Shoppaholicele Redouto-masochiste (111)
Raspunsuri - Pagina 15
aissa spune:
Nu era umblat in colet, cred ca au uitat sa o puna.
Tocmai ce am spart una din "cescutele" din celalalt cadou care e de fapt un set de 6 sa zicem cescute, sunt de fapt in forma de paharel dar din ceramica si 6 lingurite tot de ceramica, fara farfurii. A umblat Ale cu ele, eu am luat cutia si mi-au zburat din ea... Asta e, s-a spart ghinionul.
A venit al meu varza, el credea ca e un singur colet, avea un singur aviz, nici nu eram sigura ca vin cutii, insa erau 3 cutii destul de mari, l-au cam cocosat.
diotima spune:
quote:
citat din mesajul lui aissa
Primit si eu azi 3 colete din 1,2 si 4 iulie. Habar n-am daca sunt complete, acum incerc sa le imperechez, mai ales ca doar la unul am mai gasit factura (le-a luat sotul meu). Insa lipseste sigur geanta alba. La celelalte 2 colete am avut sac bronze si "tasse et sutasses", insa geanta alba ohaaaaa. Si nici nu am alt cadou in coletul respectiv. Imi doream tare mult geanta aia, chiar ma oftic.
Revin cu linkuri in masura in care mai gasesc pe site ceva.
Cris
aissa, tu mi-ai luat sacoul galben Soft Grey de 1E? ca nu mai stiu exact, dar parca asa tin minte. te rog sa-mi zici si mie daca este in vreunul din pachetele venite, ca ard de nerabdare sa-l iau.
Mioara
miki68 spune:
quote:
A venit al meu varza, el credea ca e un singur colet, avea un singur aviz, nici nu eram sigura ca vin cutii, insa erau 3 cutii destul de mari, l-au cam cocosat.
Cris
Vai, micutzu' de el! Las' ca eu care inca nu am voie sa ridic/car greutati, am carat cele doua colete din 1 (2 x 9 kile fiecare) pana la masina in strada si dupa le-am "aburcat" in ditamai jeepu inalt pentru ca atata sofer nesimtit am gasit si eu in ziua aia, ca soferul sefului era plecat
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
diotima spune:
quote:
Linkuri:
A, am si sacoul galben dar sincer nu-mi amintesc cine ma rugase sa i-l comand. Diotima parca??? Nu situ daca am retinut bine numele.
Cris
Da da da, eu eram. sa-mi spui cum facem sa ne intalnim si sa iti dau banutii. Multumesc tare mult
varuna spune:
Salutare am primit si eu prima comanda de la LR e cea din 2 iul. si mai am una din 21 iul. La cat mai multe colete .
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH
cleo78 spune:
fetelor, ma primiti si pe mine la redute?
Am 2 comenzi, facute, dar nici una primita. Dar nu ma ingrijorez inca
Si pt ca am urmarit 'descoperirile' voastre, de pe site, ca urmare a sapaturilor bine facute de voi, pot sa mai adaug la marea propunere si io neshte chestii eftine. Ca doar...la pomana inainte, nu?
-www.laredoute.fr/vente-cache-c%C5%93ur-a-volants.aspx?productid=324067266&documentid=321408&categoryid=23110696" target="_blank">bluza voal roz f. transparenta 2.5 euroi
-www.laredoute.fr/vente-pull-sans-manches.aspx?productid=324094993&documentid=321408&categoryid=23110696" target="_blank">pull fara maneci la 2 euroi
-www.laredoute.fr/vente-bustier-smocke-tipster.aspx?productid=324096244&documentid=321408&categoryid=23110696" target="_blank">bustiera creatsa
-www.laredoute.fr/vente-bustier-bandeau.aspx?productid=324115001&documentid=321408&single=false&categoryid=23110696" target="_blank"> inca o bustiera eftina: 3 euroi
- www.laredoute.fr/vente-t-shirt.aspx?productid=324094907&documentid=321408&single=false&categoryid=23110696" target="_blank"> t shirt cu maneca lunga 2.5 euro
-www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt.aspx?productid=324095049&documentid=555908&single=false&categoryid=23110696" target="_blank"> tricou cu dungi orizontale de 1 euro
- www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-t-shirts-col-v.aspx?productid=324087505&documentid=346108&single=false&categoryid=23110696" target="_blank"> 2 tricouri in V la 3.5 euroi amandoua
etc
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
tania-z spune:
Azi am primit si eu comanda din 3 iulie. Numai ieftinaciuni de 1 euro (din care voi purta 30%) si geanta neagra care puteeeee...azi "doarme" pe terasa.
Astept cu maxima infrigurare coletul cu comenda din 10 iulie, in care am o geaca de piele camel, redusa de la 250 la 25 de euro. Nu mai e disponibila sa o arat.
si vreau sa le fac o alfel de reclama www.laredoute.fr/vente-les-baskets-imprimees-active-wear.aspx?productid=324068038&documentid=555908&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">acestor bascheti, varianta lungi pe glezna, camouflage, care au suportat nemaipomenit ploaia din timpul concertului Metallica - o picatura nu a intrat inauntru (super material).
Sa avem o saptamana cu avalansa de colete!
Simona.Iulia spune:
Am si eu o intrebare: a primit cineva din Timisoara pachete pentru comenzile date pe 2 iulie? Plec acusi in concediu si incep sa-mi fac griji ca mi-l si returneaza dupa ce am astepat atat.