Nou stil de viata (218)
Raspunsuri - Pagina 8
Delidana spune:
Buna,
Tlaura, cred ca ai slabit si din cauza stresului; e bine ca ti-ai facut analizele si n-ai nimic.
Tzuni, am vazut pozele tale (am uitat sa-ti spun ) si sa stii ca nu vad o balena ci o tipa care arata bine si trebuie doar sa aiba mai multa incredere in ea ca femeie.
Despre Meri, am vazut ca e un copil tare ascultator si sint curioasa, daca i-ai fi zis, maninca doar jumate din farfurie, ar face-o, sau asa e obiceiul ei, sa pape tot?
Anky, super cintecul si tipul care-l cinta.
Azi n-am fost la sala ,e ziua mea de pauza; am fost la cumparaturi si acum sint acasa, ma relaxez si probabil ma voi uita la niste filme.
Voi ce program aveti?
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
Neata, frumoaselor!
Noi si azi stam pe-acasa mai mult, sa tratam mucii care au mai ramas. Iesim spre seara. Pana atunci vedem filme, ne jucam, gatim pt maine.
Laura, cine stie? Poate chiar n-ai nimik, ci doar metabolismul s-a schimbat... Oricum, sanatate multa!
Mephala, fain v-ati distrat ieri! De gatit, ce mai gatesti?
Dbunny, scrie cand ai chef! Noi suntem vesnic aici: grase si frumoase!
De mai bine de o luna, Meri nu mai papa lapte. Nu-l mai vrea. Am incercat toate sortimentele: praf de la firme diferite, cu miere, de magazin la cutie....nu si nu. Papa doar iaurt. De vreo doua saptamani nu mai vrea nici iaurtul. Ne-am multumit cu branzica. Dar, ieri am avut o sclipire de inteligenta (mi se intampla rar ). Asa ca, langa prajitura cu branza, am pus un pahar din sticla colorata plin cu lapte si un pai in el. Si i-am spus "suc alb". L-a ras Meri pe TOT . Azi dimi, la masa, am luat un iaurt, l-am pus intr-un castronel si am aruncat in el patru boabe de piper colorat. I-am zis ca e "crema alba". Si...l-a papat pe TOT (fara piper, of course ) Asa ca, deocamdata tin trucurile. Pana cand...?
Azi noapte am vazut:
Sleepwalking
No Reservation (merci, Delia!)
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Tzuni spune:
Gabrielama, si mie imi place Madonna mult de tot. Am vazut filmul vietii ei si-mi venea sa sar din pat si sa ma apuc sa fac ceva, sa nu zac....Are o energie fantastica femeia. Si cand sunt mai trista, imi pun un DVD cu clipurile ei. Cel mai tare ma remonteaza www.youtube.com/watch?v=YMt53HYkfY8" target="_blank">ASTA. E faina si muzica, e si o matza , sunt si niste musculosi.... Ce mai? Clipul perfect!
Delidana spune:
Tzuni, ai imaginatie, ce sa zic...suc alb, huh?
Ai incercat shake-uri cu lapte (banana, capsune + lapte) sau lapte de soia?
Ti-a placut "No Reservations"? Cam moale pentru gustul meu.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
tumpi spune:
Neata si de la mine.
Eu abia la ora asta am reusit sa ma dau jos din pat.De la 7 tot m-am trezit,dar am zis ca e duminica si vreau sa lenevesc.L-am trimis pe al meu singur la tenis,ca am zis ca eu stau si invat pt examen,sa vad cat spor am.
Am vazut niste poze frumoase pe aici.Zuzi,pozele tale sunt superbe,m-am cufundat in albastrul infinit al marii si cerului.Mi-ar place si mie o vacanta acolo.
Tzuni mama, da sa sti ca esti o balena esuata,as vrea sa fiu si eu asa esuata.
Delia, te admir pt fosra de a merge de atatea ori la sala, eu as esua dupa prima juma de ora.
Carmen, cum mai sunt baietii?
Laura,ai grija de tine,poate e totusi oboseala si stresul de vine.
Am vazut si eu No Reservation acum ceva timp, dragutele, asa de vazut intr-o seara cand nu ai ce face.
Gusta,drum bun si distractie placuta in RO
Ioana, vacanta frunoasa .
Of ce as mai pleca si eu.
Anky, tu cand pleci in co?
Anda, ce faci we asta?
Ma duc sa-mi injectez niste cofeina in vena ca poate asa ma revigorez si ma apuc de invatat.
O duminica superba va doresc
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
anky spune:
Buna fetele,tocmai am urmarit "Hannibal rising",bine ca nu m-am uitat aseara. Super tipul,isi joaca tare bine rolul.
Tzuni,nici ai mei copii nu se omoara dupa lapte.Le place laptele cu banane sau capsune.Le mai place laptele baut cu paiul care e umplut cu ceva bombonele marunte,marunte cu gust de capsuna.Asa merge,dar gol,no way.
Gabriela,si eu sint fan Madonna,tare mult imi place,mereu mi-a placut.Tot imi propun sa ii urmez exemplul in legatura cu modul ei de viata macrobiotic,sper in one day sa o fac si pe asta,numai ca nu stiu cit ma va tine.
Tumpi,tre sa ma apuc sa caut o vacanta last minute,o sa ma uit mai tirziu pe net sa vad ce gasesc.
O zi cit mai faina va doresc,se pare ca azi avem parte de vreme buna si putem face frigarui si gratare afara..yami
mephala30 spune:
toata ziua a plouat, ploua si acum, .
in sfarsit, am vazut si eu Wanted si mi-a placut.
Tumpi, baietii sunt bine, se plictisesc in casa. Si se cearta mai des, .
Spor la invatat!
Delia, ce-am vazut in lista, la Zuzilici patru??? porcusori? I-a cerut singurica sau ai fost tu darnica?
Tzuni, gatesc in fiecare zi cate ceva, in special salata de vinete gasesti oricand in frigider. Imi place c-ai inceput sa gatesti mai des, .
Carmen, Iustin & Teodor
Tzuni spune:
Mephala, gatesc de cand o am pe Meri, doar ca nu prea spun... Pana s-o am pe Meri i-am gatit ex-ului , dar pt mine nu.
tumpi spune:
Carmen, cum e vremea la voi?Ma uit al stiri si ma ingrozesc ce este in zona Moldovei si a Maramuresului.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mephala30 spune:
Tumpi, ploua, ploua si iar ploua. Am vazut la stiri cum sta situatia in satele din Moldova: trist, . Si Maramuresul e sub ape...
Carmen, Iustin & Teodor