O intrebare despre anticonceptionale

O intrebare despre anticonceptionale | Autor: firfi25

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor! Nu stiu cum o sa va sune intrebarea mea,insa m-as bucura daca cineva mi-ar putea raspunde.
Pe scurt,iau anticonceptionale fara stirea sotului,fiindca in situatia de fata a casniciei si a starii mele psihice,nu ma simt in stare sa am un copil acum...Sotul insista sa merg la un doctor sa vedem daca am avea probleme,eu stiu care e problema...
Poate cineva sa imi spuna daca dc ginecolog isi poate da seama,prin analize, de faptul ca iau anticonceptionale...
Va rog sa nu ma condamnati si sper sa imi puteti raspunde.

Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Se descopera anticonceptionalele la analize, cred...

Parerea mea e sa ii spui sotului ca nu iti doresti un copil acum, discutati.Nu e corect sa creada ca nu puteti avea copii.Explica-i ca e important pt tine sa fi sanatoasa fizic si mental ca sa faci pasul asta.Pana la urma tu esti cea care duce sarcina, tu trebuie sa fi cea mai pregatita pt asta.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

...da si plus de ce a scris black pantero, ar putea deveni el ingrijorat , "vai, nu pot face copii" etc etc mai ales daca isi doreste asta, si de aici alte probleme, pe care nu le doresc la nimeni.

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Anticonceptionalele se iau numai la sfatul medicului... pentru ca (,) contin hormoni care pot deregla organismul, pot chiar favoriza aparitia nodulilor la sani, in timp. Este foarte riscant....parerea mea.Eu nu m-as juca cu asa ceva.

In ceea ce priveste sotul... cred ca ar trebui sa-i spui adevarul si pentru linistea ta pentru ca banuiesc ca nu-ti este usor sa-l minti mereu. Si nici nu vreau sa stiu ce fata va face cand va descoperi ca l-ai mintit. Nu va mai avea incredere in tine....Ceva se va "rupe" intre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firfi25 spune:

Anticonceptionale iau de 2 ani la sfatul medicului.Sotul crede ca le-am oprit din ianuarie cand EL A DECIS ca vrea un copil...Si are deja analizele facute deci e clar ca asa zisa problema nu e a lui.

Va merge cu mine la doctor..Poate doctorul sa isi dea seama ca eu iau inca anticonceptionale chiar daca voi nega asta? Am nevoie de ajutorul si raspunsirile voastre concrete...Va multumesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Stai linistita ca nu-ti citeste dr in ochi ca iei pastile si nici analizele de singe obisnuite nu arata asa ceva. In plus, nu te poate obliga nimeni sa ai copii daca nu vrei. Ia pastile linistita, eventual unele gen Exluton, care nu contine estrogeni. Oricum, dincolo de problema cu pastilele ramine problema ca sotul tau nu-ti poate fi alaturi cind ai nevoie de el si asta e cel mai trist. Cum sa te duca el la doctor??? Daca nu vrei, nu mergi, o sa vina si copilul, dar nu precum trenul, cind are el chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Mei, du-te la doctor dinainte, spune-i ca iei anticonceptionale si ca vrea sa vina si sotu cu tine ca sa vedeti de ce nu puteti avea copil. Macar sa nu se mai chinuie sa caute cauze si voi sa nu cheltuiti bani pe analize.

Da' io daca as afla ca m-ai mintit in felu asta, as divorta, pe bune.

"Exista femei carora nu le place sa faca sa sufere mai multi barbati in acelasi timp, asa ca prefera sa se dedice unuia singur : acestea sunt femeile fidele."
Alfred Capus

http://community.webshots.com/user/rilbuc

Mergi la inceput