Miros lotiune Clinique
Fetelor, am patit urmatoarea chestie:
am cumparat de la o parfumerie online o lotiune Clinique 4 (Clarifying Lotion), de 400 ml, care...miroase si arata fix ca SPIRTUL MEDICINAL! Plus ca, aplicata pe fata, are acelasi efect de uscare rapida a pielii, ca si spirtul.
A mai folosit careva dintre voi aceasta lotiune? Cum miroase, de fapt?
Sa cred ca am luat o mare tzeapa?
Mentionez ca am mai comandat de pe acel site si alte produse, de exemplu creme Lancome, dar care erau sigilate si super ok.
Raspunsuri
ladyJ spune:
Eu personal nu am folosit aceasta lotiune,dar intrebarea mea este, era sigilata sau nu?
Si,pentru ce este aceasta lotiune? pentru ce fel de ten? Ca unele sunt mai uleioase,altele usuca putin pielea(sunt pt piele grasa) altele au efect calmant,altele revigorant....
Ce scrie pe prospect?
tania-z spune:
ladyJ, este pentru ten gras, intr-adevar.
Dar nu, nu era sigilata, se desfacea capacul si nu exista vreo folie intre capac si continut.
O poti vedea www.parfumeria.ro/cosmetice-make-up/clinique/skin-care-3-steps-system-clarifying-lotion-4" target="_blank">aici
Multumesc pentru raspuns!
blackpanterro spune:
Si eu am clarifying lotion si nu miroase deloc.Este pt ten normal si combinatie.Nu cred insa ca ar trebui sa miroasa a spirt.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
ladyJ spune:
Tania,problema nu este ca usuca pielea(ca si spirtul) pentru ca din cate am citit este o lotiune cu efect de exfoliere.Deci usuca pielea grasa si indeparteaza celulele moarte,eu personal tot ce folosesc ca exfoliator,imi strange pielea.
Uite,eu as merge intr-un magazin specializat pe cosmetice,as cere produsul si as face comparatie pe textura si miros.Iar daca se dovedeste a fi o teapa,direct la OPC.
Desi mi-e greu sa cred ca e teapa.Eu cred ca produsul contine ceva alcool(de aici mirosul si uscarea pielii) care nu este ´´ascuns´´ de parfumuri,pentru ca se stie,clinique nu foloseste parfum in produsele cosmetice.
Clover spune:
Du-te la primul magazin care vinde asa ceva si vezi cum miroase. Vreau sa sper ca produsul tau e original.
Eu nu folosesc de ani de zile lotiune tonica si ma simt la fel ca atunci cand foloseam. Mai ales ca cele pentru ten gras sunt in mare masura alcool si orice beneficii nutritive le poti aplica prin crema.
tania-z spune:
Fetelor, multumesc pentru raspunsuri!
Asta vreau sa fac, sa merg in singurul magazin din Sibiu in care gasesc asa ceva (adik in Mall) - voi merge in weekend. Sunt si eu curioasa mai ales ca, la fel ca si voi, stiam de produsele Clinique ca nu au miros. Chiar si pe flacon scrie: "100% sans parfum" si "flagrance free 100%" in toate limbile disponibile. . Sau or fi considerat ca mirosul de alcool nu e "parfum"?.
Ingredientele sunt acestea: witch hazel, alcohol denat., water (aqua purificata). Deci are alcool in compozitie, de asteptat la o lotiune pt ten gras, dar nici chiar asa, sa-ti mute nasul!
Va mai tin la curent cu "investigatiile".
roxanaz spune:
Tania daca e cea pentru tipul IV are un miros mai pronuntat de alcool..mi s-a intamplat si mie sa il simt cateodata. si da, e bleu...recunosc ca nu m-am gandit ca e ca spirtul
niciodata nu sunt sigilate flacoanele de Clarifying lotion.
Roxana
tania-z spune:
Roxana, da, e 4!
Ma bucur ca nu e tzeapa (chiar mai doream sa mai comand de pe site-ul respectiv). Bine de stiut si ca flaconul nu e sigilat, de felul lui.
Multumesc ca m-ai scapat de o grija, eram tare indoita cand o foloseam.
Yasmin spune:
Tania, exact asa e si a mea si e luata din Duty Free, deci exclus sa fie teapa. singura teapa posibila e la produsul original - pt ca il cumperi cu multi banuti si contine niste chestii pe care le puteam cumpara sub alt nume pe mult mai putini bani. Dar aici nu e nici vina farmaciei nici a Clinique, e vina nostra de botiste ce suntem ca ne tot cumparam solutii 'miraculoase'. Asta e, eu sunt prima la mea culpa.