Shoppaholicele Redouto-masochiste (110)
Raspunsuri - Pagina 19
aissa spune:
Sunt foarte suparata...nu cred ca mai vedem acele colete...
Am intrat la remboursement si n-am nimic. Totusi comenzile nu apar. Nu inteleg, Pe de alta parte mai sutn si cazuri fericite, cineva a primit azi colet din data de 8.
Asta e, dar promit ca daca iar au fost magari si n-au tirmis coletele chiar ca renunt la ei.... Deja chiar nu mai am nici o placere sa comand, ma bucur ca gasesc ceva ieftin dar daca stau sa ma uit cate sute de euro am bagat luna asta in conturile lor si n-am primit nimic... mai bine ma lipsesc. Deja saptamana viitoare se fac cele 30 de zile, niciodata la mine nu a venit un colet asa tarziu. Adica daca intarzie atat e clar pierdut, nu e doar ratacit undeva....
Lorenza spune:
Daca intru in suivi,la comenzile ce trebuie sa-mi soseasca,nicio poza cu produsele nu-mi mai apare,ca atunci cand n-ar mai fi pe pe site,dar acum nu e cazul,ca mai toate produsele inca sunt la vanzare.Ce-o fi oare?
miki68 spune:
Si la mine la fel. Vad ca e alt "model". Fara poza. Denumirea produsului e chiar din margine si nu e nici un semn ca ar trebui sa fie poza. Oricum le merge situl ca naiba.
Aissa, eu cred ca totusi problema e la op-ul tau. Azi vorbeam cu o amica care lucreaza la posta (la birouri) si-mi zicea ca trimiterile astea sunt "la numar". Adica sunt predate la op un nr. de, sa zicem, 10 colete externe trimise fara asigurare si nu urmareste nimeni daca au fost predate destinatarului sau nu. Exact ca scrisorile simple, vederile etc. Si le poate insusi oricine.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nepotzica spune:
am ridicat asta seara de la posta una din cele doua comenzi din 8 iulie. avizul venise dimineata. de celalalt colet nu stiu nimic.
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui nepotzica
...de celalalt colet nu stiu nimic.
Adica din ce data?
Si inca ceva: din ce oras esti?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Lorenza spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68
Si la mine la fel. Vad ca e alt "model". Fara poza. Denumirea produsului e chiar din margine si nu e nici un semn ca ar trebui sa fie poza.
Am vazut ca e alt model.Poate asa o fi de-acum incolo.Daca-mi aduc bine aminte,cand produsul nu mai era pe site,aparea la fel ca acum,fara vreun x sau altceva care sa inlocuiasca poza.
Sa vina marfa,ca-i bine si-asa!
Jasmine spune:
hai mai fetelor sa nu ne panicam.Eu cred ca vor veni coletele dar cu mare intarziere.Nu stiti ca si la reducerile din iarna am asteptat mult si bine,dar pana la urma au venit?
Eu acum am ajuns acasa si n-am nici un aviz,dar sunt optimista,chiar daca nu mai am rabdareeeee!
Bratu Monica spune:
Aissa ai dreptate si eu ma simt la fel ca si tine.Eu am primit tot pana in data de 2 Iulie inclusiv dar restul?
Deja pe 5 intra intr-o luna prima livrare neprimita.ar fi culmea chiar si 100 de euro daca-ar fi comenzile ,totusi sunt banii mei si inca platiti in avans.Ar fi culmea s-o luam de la capat .la mine sigur nu-i problema de Op pentru ca tipa mi-e prietena si ea ma suna cand apare coletul.
Chiar sunt trista in privinta asta.As mai plasa eu o comanda doua dar vad ca nimik nu vine...?/////
Monikka
Maxia spune:
Buna seara fetelor!
Va citesc in fiecare zi si astept coletele...dar am vazut un mesaj postat zilele trecute in care se discuta despre un "cardigan CACHAREL"...ff..ieftin! Imi puneti si mie linkul va rog?...sau cum arata?
Miki68 iti aduci aminte de el?
Cu miii de multumiri si.....