Shoppaholicele Redouto-masochiste (111)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

quote:
citat din mesajul lui Ioana13

\Edit si eu am primit codu si merge pe preturi verzi si pe geanta asta Adidas http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9327185&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=32&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 care mi se pare tare tare! A vazut-o cineva in realitate?

Ioana, chiar ca e dementiala geanta adidas!!! Ai vazut ca are si tricou la fel??

Si-mi plac mult si astia: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8989605&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=9&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Dari dadada

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeeam spune:

buna dimineata,dragelor!!!
felicia74,multumesc de explicatii.sunt incepatoare,dar,promit,sa invat repede!

monica,lengeria este cea albastra(cu varianta si pe portocaliu).a-ti luat-o multe dintre voi!si-mi place tare mult!

miki68,tricoul ala scump,de 0,80 euroi,este purtabil-casa,in curte,acolo pe sub un pulovaras- materialul este un bumbac care se va lasa cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Inca n-am aviz din 2....mai astept desi voi intreba la posta azi...cine stie?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeeam spune:

jasmine,comada din 05.07 venitaaa!!!!!aleg la posta cu ciocolata pentru dna...poate vine si a mea din 08

Mergi la inceput

Am pus geanta in cos si mi-a redus-o la 27 eur. dar imi da un mesaj "Article Special" si cand dau click pe link imi apare mesajul asta:
ERREUR CATALOGUE, LES ANSES SONT NOIRES ET NON DOREES .

Ce vrea sa zica?? Manerele nu sunt dore ci negre??
Voua nu vi se pare ca geanta ar fi dintr-un material satinat? In descriere cica e 100% cotton!!! pai...nu mai inteleg nimic sau poate fi din bumbac satinat??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Da, exista bumbac satinat, exista chiar si lenjerii de pat din bbc satinat care sunt suuuper.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

stiu ca exista, Lumi...ma intrebam de ce nu au scris chiar asa in descriere: 100% cotton satinee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Dari si eu am pus comanda si mi-a acceptat-o fara comentarii Mi-a redus-o la 23,5 ca am mai pus din colectia noua tricou nike pt sot cu 17 euro, sa nu plinga... la tricou adidas ii vine rindul cu alta oferta

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Ioana, ti-a aparut in cos sub geanta "Article special"?

Mergi la inceput