Shoppaholicele Redouto-masochiste (108)
Raspunsuri - Pagina 4
mirunajr spune:
quote:
citat din mesajul lui claujro
Intra pe promod.fr sa vezi acealeasi bluze la preturi "omenesti"
Stiu Claudia, tot de la tine, ca tu faceai comenzi pe promo.fr si de asta nu m-a induiosat nimic aici la noi...
mirunajr spune:
Uite fuste de genul asta aveau toate culorile
http://www.promod.fr/soldes/jupes/jupe-evasee-brodee-fleurs-blanc-R4210001020N2.html
si costau 89ron..
iar aici e 40 ron, daca rotunjim la 10 E
mirunajr spune:
la mine lucrea OP=ul maine. oare am sanse sa-mi vina coletul din 30??? si nu o sa fiu nici acasa, plecam la mare de dimi...
ma abtin sa le scriu celor de la LR ca nu am primit inca coletul...oricum am verificat la banca si banii au fost trasi bia pe 11.07.
ANKA-iasi spune:
m-ar interesa daca a luat cineva bluza asta ,cum se comporta la spalat?
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-bicolore-manches-longues-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324121569&documentid=504008&categoryid=48583642&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
ca eu mi-am pus deja 2 in cos...
Dari_Scumpi spune:
Nushu, pai cred ca mi-ar fi bune daca tu zici ca ai 37.5-38 iar eu 38-39...
Ia zi, cum facem? Vad ca tu esti la Iasi. Eu sunt in Ploiesti.
Dari_Scumpi spune:
Claudia, tu ai cumparat de pe promod.fr? Cat dureaza pana iti vin produsele?
Am vazut o gramada de lucruri dragute la reduceri.
Si transportul costa in jur de 20 eur, e adevarat?
tania-z spune:
quote:
citat din mesajul lui kokiy
La cat sunt eu de rockista mi se pare tare chicios...pai argint cu auriu..plus perla...plus nus' ce funda de satin ....la banii astia bag o comanda de 10 produse
edit:nici daca-l baga k kadou nu-l comand
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
Asa ma gandeam si eu, cu toata rockereala din capul meu! Da' si mai tare m-a socat pretul!
Offtopic: Kokiy, daca este rockista, de ce nu esti la Sibiu, sa semnezi condica la Artmania?
babyyy spune:
Buna seara fetelor,va rog sa ma ajutati si pe mine,este prima oara cand comand:
-am ajuns la pasul 3:PAIEMENT
Am scris ultimile 3 cifre de pe spatele cardului
Am ales :CARTE BANCAIRE
Am scris data de expirare a cardului dar.. am probleme la Numéro de la carte :am scris numarul acela lung de 16 cifre.Cica nu este bun.
Sub el se repeta primele 4 cifre(adica alt numar sub el) nici ala nu merge.Care este?Sa il scpe cel din spate in totalitate?