este incredibil! ... prietenii

este incredibil! ... prietenii | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

cum viata-ti triaza prietenii! e suficient sa ai necazuri!

s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Vrei sa spui ca atunci cand dai de greu fug ca iepurii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

cunosc situatia, am patit-o si eu, atunci m-am infuriat apoi insa am gandit asa: macar acum stiu cine imi sunt adevaratii prieteni, chiar daca dintre toti au ramas doar 2!

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fug, alearga, dispar, se evapora ... culmea, ajunge doar vestea ca ai probleme, fara sa ai macar minima intentie sa le spui ce te apasa.
Si raman cei care iti sunt prieteni, nu doar cunostinte, care te cauta sa-ti ofere macar o vorba buna

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

da.. vreau sa spun ca cei pe care-i crezi prieteni de fapt fug.. iar altii pe care nici nu-i cunosti(virtuali eventual) sau doar putin intri-n contact cu ei pot deveni instant prieteni... nu-i incredibil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ardeiash,eu cred ca tocmai de aceea suntem zgaltaiti cateodata exact ca pomul,ca sa cada poamele stricate .

Mergi la inceput

atunic ii multumesc lui Dumnezeu ... voi ramane doar cu ce-i bun!

dar nu e drept! eu ii credeam prieteni.. nu ca tre sa ai prieteni ca sa te-ajute.. dar chiar asa sa dea bir cu fugitii? un telefon macar. sau cer prea mult?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Wellcome in the club!.... glumeam

Tot raul e intotdeauna spre bine, dar intotdeauna. Acum poate doare, dar peste un timp o sa-ti dai seama ca ti s-a intamplat cel mai bun lucru din ultimi 5 ani (nu gasesc zambetul amar la emoticoane)

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

pozne-npoze

Mergi la inceput

adevarat graiesti! dar cred ca in toata viata .. n unumai ultimii 5 ani..
acum nu mai am timp sa ma gandesc prea mult.. ci doar ma mir..

no.. marea intrebare: daca stii ca cineva are posibilitatea sa te ajute.. dar nu o face.. no.. cum il tratezi dupa ce ti-ai vazut sacii in caruta? cu ignoranta? la fel ca pana acum? cu rautate? cu indulgenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Cine a zis :
Prietenul la nevoie se cunoaste !
si

Fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc eu singur !
a stiut ce zice !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Ardeias, nu cu ignoranta, caci asta ar arata ca nu esti mai buna ca ei... Am si eu o asa-zisa prietena pe care am exclus-o din viata mea, doar ca ea probabil ca nu a putut trece peste ce s-a intimplat si a inceput sa amestece si oameni neutri. Asa ca a pus o cunostinta comuna intr-o situatie cum nu se poate mai proasta. I-a spus ca daca ma cheama pe mine la ziua fetitei ei ea nu vine. Noroc ca persoana in cauza detine atita integritate incit sa nu ii faca jocul. Dar eu am ramas cu un gust amar...... Si o voi trata cu indiferenta....

Mergi la inceput