Sfaturi de la tata....
Am fost cateva zile in vizita la ai mei parinti si, ca de obicei, m-am intors cam bulversata. M-a luat tata intr-o seara la o discutie intre 4 ochi si mi-a atras atentia ca al meu sotz arata foarte bine si ca ar trebui sa fiu foarte atenta. Ca daca eu sunt neglijenta, nu ma ingrijesc cum trebuie, el va merge la altele. Am vrut sa protestez, sa spun ca sotul meu nu e asa, dar ... oare chiar o fi mai deosebit, sau la urma urmei e si el un "barbat"? E drept, arata bine, dar a facut si el ditamai burtica in ultima vreme. Eu nu-s tocmai zana, am o gramada de complexe (pe care le tarai dupa mine de prin adolescenta) dar sunt mandra ca nu am ramas cu kg dupa nastere (am 1,57 si 48 de kg). E drept, am sanii f mici si sufar din cauza asta, dar cum bani de silicoane nu am ...asta e. In rest, incerc sa ma imbrac cat de cat la moda, prefer stilul mai sport, de machiat din cand in cand, si pe la coafor stiu ca ar trebui sa ajung mai des. Tata mi-a zis ca ar trebui sa fiu impecabila in fiecare zi, sa imi fac timp pentru asta. Am vrut din nou sa protestez, sa spun ca am destule pe cap si ca ar fi cazul ca si sotul meu sa faca ceva abdomene macar. Dar, pe de alta parte imi dau seama ca intr-un fel are dreptate. Stiu, e frustrant ca noi trebuie sa ne facem luntre si punte sa aratam bine (iar ei nici macar nu remarca uneori), dar pe de alta parte e o posibilitate destul de mare sa ne trezim singure daca ne neglijam. Tata imi vrea binele, stiu asta. Dupa disctutia cu el nu prea am stiut cum sa reactionez. M-am simtit precum ratusca cea urata. Acum la toate ezitarile mele de a-l face pe bb 2 se mai adauga unele: daca de data asta nu o sa mai pot slabi asa usor (la prima sarcina am avut noroc ca am luat putine kg si...eram si mai tanara)? oricum pielea de pe mine e mai flescaita...timp de gimnastica/masaj nu am nici acum, d-apoi dupa ce o mai veni un bb? Apoi, in timpul sarcinii femeia e oricum, numai sexy nu, apoi muuulte nopti nedormite, voi fi obosita, nu voi avea nici un chef de prostioare cu sotul...Hmmm, si uite asa, dupa discutia aia am ramas cu un ditamai sarpele in suflet. Tata stiu sigur ca a inselat-o pe mama (ma rog, asta e alta disctutie), nu stiu care i-au fost motivele. Eu am incredere in sotul meu, dar...oare chiar are dreptate tata?...Poze:
http://community.webshots.com/album/562040587rahoEU?start=0
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/MirunaA mers netul f prost si vad ca am adaugat subiectul de 2 ori. Rog moderatorii sa stearga unul din ele. Multumesc
Raspunsuri
anky spune:
Nasol..asa un tata, care in loc sa te incurajeze,sa iti sustina moralul,te face sa te simti "ratusca cea urita"
Daca sotul tau te iubeste intradevar,te v-a iubi in continuare si cu citeva kilograme in plus.Si, ia mai pune-l si pe el 'mataluta puisor' sa faca niste abdomene daca e burtos,ba il mai pui si la regim,in cazul in care te calca pe "coada".
Anuska spune:
Eu stiu o vorba: un barbat nu-si inseala nevasta pentru ca cealalta ar fi mai frumoasa, mai desteapta, mai... sau mai.... , ci pentru ca e alta!
Daca tu ai incredere in sot, nu lasa indoiala sa te cuprinda doar pt vorbele tatalui tau. Daca sotul ti-ar da motive de banuit, atunci altfel se pune problema. Spui ca tatal tau a inselat-o pe mama ta, poate de aici vine sfatul lui "parintesc".....
Numai bine!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
ralucutza77 spune:
quote:
citat din mesajul lui Anuska
Eu stiu o vorba: un barbat nu-si inseala nevasta pentru ca cealalta ar fi mai frumoasa, mai desteapta, mai... sau mai.... , ci pentru ca e alta!
Daca tu ai incredere in sot, nu lasa indoiala sa te cuprinda doar pt vorbele tatalui tau. Daca sotul ti-ar da motive de banuit, atunci altfel se pune problema. Spui ca tatal tau a inselat-o pe mama ta, poate de aici vine sfatul lui "parintesc".....
Numai bine!
*********************************Poze cu familionu'Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Mda, tocmai pt ca vine de la tata, nu stiu cum sa intrepretez sfatul asta. Legat de sotul meu, lucrurile sunt ok, nu am nici un motiv de banuieli. E un om deosebit si as vrea sa cred ca vom fi impreuna fericiti si peste multi ani. Tata m-a facut sa ma simt...aiurea, odata pentru ca e ca si cum mi-ar fi spus "fato, esti nasoala...vezi de tine" si a doua oara pentru ca mi-a oferit o perspectiva foarte sumbra - ca sotul meu ma va insela.Poze:
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/Miruna
anky spune:
quote:
citat din mesajul lui ralucutza77quote:
citat din mesajul lui Anuska
Numai bine!
Poze cu familionu'
Mda, tocmai pt ca vine de la tata, nu stiu cum sa intrepretez sfatul asta. Legat de sotul meu, lucrurile sunt ok, nu am nici un motiv de banuieli. E un om deosebit si as vrea sa cred ca vom fi impreuna fericiti si peste multi ani. Tata m-a facut sa ma simt...aiurea, odata pentru ca e ca si cum mi-ar fi spus "fato, esti nasoala...vezi de tine" si a doua oara pentru ca mi-a oferit o perspectiva foarte sumbra - ca sotul meu ma va insela.
Poze:
Pai daca e un om deosebit,nu iti mai fa alte probleme.Sa fiti fericiti!!!.Daca tatal tau a inselat,nu inseamna ca toti vor insela.Si nu uita ca si femeile pot insela la o adica.
denizel spune:
quote:
citat din mesajul lui ralucutza77
Tata m-a facut sa ma simt...aiurea, odata pentru ca e ca si cum mi-ar fi spus "fato, esti nasoala...vezi de tine" si a doua oara pentru ca mi-a oferit o perspectiva foarte sumbra - ca sotul meu ma va insela.
Poze:
Ralucutza, stai mai linistita! :-)
In primul rand, esti frumoasa (am vazut pozele voastre ).
In al doilea rand, tatal tau apartine generatiei de barbati pentru care slabutele nu-s femei bine . Bine, mai sunt si barbati mai in varsta care fac exceptie, dar tatal tau nu face :-)).
In al treilea rand, tu trebuie sa fii pe gustul sotului tau, nu al tatalui, nu? :-)
In al patrulea rand, sotul tau, daca e sa te insele, nu o sa te insele fiindca nu te machiezi non stop si fiindca nu esti scoasa ca din cutie oricand. Fii sigura de asta.
In al cincilea rand , sotul tau nu are figura de inselator!! Iti zic io .
Aveam io o colega al carei prieten avea o mama din asta aranjata si coafata non stop (asa ii cerea taica-so).
Si, fiind sub influenta celor vazute in familie, o punea pe colega mea sa umble prin 2 Mai in sandale cu toc si neaparat fardata!
Nu mai stiu ce s-o fi intamplat cu ei, dar tipa cam voia sa-i dea papaucii (aia cu toc ).
ama1357 spune:
vreau sa zic ca si eu am primit aceleasi sfaturi de la tatal meu... si chiar vroiam sa-ti zic ca teme de discutii de genul asta aduc doar tati care stiu ei ce stiu... si tatal meu a avut amanta toata viata, si din cate am auzit mama mea stia (a murit de cativa ani buni si nu am apucat niciodata sa o intreb daca stie sau nu!) faza cea mai frumoasa a fost ca tatl meu credea ca noi, eu si fratele meu, nu stim... si tare surpins a fost cand am stiut sa-i fac lista cronologica cu toate amantele... initial a negat si mi-a zis sa nu plec urechea la toate barfele, dar cand i-am zis ca ieseam seara si il urmaream, nu a mai putut sa nege evidenta... nu le stiam numele, nici acum nu-l stiu, nici nu ma intereseaza (dar stiam unde locuiau si etc)... in orice caz in decursul acestei discutii (nu ne-am certat, chiar am vorbit asa ca doi oameni la o halba de bere) tatal meu mi-a zis ca la noi in oras 10.000 intr-o familie ori inseala el ori inseala ea... asa ca eu zic ca ne putem astepta orice de la sotii nostri...
eu una acum dupa cel de-al doilea bebe care are 6 luni si jumatate, nu mai simt nevoia de raporturi intime... efectiv parca s-a stins ceva... asta nu inseamna ca nu am mai facut si noi cate ceva in aceasta perioada... dar daca mi-ar zice ca are nevoie de ceva mai mult, l-as intelge!!! speram sa nu se apuce sa caute pe altundeva ;)
petaluda spune:
Ma alatur si eu lui Denizel si iti spun ca m-am uitat la pozele voastre. Sunteti niste draguti amandoi si va potriviti tare bine, nu iti mai face griji degeaba. Iar fata voastra e o scumpete!
Tatii mai au talentul asta de a da cu bata in balta, mai ales in relatiile cu ficele, desii sunt bine intentionati. Si tatal meu e asa, inainte, mai ales in adolescenta puneam tot la suflet si ma suparam, insa acum ma face sa rad cu " sfaturile " lui.
De exemplu complimentul suprem pentru tatal meu este sa imi spuna ca m-am mai ingrasat ( vezi ce spunea si Denizel despre gusturile barbatilor de aceasta varsta ), iar eu tot incerc sa scap de vreo 5 kg, in zadar. CAnd i-am spus ca eu imi doresc sa slabesc el a dres-o zicand : " lasa tata, si bunica-ta a fost mai grasuta, semeni cu ea" , doar ca bunica-mea a fost o femeie mai degraba... bine. Oricum, am apreciat faptul ca a incercat sa dreaga situatia !
Acum daca tu iti doresti sa te ocupi mai mult de tine, daca tu simti nevoia asta, e ok, insa daca te-au speriat sfaturile tatalui tau, stai linistita. Sotul tau te stie si te iubeste asa cum esti, presupun ca asa ai fost si inainte, sau te-ai schimbat in ultimul timp ?
petaluda spune:
Ma alatur si eu lui Denizel si iti spun ca m-am uitat la pozele voastre. Sunteti niste draguti amandoi si va potriviti tare bine, nu iti mai face griji degeaba. Iar fata voastra e o scumpete!
Tatii mai au talentul asta de a da cu bata in balta, mai ales in relatiile cu ficele, desii sunt bine intentionati. Si tatal meu e asa, inainte, mai ales in adolescenta puneam tot la suflet si ma suparam, insa acum ma face sa rad cu " sfaturile " lui.
De exemplu complimentul suprem pentru tatal meu este sa imi spuna ca m-am mai ingrasat ( vezi ce spunea si Denizel despre gusturile barbatilor de aceasta varsta ), iar eu tot incerc sa scap de vreo 5 kg, in zadar. CAnd i-am spus ca eu imi doresc sa slabesc el a dres-o zicand : " lasa tata, si bunica-ta a fost mai grasuta, semeni cu ea" , doar ca bunica-mea a fost o femeie mai degraba... bine. Oricum, am apreciat faptul ca a incercat sa dreaga situatia !
Acum daca tu iti doresti sa te ocupi mai mult de tine, daca tu simti nevoia asta, e ok, insa daca te-au speriat sfaturile tatalui tau, stai linistita. Sotul tau te stie si te iubeste asa cum esti, presupun ca asa ai fost si inainte, sau te-ai schimbat in ultimul timp ?
lavi02 spune:
ralucutza, perfect de acord cu petaluda, sunteti niste draguti amandoi si va potriviti foarte bine iar cea mica e o frumusete de copil; ar merita un frate sau o sora!
Exista femei "ca scoase din cutie" inselate, dupa cum exista femei obeze sau cu trasaturi total nearmonioase care au o casnicie fericita. Cred ca depinde foarte mult de "chimia" dintre cei doi; oricat ai fi de "scoasa din cutie" exista una si mai si; nu asta trebuie sa fie scopul tau ci de a pastra legatura si apropierea dintre voi 2.
Sotului meu i se par sexy femeile gravide si mai avem un prieten de familie cu aceeasi parere. Zic ca au o stralucire aparte si o feminitate care le fac sexy. Cu burtica cu tot.
Eu cred ca trebuie sa pastrezi legatura apropiata cu sotul tau; sa lasi in urma complexele adolescentei si sa nu mai iei in serios tot ce spune tata.
Anuska spune:
quote:
citat din mesajul lui lavi02
Exista femei "ca scoase din cutie" inselate, dupa cum exista femei obeze sau cu trasaturi total nearmonioase care au o casnicie fericita. Cred ca depinde foarte mult de "chimia" dintre cei doi; oricat ai fi de "scoasa din cutie" exista una si mai si; nu asta trebuie sa fie scopul tau ci de a pastra legatura si apropierea dintre voi 2.
Eu cred ca trebuie sa pastrezi legatura apropiata cu sotul tau; sa lasi in urma complexele adolescentei si sa nu mai iei in serios tot ce spune tata.
Mare dreptate ai!
Uneori dupa o anumita varsta e bine sa lasi deoparte sfaturile parintilor, oricat de bine intentionate ar fi; numai TU stii ce este intre tine si sotul tau. Numai TU stii cum te vede el, cum va intelegeti, ei sunt inafara voastra.
Capul sus! Scutura-ti pletele! Si nu uita! Nu exista femeie urata, iubirea unui barbat o face superba....
Poze cu familionu'