scoatem sarmele de la sutiene???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

quote:
citat din mesajul lui rory76

Deci la astea cu push up merge miscarea, la restul,nu! Ma gandeam eu ca o sa arate cam nasol! Si chiar am niste sutiene scumpe, nu as vrea sa le stric aiurea! Desi, decat sa ma doara sau sa imi iasa ceva acolo, mai bine stau asa, cazute in kiloti!

"sky is the limit!"

"Sarma" aia deranjeaza daca nu e pe forma/marimea sanului nostru- ea ar trebui sa fie perfect sub san..sa stiti ca se mai "lasa" daca tragi de ele (in sensul de a le mai "labarta")..se mai intind pana la aproape 1 cm..

Si da! cred ca depinde de sutien! Eu nu am avut decat o "tentativa" de a scoate balena..nu cred ca o mai repet..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

Eu am avut sutiene la care sarma a iesit singurasi eram in oras si ma intepa. Sutiene de firma. Si asa am sesizat eu ca daca as scoate sarma de bunavoie, sutienul nu mai este la fel de comod.

**blonda rau**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
citat din mesajul lui maria_bunica

quote:
citat din mesajul lui cllaudia

Si eu le scot mereu. Si am si sutiene normale , fara burete sau push up, si nu se modifica deloc dupa ce scot sarmele, inafara faptului ca devin muuult mai comode. Deci incearca, cu incredere, nu vei strica nimic.

http://b1.lilypie.com/CAyRp2.png

Subscriu!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

si eu. cred ca depinde si de sani.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Am facut si eu treaba asta de cateva ori si am reusit doar sa stric sutienele . Asa ca sunt foarte atenta cand imi cumpar un sutien, daca sarma ma deranjeaza, nu are rost sa arunc banii pe el .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michela09 spune:

Pentru ca in ceea ce priveste sanii natura a fost generoasa cu mine, am purtat si sutiene cu sarme si aveam destule probleme cu acestea (ieseau la un capat, ma intepau, si trebuia sa renunt la sutiene).
De vr-o doi ani am gasit cateva modele de sutien cu intaritura, f. bune, sustine sanul, sunt sexy si rezistente (nici nu costa exagerat). Mi-am luat mai multe bucati,culori diferite, si sunt f. multumita.
Incearca sa mergi la un magazin unde poti sa probezi sutienele, cauta din cele cu intaritura, probeaza mai multe modele, si imposibil sa nu gasesti ceva potrivit sanilor tai. (Eu am renuntat la cele cu sarma).

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Pai in mod normal sarmele de la sutien nu sunt puse degeaba, ci pentru a sustine sanul mai generos, tesutul. E de la sine inteles ca daca acestea ies sau jeneaza, trebuie tras un semnal de alarma...cred ca tocmai la genul acesta de sarme care trebuiesc scoase se refera si atentionarea. Eu folosesc sutiene push-up (prietenii stiu de ce...aaa..adica fetele) si datorita faptului ca au la baza bureti, stau bine si daca scoti sarmele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Eu am stricat absolut toate sutienele carora le-am scos sarmele. in sensul ca dupa ce am scos sarmele nu mai sustineau deloc sanul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canon1 spune:

Mie imi trebuie sarma de la sutien...altfel nu mi-ar sustine sanii cum trebuie...
Cand vreau ceva mai sport, imi cumpar sutien sport din bumbac fara nici un fel de sarma...
Ce nu inteleg eu...de ce pun burete si pt sutienele cu numar mare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

decat sa scoti sarmele de la un sutien nu-i mai simplu sa cumperi un sutien FARA sarme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

sutienele sunt groazniceee, de cateva luni sunt obligata sa port, ca deh, s-a dus grasimea si pe acolo, groaznic
N-am prins reportajul cu sarmele din sutiene, insa nu cred o boaba ca ar dauna in vreun fel.
Pe mine nu ma deranjeaza modelul, forma, ci efectiv sutienul in sine, ca o circulara care ma sufoca, oricat de nestrans ar fi, n-am purtat niciodata sutien, decat fff rar .

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput