Shoppaholicele Redouto-masochiste (108)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Neata!

ella, multumesc pt site. Nu stiam de existenta lui. Il pun la favorite si cu siguranta voi mai avea nevoie de el

Edit: nushu, cred ca iti vor trebui sutiene atat in casa cat si afara pt ca sanii curg. Cand se apropie ora de masa a lui bb, vei simti niste intepaturi/furnicaturi si laptele incepe sa iasa prin toate canalele. Pe mine m-a prins o data, in casa, fara sutien si picura de mama focului pe covor, plus ca noaptea, cand faceam pauza mai mare intre alaptat, desi aveam sutien si tampoane absorbante de san, trece prin toate, uda tricoul si ma trezeam uda fleasca de lapte. Dar am baut ceai de chimen cu anason pana mi-a iesit pe urechi de am produs atata lapte... Asta e la inceput, apoi secretia de lapte se normalizeaza si totul intra in normal...dar nevoie de tampoane si sutien tot o sa ai, daca nu vrei sa te trezesti cand esti la cumparaturi cu 2 pete, rotunde si mari pe tricou...

Edit din nou: pe vremea mea (eheeee, maica..) erau unele f bune de la Jolidon, din bumbac si fara sarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Buna dimineata! desi e 12.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

claudia mai sunt si acum sutiene de alea la jolidon eu am vazut prin februarie in mall...acum sa vad daca o sa am "productia"atat de bogata cu siguranta o sa port si sutien si tampoane de alea de san ca doar n-o sa merg asa uda prin casa

abia dimineata am reusit si eu sa dau comanda ca ieri erau dezolati astia, azi mi-a mers si am bagat bine mersi si codul cu gentile pe care le-a aratat inex

maine sper si eu ca si voi la coletul din 1

27+ DAVID

Mergi la inceput

aloooda unde sunteti toate???ati fugit in concedii??

urate imi mai sunt duminicile in care stau ca legumasi e si cald tare afara deci nu pot iesi

miki tu pe unde umbli pe caldurile astea??ca azi n-ai iesit la apel

27+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Nushulica!!!!!!!!!!
Hai ca mi-am adus si eu aminte alaturi de voi de cezariana,de sutiene de centuri si alte alea purtate in acea perioada!!!!!
Unde e toata lumea???????????E o caldura afara de mori,prietena mea spune ca si la mare e torid ,deci nu sunt suparata ca nam plecat.
Luni ma infiintez la posta pentru coletele din 2-6-8 etc.Imi port geanta alba cu mandrie si toate gagicile vor di ele si ma intreaba de unde o am.o fi ea de musama dar eu is tare mandra cu ea!
Ma intreb daca asta o fi fost tot vajul cu redoutzii care tare as mai shopinga ceva!Va pup pe toate si week end placut atat cat a mai ramas!

Monikka

Mergi la inceput

monica imi cer scuze daca ti-am trezit amintiri mai putin placute legate de cez , centuri si altele...gata promit ca nu mai zic nik

asa e, e cald in toata tara!!!si e canicula nu asa!!!

eu is asa de incat in prostia mea am crezut ca am luat si eu geanata alba pe care o aveti voi...dar eu de fapt am bagat codul de sac bronze...nush cum o fi e in coletul asta de pe 1 iulie...sper sa nu fie inca o geanta pe care o trimit la tara!!!

27+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu sunt pe aici, incercam sa reglez somnul pustoaicei, de 2 zile se trezeste dupa 11 dimineata si nu mai doarme la pranz. acum am reusit sa o pacalesc.
Hmm, eu a tot intrat, am pus 2 camasi in cos, o bluza, dar...parca nu ma tenteaza prea tare sa comand... Sa mai vina 1 colet, 2.... Am 4 pe drum din care unul pentru colege, cu incaltari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si eu pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu is pe-aici. Inchid, deschid... Nica nou Mi-au trimis LR codul 62952 care cica, scade 15 euro si-ti da cadou poseta aia neagra la cumparaturi din noua colectie. Vax! Da numai poseta. Merci madam, da' pe aia o am si-o mai pot obtine din nou daca comand de-alea reduse cu 90%, nu boarfe la pret nejustificat de mare. Voi ati vazut ce nasoale-s hainele din noua colectie? Plus ca au bagat in ea si chestii care sunt pe site de cand is clienta lor.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Si m-am trezit si cu noaptea-n cap (la 6) ca aveam chef sa mananc o ciorba cu tot felul de legume si zarzavaturi, dreasa cu smantana, si cum in timpul zilei mi-e imposibil sa bucataresc din cauza caldurii...

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput