Mamici martie-aprilie 2004
Raspunsuri - Pagina 7
katalina spune:
Fetelor,nu mai dati nici un semn de viata?????????
Ginecologul v-a primit cu sot cu tot?
Eu nu pot sa fac nimic fara el.Oare mi-l primeste.
cata.
Kiara spune:
Normal ar fi sa-l primeasca. Noi la prima sarcina am mers impreuna si ne-a primit, ba chiar i-a dat si niste sfaturi, avand in vedere ca eram novici :)
diana76 spune:
nu stiu , habar n-am ..eu m-am hotarat sa merg saptamana viitoare la un doctor, voi merge cu o prietena de-a mea care-l cunoaste. Prima oara voi mereg fara el, a doua oara cand va mai creste bebe o sa-l iau si pe el ca sa vada gagalicea..
Eu personal cred, cata ca depinde foarte mult de doctor, din cate stiu, unii accepta sotii altii nu, sper sa ai bafta sa dai peste cineva intelegator ca sa iti fie mai usor.
malina_mircu spune:
si noi am fost impreuna, nu am intrebat pe nimeni daca sa intram sau nu. la eco dr a zis 'vino cu mine' (trebuia sa mergem in alta camera) si tzup si sotul meu, doar nu era sa piarda!!!!
Mickyyy spune:
Eu am avut parte de un doctor extrem de grabit, ne baga pe banda rulanta si-n maxim 10 minute ne "rezolva".
In afara unei ecografii unde am putul sa-l vad pe , in rest n-am primit prea multe sfaturi de la el. Sunt la prima sarcina si's paralela, aproape tot ce am aflat despre ce se-ntampla in perioada asta, ce trebuie si ce nu trebuie sa fac, am aflat de pe internet. Domn doctor nu s-a sinchisit prea mult cu sfaturile, desi in graba mi-a raspuns la intrebarile pe care am apucat eu sa i le pun.
Asa ca daca cunoasteti vre-un doctor mai "rabdator", tot mi-am propus eu sa mai fac o consultatie, sunt deschisa la orice sugestii.
diana76 spune:
Fetelor ce mai faceti, nu mai dati nici un semn??
Se pare ca zilelea astea inecepe si la mine calvarul cu raul...Azi a fost prima zi cand parca am un nod in gat si un gust ciudat de fier in gura ... De mancat pot manca ce vreau ..inca ...Parca si burta ma doare putin de ieri..Incepe greul!
Malina, tu ai ceva simtome asemanatoare??
Micky, imi pare rau ca ai dat peste asa un dcotor, din pacate nu am pe cine sa-ti recomand ca eu inca n-am fost la nici un doctor pana acum, dupa cum v-am mai spus ma duc la sfarsitul saptamanii viitoare.Intreaba si tu in stanga si in dreapta, eu asa am facut.
Cata, de la tine mai asteptam sfaturi..
Kiara si voua fetelor va dau lista cu analizele care trebuie facute. O am de la prietena mea:
ureaplasma
micoplasma
papanicolau
toxoplasmoza
clamydia- din ser si din secretie
secretia vaginala
urina
rubeola
citomegalovirus
+ analizele normale de sange
se pare ca toate sunt f. importante.
va pup si va astept la "taifas"
Diana
Mickyyy spune:
La mine "calvarul" tine de vreo 3 saptamani in continuu, deja simt ca o sa cedez nervos. N-am cedat inca, pentru ca astept cele 2 saptamani amarate de concediu, in care n-o sa mai pot merge la mare . Azi e ultima zi de munca, abia astept sa se termine....desi n-am nici cea mai vaga idee ce-o sa fac 2 saptamani de-acum incolo. Oricum, macar nu ma mai lupt cu greturile la serviciu. Mai ales ca aici inca n-am anuntat ca sunt .
diana76 spune:
Micky, ca vad ca numai tu esti pe receptie acum, stii cumva daca avem voie sa stam la plaja , daca putem intra in mare..chestii d-astea...nici eu n-am fost in concediu inca si m-ar bate gandul sa stau 2-3 zile la mare..Insa nu stiu daca e bine pentru bebe.. Se pare ca azi a fost alarma mare, inca nu mi-e greata de nimic, insa mi-e foarte somn si parca sunt putin ametita.
Si eu voi intra in concediu joia viitoare, stau acasa o saptamana si ceva, timp in care ma voi duce la doctor si imi fac toate analizele. Nici eu n-am anuntat la serviciu... Mai las putin si vad eu ...
Mickyyy spune:
Din cate am citit pe forum, nu-i recomandat sa mergi la mare in primele 3 luni de sarcina, iar daca tii cu tot dinadinsul sa o faci, e bine sa stai cat mai mult la umbra, sa porti costum de baie intreg, chestii de genul. Hai ca o sa caut linkul catre subiectul cu marea, si o sa revin cu un mesaj. mie doctorul nu mi-a zis nimic cum ca n-as avea voie, dar nici nu mi-a trecut prin cap atunci sa-l intreb.
Mickyyy spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8859
Asta-i tot ce-am mai gasit acum despre plaja si mare, desi ieri stiu ca am citit mult mai multe pe tema asta