Merci Aissa Eu la toate comenzile date de la 1 iunie pana acum (vreo 7) am primit e-mail de confirmare, si acum chiar imi faceam probleme. Uitasem insa ca in week-end nu prea se misca nimic, si m-am panicat olecuta .
Acum vad ca e en cours de preparation

ella, et tot n-am mail de confirmare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata,

ella,deja am dat comanda...daca as fi stiut dinainte,mi-au placut mocasinii albi pt ca sunt din piele si ma gandeam ca-s comozi,camasa stiam ca ati luat-o anu trecut si e draguta parca are ceva fir auriu prin ia(asa tin eu minte)...daca dau rateuri la vand!am si eu peacasa produse pe care nu le-am imbracat niciodata ...dar asta nu ma face sa ma opresc ...hihihi boala grea reduteala.

Ioana,geaca maxx,scrie ca e dublata(captusita) cu material 100%acetate care e mai naspa decat poliesterul,e gen care se destrama de la prima purtare,geaca e din bumbac .

eu evit sa iau tot ce scrie ca e din 100%poliester(camasi,tricouri,plovere,pantaloni)...pt ca e foarte nasol-plasticos materialul si la cateva purtari se scamosaza.

deocamdata nu mai comand nimik pt ca vom merge in concediu!!!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Concediu placut Anca! nu mai comand geaca aia.. ca de e naspa la banii aia mai bine imi iau mie 5 -10 lucrusoare
ma gindeam ca e firma buna.. de aia m-am gindit la ea

Ioana mama de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
citat din mesajul lui stancutza
Iar pentru fata mea, pentru la iarna cand va avea un an, nu stiu daca sa iau ASTA: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4387660&SizeCode=00074&Quantity=1&PersText=&ItemId=88&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

sau ASTA: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5642884&SizeCode=00074&Quantity=1&PersText=&ItemId=89&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 ???
Daca a comandat cineva astea pt copii, ma puteti sfatui please???

Prima o am si eu in cos, n-am comandat-o, dar a doua am luat-o pe varianta albastru, pt baietel, pt o prietena, anul trecut. Din experienta mea de pana acum, am obs ca produsele Coccon sunt mai mici. Daca fetita ta este mai grasunica, ia-i o masura mai mare. De ex, baietelul prietenei mele avea 6 luni si i-am luat marimea 74, dar nu l-a purtat prea mult (desi, in mod normal, la 6 luni, si el si Mara mea purtau 71). Daca nu e grasunica, poate o sa-i mearga 74. Ce am mai observat la combinezonul albastru: culoarea nu e asa placuta ca pe site (nu stiu daca acum mai e pe site, nu l-am mai cautat), adica era un gri-petrol spre albastru, nu bleumarinul de pe site. Nu stiu cum e varianta pt fetite. Dar ca model, arata ca lumea, sa stii.

Eu va recomand urmatoarele:
http://www.laredoute.fr/vente-besace-femme.aspx?productid=324136087&documentid=299108&single=true&categoryid=22907573 - am luat pe galben si pe verde, desi nu sunt fan genti din PVC, astea sunt de efect, chiar haioase
http://www.laredoute.fr/vente-kurta.aspx?productid=324095200&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1 - pe galben, e de efect, eu am purtat-o la blugi; merge bine cu gentuta galbena

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Gravi chiar ma uitam la gentuta aia... pe verde, ba o puneam , ba o scoteam din cos, pe motiv ca cine stie cum arata materialul... acum o pun verde...

Ioana mama de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Fetelor sunt amarata rau!Trebuia sa plec in concediu de Vineri si pitica dupa ce a varsat acum a dato-n diaree.deci sunt consemnata inca 3 zile la domiciliu.

In alta ordine de idei am fost la posta si nimik de la LR.
Ce-o fi oare cu ei? Cred ca azi le scriu ,astept urmatoarea comanda din 5 iulie 2008.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

buna fetelor.nu am mai intrat nici eu ,dezamagita tare... nici pachetul meu din 3 nu da semne ca ar veni,si majoritatea lucrurilor nu erau pt mine...inca mai sper
sanatate la fetita monica.eu m-am speriat ca al meu a facut varsat de vant la 1an jumate,ma luase disperarea ieri,,dar vad ca nu e nimic,numai niste bubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Multumesc Anka.Bubitele poate au iesit de la caldura si a mea mai pateste asa.

Monikka

Mergi la inceput