Shoppaholicele Redouto-masochiste (111)
Raspunsuri - Pagina 18
Dari_Scumpi spune:
quote:
citat din mesajul lui Ioana13
\Edit si eu am primit codu si merge pe preturi verzi si pe geanta asta Adidas http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9327185&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=32&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 care mi se pare tare tare! A vazut-o cineva in realitate?
Ioana, chiar ca e dementiala geanta adidas!!! Ai vazut ca are si tricou la fel??
Si-mi plac mult si astia: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8989605&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=9&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
medeeam spune:
buna dimineata,dragelor!!!
felicia74,multumesc de explicatii.sunt incepatoare,dar,promit,sa invat repede!
monica,lengeria este cea albastra(cu varianta si pe portocaliu).a-ti luat-o multe dintre voi!si-mi place tare mult!
miki68,tricoul ala scump,de 0,80 euroi,este purtabil-casa,in curte,acolo pe sub un pulovaras- materialul este un bumbac care se va lasa cat de curand.
medeeam spune:
jasmine,comada din 05.07 venitaaa!!!!!aleg la posta cu ciocolata pentru dna...poate vine si a mea din 08
Dari_Scumpi spune:
Am pus geanta in cos si mi-a redus-o la 27 eur. dar imi da un mesaj "Article Special" si cand dau click pe link imi apare mesajul asta:
ERREUR CATALOGUE, LES ANSES SONT NOIRES ET NON DOREES .
Ce vrea sa zica?? Manerele nu sunt dore ci negre??
Voua nu vi se pare ca geanta ar fi dintr-un material satinat? In descriere cica e 100% cotton!!! pai...nu mai inteleg nimic sau poate fi din bumbac satinat??
Lumi_Nag spune:
Da, exista bumbac satinat, exista chiar si lenjerii de pat din bbc satinat care sunt suuuper.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
Dari_Scumpi spune:
stiu ca exista, Lumi...ma intrebam de ce nu au scris chiar asa in descriere: 100% cotton satinee?
Ioana13 spune:
Dari si eu am pus comanda si mi-a acceptat-o fara comentarii Mi-a redus-o la 23,5 ca am mai pus din colectia noua tricou nike pt sot cu 17 euro, sa nu plinga... la tricou adidas ii vine rindul cu alta oferta
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)