intrebare
ma simt ca la 17 ani, dar iaca s-a intamplat
de 3 zile i-au anticonceptionale, si barbatelul in necunostinta de cauza, pe mine m-a luat valul.....am petrecut o seara romantica.....neprotejati....
eu stiam ca ideal protectia apare la o luna dupa inceperea anticonceptionalelor......
ultima menstruatie a fost acum 2 saptamani.....nu am o data fixa....si nici n-am calculat exact pt ca ne protejam tot timpul......
acum ce fac? i-au in continuare pastilutele? daca am un BB?
incurcat....
mentionez ca i-au Diane 35 si era defapt tratament pt acnee
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Raspunsuri
catutza spune:
Eu stiu ca anticonceptionalele trebuie luate in prima zi de ciclu (asta la prima folie) se ia 21 de zile apoi pauza 7 zile in care trebuie sa apara menstruatia apoi in a 8-a zi incepi urmatoarea folie si tot asa...
cine ti le-a recomandat si cum ti-a zis sa le iei?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Androix spune:
Pe prospect ce scrie? Acolo trebuie sa existe informatii referitoare la momentul cand incepi sa fii protejata. Daca nu mai ai prospectul cauta-l pe net dupa firma care le produce, am uitat acum cum ii zice.
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
Amnesty spune:
Orice pilula contraceptiva ai lua, dureaza cateva zile sa ia effect. Citez "this medication takes effect after a few days". Fa in schimb un test de sarcina. Pilula nu afecteaza in nici un fel rezultatele. Daca esti pregnant :) vei sti. Parerile sunt impartite despre efecte pilulei asupra bb-lui, unii spun ca poate cauza avort, sau defecte fizice.
Daca pilula nu a prevenit ovulatia si conceptia (cum ar putea fi in cazul tau) poate in schimb preveni implantarea oului fertilizat in endometru = la urmatoarea mentruatie elimini si oul.
"If the pill fails to prevent ovulation and conception, it prevents the fertilized egg from growing through "changes in the endometrium which reduce the likelihood of implantation" (a form of abortion)."
http://wiki.answers.com/Q/Can_the_birth_control_pill_cause_a_miscarriage
Cel mai sigur fa-ti un test de sarcina cat mai curand.
The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall.
Pucku spune:
anticoncept le-am luat la sfatul medicului, si nu e batut in cuie sa le incepi in prima zi......voiam sa merg pe varianta 3 luni incontinuare si o saptamana de pauza asa itzi controlezi si ai o menstruatie la 3 luni, sunt care au odata la 6 luni, un an..., 4 luni....si eu am ramas perplexa, dar aici multa lume practica metoda asta
ma duc sa ciresc prospectul....iar cu testul? imi spune asa imediat nu trebuie sa astept nu stiu cate zile?
eu nu am facut niciodata test, cand am ramas insarcinata oprises pilulele de vreo 3 luni, si am stiu in mai putin de o luna ca am un BB, nu lucram la priectul bb, a venit pur si simplu
Amnesty spune:
Pai poate e momentul sa testezi eficienta lui First Response, care se pare ca poate detecta "the pregnancy hormone" cu 5 zile inaintea inceperii menstruatiei. Foloseste-l prima data cand urinezi dimineata. Cel mai precis este totusi testul de sange.
Acest "pregnancy hormone" = gonadotropin este produs de abia dupa ce oul s-a implantat in peretele uterin. Daca pilula previne asta,nu cred ca ai cum sa testezi pozitiv. Implantarea se intampla intre 7-9 zile de la fertilizare.
"The FIRST RESPONSE® Early Result Pregnancy Test is our most accurate at-home pregnancy test. Its enhanced technology is so sensitive it can detect the pregnancy hormone five days before your missed period.1
FIRST RESPONSE® is over 99% accurate at detecting typical pregnancy hormone levels from the day of your expected period."
http://www.justmommies.com/articles/how-early-can-i-test.shtml
http://www.firstresponse.com/earlyPregTest.asp
The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall.
Pucku spune:
nu am facut inca nici un test dar mi s-au intarit sani si imi curge un lichid verzui- rosiatic, mi-a curs ieri defapt pe seara, am incercat sa nu ma pachinez, am simtit ca mi se umplu sani ca atunci cand venea laptele si am descoperit pete pe sutien asa ca am inceput sa ma pipai,,,si am descoperit micile scurgeri care par rosii, dar supte cu un servetel raman verzi si au miros de ierburi, ginseng....
aveti ideiii
Pucku spune:
voiam sa modific titlu ca sa nu mai creez un alt subiect, idei cum as putea face?
multumesc
Pucku spune:
rog moderatorii sa inchida subioectul am deschis un altul cu aproape acelas continut dar alta problema...
multumesc