Shoppaholicele Redouto-masochiste (111)
Raspunsuri - Pagina 12
miki68 spune:
Deci, am primit comanda din 4.07. Nica interesant Lenjeria aia, stiti voi, pe gri de data asta, sacoul soft grey galben care e frumos si pilota aia mica. Cadou prosoapele paprika care-s f.bune de bucatarie. A venit colet pt. ca sacoul e pe umeras, intr-un sac de-ala cu fermoar... Eniuei, e trimisa din Fr. pe 10 si a intrat in Ro pr 24. Ce dreaq fac astia, le aduc in desagi pe magari?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ANKA-iasi spune:
pai cam asa cred,ca si nea postasu de-ar veni din franta cu bicicleta ar ajunge mai repejor
Graviduta spune:
quote:
citat din mesajul lui Bratu Monica
apropos; daca cineva primeste colete din 2-3-5 va rog sa-mi spuneti si mie(adika si noua) cat mai repede.Nu stiu ce sa mai cred.
Eu am primit pe 21 doua colete cu comenzi din 3.07. Le-am ridicat sambata (25). Later edit: de fapt, 26
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Graviduta spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68
Ce dreaq fac astia, le aduc in desagi pe magari?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
diana_jors spune:
Jasmine, fuga repede la posta si intreaba, e mai sigur, sa nu patesti ca mine eu zic sa fugiti preventiv toate care n-ati primit colete dinainte de data de 5-6...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
felicia74 spune:
eu am de primit colete din 7, 14 si 18 iulie. Cred ca-mi albeste si restul parului pana atunci....
PS: miki multam!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui Jasmine
eu n-am primit nici azi aviz pt c-da din 2 iulie.Ce naiba....
Relax! N-auzi ca azi a primit cineva colet din 1? Maine, draga vine si comanda ta Parol!
cristina d.
Jasmine spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68quote:
citat din mesajul lui Jasmine
eu n-am primit nici azi aviz pt c-da din 2 iulie.Ce naiba....
Relax! N-auzi ca azi a primit cineva colet din 1? Maine, draga vine si comanda ta Parol!
cristina d.
Ei,daca-mi promiti tu ca maine vine si coletul meu...atunci m-am mai linistit .
Sper sa ai dreptate.