Shoppaholicele Redouto-masochiste (110)
Raspunsuri - Pagina 16
miki68 spune:
Jas, zice ca "deasupra" e de piele, insa, sincer eu ma indoiesc. Cand maresti imaginea, marginile par sa aiba atze ca la inlocuitor, iar partea gri imi pare a fi un material de bumbac reiat. Dar poate ma insel!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Mirona spune:
quote:
citat din mesajul lui vl-ad
Miro - care dintre cele doua este Fulga cea crizata , cea blonda tanara sau cea mai batrana tunsa scurt, sa stiu pe viitor sa o ocolesc , desi cu mine ambele au fost f amabile pana acum , dar nu se stie niciodata...
mai - eu am prins vre-o trei pe acolo - cele doua mentionate de tine si inca una blonda cu parullung si ondulat - mai tinerica.
Nici eu nu am avut treba cu niciuna - toate se purtau frumos si te serveau - ca melcul - da ce conteaza - sa ne atingem scopul pana la urma urmei.
N-am intrat niciodata in fata - nici nu am avut pretentia - desi eram cu copila dupa mine - am stat si juma de ora la rand cuminte si intelegatoare - insa asta m-a socat peste masura.
E vb de cea in varsta si bruneta/carunta. Ori a papat lamai de dimineata - ori a enervat-o careva inainte de a intra eu si eu am prins urmarile. Habar n-am.
Aceeasi fulga a prins-o si prietena mea - deci tot ea e cea cu explicatiile cu vama.
quote:
citat din mesajul lui camelia_daniela
Chiar asa, apropo' de aspirator... cum e? L-ati testat ? E ceva de capul lui, sau nu ?
Mironna, tu il luasesi parca?
sorry - l-am trimis deja mai departe - nu il luasem pentru mine -ci pentru Raluca din Bucuresti - cand il va primi - il va testa si ne va da si noua amanunte.
Sa facem o analiza pentru comanda mea nevenita inca din data de 1.07:
-in 10.07 imi apare in mes remboursements - Note d'avoir de 1,20 euro
-in 18.07 imi apare in mes remboursements - Bon d'achat de 1,26 euro
-azi - 25.07 am scrisoare de la LR cu cod pentru cei 1,26 euro rambursati in data de 21.07 - stampila de pe plic.
Asta inseamnaca abia in 21.07 au trimis comanda?
si inca o intrebare: acest cod unde il voi introduce pentru noua comanda? la cadou acolo jos in cos?
si daca il voi introduc eacolo - voi mai avea cum sa bag si un cod de cadou? care ati mai avut de a face cu Bon d'achat?
merci mult.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
miki68 spune:
Mirona, s-a mai discutat despre bon d'achaturi (se pare ca nu ne citesti constant). Nr. de pe bon d'achatul primit prin posta il introduci dupa validarea cosului in prima casuta de sus a paginii cu modul de plata. Dupa introducerea nr-lui (9 cifre), automat pagina se reincarca si iti apare restul de plata. Selectezi mod de plata card si, mai departe sper ca stii ce ai de facut. Si nu, nu inseamna ca comanda de pe 1 ti-a trimis-o pe 27. Eu am primit azi un bon d'achat (prin posta) la o comanda din 1.07 pe care deja am primit-o.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Jasmine spune:
quote:
si inca o intrebare: acest cod unde il voi introduce pentru noua comanda? la cadou acolo jos in cos?
si daca il voi introduc eacolo - voi mai avea cum sa bag si un cod de cadou? care ati mai avut de a face cu Bon d'achat?
merci mult.
n-ai treaba cu cosul sau codul de cadou;codul asta bon d'achat il folosesti abia la pasul unde faci plata;ai acolo pe pagina optiunea sa platesti cu bon d'achat;bagi codul si o sa vezi ca iti scade din total exact valoarea acestui bon d'achat;apoi platesti diferenta cu cardul.
Miki,exact asa mi se pare si mie materialul ala gri de la adidasi,de asta am si intrebat,sa fiu sigura.Mai bine ma lipsesc.
Mirona spune:
Multumesc fetelor.
va citesc constant - insa aceasta parte am uitat sa mi-o salvez undeva pe local - si deci trebuia sa reiau capitolele din urma sa vad ce si cum - am preferat sa mai intreb o data. sorry.
multumesc inca o data.
alipiticot spune:
Buna,
Am reusit si am dat si eu ieri o comanda.Acum sper sa am noroc sa vina.
Azi deja fac cos pt alta....
Am o rugaminte la voi ,vreau sa mi cumpar niste lenjerii pt pat,dar cu totul adica si cearsaf de pat si pt pilota sau chiar pilota si pt perne(pt perne nu neparat ca noi nu dormim cu perne).Dar nu am vazut seturi in oferte si nici marimi sa se potriveasca...ori nu inteleg eu,nu stiu franceza deloc.Eu am pat de 1,60/2m si as vrea sa fie cel putin 2m /pe 2,20 cerasaful pt pat.Va rog poate ma ajutati cu ceva sfaturi sau link catre ce caut.
Va multumesc!
Abia astept si eu sa apara primul colet,oricum de mult chitesc acest subiect dar nu am avut curaj sa mi fac cont pt cumparaturi....
o zi buna!
Graviduta spune:
quote:
citat din mesajul lui Jasmine
am ochit niste adidasi pt pitic:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9816607&SizeCode=00026&Quantity=1&PersText=&ItemId=22&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
dar nu-mi dau seama daca partea aia gri e din piele sau din material textil.Voi ce parere aveti?Daca e din textil nu ma intereseaza,ca o sa se ude la picioare in prima balta care-i va iesi in cale.
Mie chiar mi se par f misto. Si cred ca sunt din piele si ca fasia aia din textil este aplicat pe piele. Eu i-as lua pt Mara, daca n-as avea unii similari de la Ella. E si un pret bun.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Graviduta spune:
quote:
citat din mesajul lui alipiticot
Buna,
Am reusit si am dat si eu ieri o comanda.Acum sper sa am noroc sa vina.
Azi deja fac cos pt alta....
Am o rugaminte la voi ,vreau sa mi cumpar niste lenjerii pt pat,dar cu totul adica si cearsaf de pat si pt pilota sau chiar pilota si pt perne(pt perne nu neparat ca noi nu dormim cu perne).Dar nu am vazut seturi in oferte si nici marimi sa se potriveasca...ori nu inteleg eu,nu stiu franceza deloc.Eu am pat de 1,60/2m si as vrea sa fie cel putin 2m /pe 2,20 cerasaful pt pat.Va rog poate ma ajutati cu ceva sfaturi sau link catre ce caut.
Va multumesc!
Abia astept si eu sa apara primul colet,oricum de mult chitesc acest subiect dar nu am avut curaj sa mi fac cont pt cumparaturi....
o zi buna!
Paula si iubirile ei! Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)si Cosmin Mihai(d.n.1.10.2006)
poze noi
Nu prea au seturi integrale, trebuie sa le cuplezi tu. Mai au seturi, dar fie includ doar cearsaf si fete de perna, fie husa de pilota si fete de perna.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
diotima spune:
quote:
citat din mesajul lui Jasmine
am ochit niste adidasi pt pitic:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9816607&SizeCode=00026&Quantity=1&PersText=&ItemId=22&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
dar nu-mi dau seama daca partea aia gri e din piele sau din material textil.Voi ce parere aveti?Daca e din textil nu ma intereseaza,ca o sa se ude la picioare in prima balta care-i va iesi in cale.
Bucata gri nu e piele, ci material textil. Eu nici nu prea ii recomand, a avut piticul meu anul trecut (doar ca materialul textil era rosu, restul era piele), dar nu au tinut mai mult de 3 luni (intr-adevar, in perioada aia isi folosea picioarele pe post de frana la bicicleta). in consecinta, s-au facut in varf...vai mama lor. si mai dadusem pe ei si 60E