Shoppaholicele Redouto-masochiste (110)
Raspunsuri - Pagina 6
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui ANKA-iasi
miki ai imbolnavit-o pe mama cu bluza aia mov din pure soie ,nu stiam ca i-ai prezentat colectia..au bagat-o dupa ce dadusem eu comanda,si ma gandeam ca a doua zi intru iar la cotrobait,dar nu a mai fost sa fie...
Eu i-am aratat jacheta Cacharel. Aia era mov, dar e din casmir si matase. Cred ca de aia e vorba, nu? Adevarul e ca e superba.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ANKA-iasi spune:
cred ca aia,era mov oricum...aia cacharel cred ca nici nu am apucat sa o vad,nu stiu cum arata cand a zis mov mi-a venit in minte aia cu niste cordonase in talie...in fine,a zis ca e fantastica...las` ca azi vine pe la mine si ii dau si ei cate ceva
Dari_Scumpi spune:
Neata, fete! Si eu tot la serv. savurez cafeluta, la Ploiesti e o vreme de kko, poti sa juri ca sf lu' septembrie, nu toiul verii!!
Miki, am notat adresa...ATENTIE...vin sandalutzele!!!
Diana, cat ziceai ca sunt balerinii albi, 38? Tu cat porti de-ti sunt mari? 37 sau 38? Intreb pt. ca, sincer, am emotii dupa experienta de ieri si n-as vrea sa mai pun lumea pe drumuri degeaba...
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui ANKA-iasi
cred ca aia,era mov oricum...aia cacharel cred ca nici nu am apucat sa o vad,nu stiu cum arata cand a zis mov mi-a venit in minte aia cu niste cordonase in talie...in fine,a zis ca e fantastica...las` ca azi vine pe la mine si ii dau si ei cate ceva
Aia-i!
Si mai vroiam sa-ti zic ca am imbracat tricoul ala kaki. Imi vine destul de bine (sporadic se mai desface la piept si se zareste sutienul, dar numai pt. cateva clipe pana ma prind si-l trag). Oricum, e clar ca e pentru o doamna mai planturoasa
cristina d.
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui Dari_Scumpi
Miki, am notat adresa...ATENTIE...vin sandalutzele!!!
Multumeeeesc
cristina d.
mirunajr spune:
Buna dimineataaa!
si la bucuresti e la fel, vreme de numarat bani, cum se spune....sau....coleteeee!
geliza spune:
Dari, pe unde stai in ploiesti?
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Jasmine spune:
Neata!
ce 04.07,ca eu astept din 01.07.Aseara cand am ajuns acasa n-aveam aviz,poate azi.
M-am mai uitat un pic pe site,nu mai nimic de luat si ma enerveaza rau faptul ca multe chestii le stiu de mai bine de un an,tot apar pe site.Pai nu le mai schimba si ei?Sau au inca un stoc mare la ele si o sa le mai vedem mult si bine?
croco21 spune:
Neata, si eu astept tot din 4, sper sa vina mai repede.
Cel din 1 l-am primit, n-am mai pus linkuri ca erau in general produse de 1 e si nu le mai gasesc. Am avut printre altele si jacheta mov Cacharel care e f. draguta, nu-mi dau seama de ce au facut-o 1e, sunt produse pe site nasoale rau si costa mai mult.
Jasmine, pe mine ma tenteaza mult niste pantofi Camper si sandalele Kickers dar ma abtin deocamdata, in rest ai dreptate, aceleasi produse de anul trecut, parca si la colectia noua am vazut tot modele vechi.
http://andrei.seek-on.com/ro/