Mamici martie-aprilie 2004

Mamici martie-aprilie 2004 | Autor: malina_mircu

Link direct la acest mesaj

Salve

Acum ca am vazut ca suntem deja destule asa ca deschid subiectul.
Pana acum:
chgeni
Diana76 Diana - Buc. 7 saptamani, prima sarcina
aliblu (ne rugam pentru voi)
Kiara 9 sapt, a doua sarcina
malina Malina - Pitesti 7 sapt, prima sarcina
vasce Ceci - Montreal 12 sapt, prima sarcina
katalina Cata - Focsani 6 sapt(12 aprile 2004)-a doua sarcina(vreau o fetita)
Mickyyy Adriana - Bucuresti 9 sapt , prima sarcina
Cosmy - Bucuresti 10 sap, prima sarcina
machetuza Simona - Cluj-Napoca, 12 sapt, prima sarcina
amelie Crina-Amelia - Bucuresti, 12 sapt, prima sarcina
KIKISOR ANAMARIA - Cluj, 7 saptamani
neda Mihaela - 10 sapt (ne rugam pentru voi)
denis Denisa -Bucuresti, 5 sapt

Va astept
Malina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kiara spune:

Eu cred ca sunt in 8 saptamani. azi ma duc la control.
Data estimata (de mine) a nasterii: 17.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Bravoooooooo . Sanatate multa.
Nici nu ma astepatam sa mai apara asa de repede cineva.
Vezi ca este un calculator pe prima pagina, care iti da data nasterii in functie de data ultimei mestuatii. Oricum eu am calculat cu ala data nasterii 11 aprilie, iar la eco a iesit 18 aprilie. Asa ca mai vedem.

Pupici
Malina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Va salut pe toate, pe tine Malina in mod deosebit pentru ca esti prima care "ma baga si pe mine in seama"...eu am doar 2 saptamani si 6 zile. :-) ma bucur ca nu sunt singura.. Voi fi in fiecare zi alaturi de voi si sper sa putem sa ne impartasim din impresii si trairi. va pup,
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Diana cum sa ai 2 saptamani si 6 zile? Poate de intarziere? Dupa cate stiu eu se masoara de la ultimul ciclu, adica daca ai 3 sapt intarziere inseamna ca esti in 7 sapt.

Kiara sa ne spui ce ai ai facut la control, ce ai vazut, ce ti-a spus sa faci / sa nu faci si ce analize ti-a dat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

eu sint mamica de aprilie 2003.. si tocmai ma gindeam.. cum am aflat anul trecut cam pe vremea asta.. marea veste! acum, tin o comoara in brate!

va doresc la toate sarcina usoara, sanatate, si bb-i sanatosi!

va pupam!

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Mergi la inceput

Draga Malina, eu am facut calculul dupa metoda de pe prima pagina a site-ului care mi-a si confirmat banuielile mele. Ca sa fiu mai exacta, eu stiu ca varsta fatului se calculeaza din data aproximativa a ovulatiei. Mie mi-a intarziat 4 zile si imediat am facut testul de sarcina, care mi-a iesit pozitiv. Sunt in intarziere deja cu 5-6 zile si stiu sigur ca am ramas insarcinata deoarece inafara de faptul ca testul mi-a confirmat, eu avand un ciclu "ceas" , deci f. regulat de ani de zile, si simptomele la nivelul sanilor, toate m-au convins ca s-a intamplat evenimentul. De aceea am si facut testul asa devreme. Daca gresec cumva te rog sa imi spui. eu iti multumesc oricum pentru ca noi practic asa invatam, discutand si intreband. Eu cu siguranta voi avea nevoie de sfaturi de la voi si le astept in continuare cu nerabdare.

Pe voi, Nathalie si Sofi va salut si va multumesc pentru urari..credeti-ma ca sunt tare emotionata si putin speriata, chiar am nevoie de incurajari.
va pup,
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasce spune:

Buna, subscriu si eu.
Sunt insarcinata in 11 saptamani si data probabila a nasteri ar fi ultima sapt din februarie sau prima din martie (medicul a zis mai probabil in martie)

Ceci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

fetelor, imi cer MII DE SCUZE ca ma bag si eu ca musculita in lapte, dar, pe langa faptul ca vreau sa va FELICIT din tot sufletul meu, vreau sa va intreb si eu, ca tot sunteti "proaspete" in aceasta situatie, care sunt simptomele sanilor, ca ...in fine, as vrea sa stiu si eu...spre exemplu, la mine deranjul sanilor il am si in apropierea ciclului, dar de data aceasta, parca sfarcuril;e sunt ca niste bombite, iesite ina afara...nu stiu daca ma intelegeti...sper sa nu bat campii aiurea !
spuneti-mi va rog care sunt simptomele sanilor si cu durerile acelea de prin burica...

pupici dulci si sa ne ajute bunul DUMNEZEU LA TOATE SA NE INMULTIM CU FOLOS LA ACEASTA RUBRICA...cu BB

anne-marry

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Fetelor, eu sunt tare fericita, am intrat in cea de-a 6 saptamina.Sarcina se calculeaza incepind cu prima zi a ultimei menstruatii, nu de la ovulatie!!!
Ma chinui de vreo 8-9 luni sa am acest bebe, si iata ca minunea s-a intimplat.Dupa un sir de dezamagiri si pumni de teste negative, luna aceasta nici n-am vrut sa aud de test de sarcina, m-am dus urgent la o clinica si mi-au facut testul, si iata ma numar printre voi.
VA FELICIT PE TOATE SI PROFITATI DE ACESTE LUNI!!!
O sa va mai povestesc despre simptome si tot ce vreti voi,Sunt la al doilea bebe.
DESPRE SINI: Acestia se maresc pe zi ce trece, aoreola se mareste si se innegreste, sinii sunt durerosi dimineata.Bucurati-va ACUM de marimea sinilor vostri,o sa va invidieze prietenele.
VA SARUT SI AVETI GRIJA DE VOI.

cata.

Mergi la inceput

Cata, felicitari si tie in primul rand! multumesc foarte mult ca m-ai lamurit cu calculul. In acest caz, astazi fac exact 5 saptamani.
Tu esti deja mamica si poate ne ajuti cu mai multe lamuriri... Eu as mai avea ceva sa te intreb, cam cand incep starile de rau si greata?
Astept sa imi raspunzi ca vad ca suntem matinale amandoua...

Ceci, bine ai venit!

Anne-Marry, exact cum a spus si Cata, sunii se modifica simtitor de la o zi la alta.

va pup si va astept.
Diana

Mergi la inceput