M-a socat! Oh Doamne cum e posibil?

M-a socat! Oh Doamne cum e posibil? | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

http://www.expres.ro/articole/detalii-articol/812921/O-valceanca-si-a-strivit-fetita-cu-masina/

Am ramas fara cuvinte cand am citit despre aceasta tragedie,
Cum e totusi posibil sa ai carnet de conducere si sa faci o asemenea greseala ?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Mama avea un coleg de serviciu - inginer (pe vremea lui Ceausescu, demult), care a reusit aceeasi isprava, insa nu cu urmari fatale, doar si-a bagat copilul in ghips, intrucat i-a rupt picioarele. Se intampla... Pe mine atata m-a stresat subiectul in copilarie, cred ca un an numai despre asta au vorbit, incat acum, nu ies o singura data din curte fara sa le reperez mental pe fete, care pe unde e. Unde e Sara? Unde e bebi? Iar daca sunt prea aproape le bag eu in masina, le pun in scaunele lor si apoi, dupa ce am iesit din curte, le las iar pe-afara.
Paranoia deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Groaznic intr-adevar.
am cunoscut o femeie care si-a luat permisul si-a vrut sa faca o plimbare cu masina- in aceeasi zi. Tot asa a incurcat comenzile si-a ucis doua femei care stateau de vorba in fata portii. A fost prima si ultima oara cand femeia respectiva a condus masina.
In romania dai permisul doar dupa 40 de ore de condus, cand de fapt nu stii nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Sper ca nu face inchisoare ca oricum viata ei e un calvar. Ma intreb la ce distanta era fetita de a intrat asa in viteza in ea si n-a avut timp sa apese frana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Chiar ca socant!
Care frana, se pare ca a confundat frana cu acceleratia. Asa scrie aici: http://www.observatordevalcea.ro/2008/07/18/o-mama-si-a-omorat-fetita-calcand-o-cu-masina-in-fata-casei/#more-1561

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

dar oare de ce atata atractie pentru morbid??? de ce pe acest site?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

quote:
citat din mesajul lui Tala

dar oare de ce atata atractie pentru morbid??? de ce pe acest site?

Nu e vorba de atractie pentru morbid, ci de a trage o invatatura de minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Nu mi se pare deloc o atractie pentru morbid!!!! Din contra, e un binevenit semnal de alarma pentru orice mamica soferitza, incepatoare sau nu. Pe vremea cand eram inca reporter pe teren am fost la o tragedie asemanatoare. O mamica sofer incepator a dat in marsarier si a trecut cu rotile peste fetita ei de doi ani, depre care habar nu avea ca se afla in spatele masinii. Copilul a murit. Si, desi am carnet de 10 ani, dupa intamplarea cu pricina am luat un obicei: ori de cate ori scot masina din garaj ma asigur fie ca fetita e cu mine in masina, fie supravegheata de un adult - mult in afara razei in care as putea eu sa ajung dand cu spatele. Eu vad subiectul ca fiind foarte bineventi: aveti mare grija cu copii cand manevrati masina, nu se stie niciodata unde o zbughesc, iar un metru sau doi conteaza ingrozitor de mult, mai ales ca sunt mici si greu de observat.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Doamne...nu pot sa imi inchipui asa ceva. No comment!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rasfatzata spune:

imi vine sa plang de fapt chiar am lacrimi in ochi,chiar a fost o mare tragedie,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

Nu mi se pare o atractie pentru morbid. Este un semnal de alarma.

**blonda rau**

Mergi la inceput