Ceva...?!
Caut ceva. I-am zis ceva caci nu stiu exact cum se numeste. Mi s-a pus mie pata ca nu am fundul suficient de bombat...Si am vazut cindva la o emisiunea despre secretele vedetelor de prin SUA, ca ele isi aplica niste chestii sub fese, care le face un dorsal de nota 10. Sunt niste fasii as zice ca din silicon,dar nu bag mana in foc,cam in forma de luna si care pur si simplu se lipesc. Desigur n-am sa mor fara ele, ca doar am trait in lipsa o gramada de ani, dar ...m-ar tenta. Stiti ceva despre asta? Vreun site eventual? Ca nici macar n-am idee ce sa caut pe google.Multzu!
EDIT: stiu, o sa-mi ziceti ca sportul, miscarea sunt cele mai bune solutii, dar pt o lenesha ca mine...nu.
Raspunsuri
Oana_B spune:
Gugaleste "butt enhancers", "adhesive butt enhancer pads", "padded panties". Gasesti de mai multe feluri, www.teddygirl.com/buttenhance.html" target="_blank">chiloti cu pads sau www.beautyliesbeneath.com/Booty_Pad_Adhesive_silicone_butt_pads_p/a7015.htm" target="_blank">lipicioase.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Iubika spune:
Sincer nu stiu la ce ai facut referire. Dar ca alternativa, poti sa incerci www.centrofarm.ro/ccC1X001430/detalii_produs/Lytess--Pantalon-Push-Up-Slabit---Talie-Joasa-Ivoire-S-M.html" target="_blank">asta si impusti 2 iepuri deodata . Cateva cuvinte in engleza despre produs gasesti www.clothesbuy.com/lytess-panty-push-up-low-waist/237506/508263" target="_blank">aici.
Aici aberez eu...
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
leea_cv spune:
Fetelor, saru'mana! M-au dat gata chestiunile de le-am gasit...Oana nici nu-mi inchipuiam ca exista asa ceva...Am ras singura vazandu-le...Io ce-am vazut la TV erau neste problemutze finutze, aproape invizibile,...dar asa placintoase chiar n-as purta. Iubika din a doua categorie am, dar zau ca n-au niciun efect.
Drept urmare am ajuns la concluzia aproape instantanee ca am un fund super asa cum e si mai bine sa-mi vad de treaba...
Iubika spune:
Bravo! Ai ajuns la cea mai buna concluzie !
Aici aberez eu...
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
mihaelk spune:
quote:
citat din mesajul lui leea_cv
Fetelor, saru'mana! M-au dat gata chestiunile de le-am gasit...Oana nici nu-mi inchipuiam ca exista asa ceva...Am ras singura vazandu-le...Io ce-am vazut la TV erau neste problemutze finutze, aproape invizibile,...dar asa placintoase chiar n-as purta. Iubika din a doua categorie am, dar zau ca n-au niciun efect.
Drept urmare am ajuns la concluzia aproape instantanee ca am un fund super asa cum e si mai bine sa-mi vad de treaba...
**blonda rau**